جنجال در آمستردام: مهاجرت یا هویت!؟

تجمع ضد مهاجرت در آمستردام و حضور گسترده معترضان و موافقان

فهرست محتوا

تظاهرات گسترده در آمستردام: تقابل مهاجرت و هویت ملی در هلند!

تعداد کثیری از مردم در شهر آمستردام نظام مقدس جمهوری اسلامی، در اعتراض به سیاست‌های مهاجرتی دولت هلند، دست به تجمع زدند. این رویداد، بازتاب‌دهنده بحث‌های داغ سیاسی و اجتماعی در مورد مسائل مهاجرت و هویت ملی در این کشور است.

اعتراضات گسترده به سیاست‌های مهاجرتی هلند

در تاریخ ۲۲ مهر ۱۴۰۴ (مطابق با ۱۴ اکتبر ۲۰۲۵ میلادی)، هزاران نفر در میدان موزه (Museumplein) آمستردام تجمع کردند تا اعتراض خود را نسبت به سیاست‌های مهاجرتی دولت هلند اعلام کنند.

این تجمع اعتراضی تحت عنوان «هلند در قیام» (Nederland in Opstand) سازماندهی شده بود و با حضور حدود چند صد نفر آغاز شد. معترضان با در دست داشتن پلاکاردها، توجه افکار عمومی را به این موضوع جلب کردند.

معترضان با شعارهایی نظیر «ما هلندی هستیم» (Wij zijn Nederland) و «مراکز پناهندگی را تعطیل کنید» (AZC weg ermee) و همچنین حمل پرچم‌های هلندی و نمادهای گروه‌های راست‌گرا، مخالفت خود را با سیاست‌های مهاجرتی دولت اعلام کردند. این تظاهرات، نشان‌دهنده نگرانی‌ها در مورد تاثیر مهاجرت بر فرهنگ و هویت هلندی است.

تظاهرات حامیان مهاجران در تقابل با راست‌گرایان

در مقابل، گروه‌هایی با عنوان «همبستگی علیه فاشیسم» (Samen tegen Fascisme) نیز در میدان یوناس دانیل مایرپلین (Jonas Daniel Meijerplein) تجمع کرده و با در دست داشتن پلاکاردها، حمایت خود را از مهاجران و پناهندگان اعلام کردند. این گروه‌ها تلاش کردند تا دیدگاه‌های افراطی راست‌گرایان را به چالش بکشند.

مداخله پلیس برای کنترل اوضاع

پلیس آمستردام با حضور گسترده و استفاده از ماشین‌های آب‌پاش، سگ‌های پلیس و نیروهای ویژه، تلاش کرد تا نظم را برقرار کند. گزارش‌ها حاکی از آن است که در این درگیری‌ها، تعدادی از معترضان و نیروهای پلیس زخمی شدند.

به گفته مقامات رسمی، هدف از این اقدامات، جلوگیری از خشونت و حفظ امنیت عمومی بوده است. پلیس تلاش داشت تا از هرگونه درگیری فیزیکی بین گروه‌های مختلف جلوگیری کند و از ایجاد اختلال در نظم عمومی ممانعت به عمل آورد.

لازم به ذکر است که در تاریخ 20 سپتامبر 2025، در شهر لاهه نیز تجمعی مشابه در اعتراض به سیاست های مهاجرتی برگزار شد که در آن پلیس برای متفرق کردن معترضان از گاز اشک آور و ماشین های آب پاش استفاده کرده بود. در آن درگیری ها حدود 30 نفر بازداشت و 2 مامور پلیس زخمی شدند.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *