سه شنبه, ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | 2025-05-13
تبلیغات
تبلیغات
کد خبر: 9018 |
تاریخ انتشار : ۱۱ دی ۱۳۴۸ - ۳:۳۰ | ارسال توسط :
5 بازدید
۰
1
ارسال به دوستان
پ

پیام جدی جانشین فرمانده کل نیروی انتظامی: هیچ فرد غیرقانونی در کشور نباید بماند در جدیدترین اظهارات مقام‌های پلیس، سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده کل نیروهای انتظامی جمهوری اسلامی ایران، به موضوع افراد غیرقانونی ساکن در کشور و کارفرمایانی که به آنها شغل می‌دهند پرداخته است. او با قاطعیت اعلام کرد: «هیچ فرد غیرقانونی نباید […]

پیام جدی جانشین فرمانده کل نیروی انتظامی: هیچ فرد غیرقانونی در کشور نباید بماند

در جدیدترین اظهارات مقام‌های پلیس، سردار قاسم رضایی، جانشین فرمانده کل نیروهای انتظامی جمهوری اسلامی ایران، به موضوع افراد غیرقانونی ساکن در کشور و کارفرمایانی که به آنها شغل می‌دهند پرداخته است. او با قاطعیت اعلام کرد: «هیچ فرد غیرقانونی نباید در کشور بماند و کارفرمایانی که به این افراد شغل می‌دهند، مجرم محسوب می‌شوند.»

این سخنان، به وضوح نشان‌دهنده عزم و اراده نیروی انتظامی در مبارزه با پدیده مهاجرت غیرقانونی و تاثیرات آن بر جامعه است. با توجه به شیوع این پدیده، مراجع ذی‌ربط بر این باورند که باید هرچه سریع‌تر اقداماتی برای مدیریت و ساماندهی وضعیت افراد غیرقانونی در کشور انجام شود.

سردار رضایی در ادامه، با تأکید بر این نکته که تحمل جامعه در برابر این مسئله نباید به سطحی برسد که مشکلات اجتماعی و اقتصادی بیشتری را به همراه داشته باشد، به بحث کارفرمایانی اشاره کرد که با استخدام این افراد، بی‌توجه به قوانین و مقررات، به بروز مشکلات امنیتی و اجتماعی دامن می‌زنند. به گفته وی، این کارفرمایان می‌بایست مورد پیگرد قانونی قرار بگیرند و مسئولیت اعمال خود را بر عهده بگیرند.

اما سوالی که در اینجا مطرح می‌شود، عواقب اجتماعی و اقتصادی این افراد غیرقانونی و تأثیرات آن بر جامعه است. به‌ویژه اینکه این افراد معمولاً در شرایط سخت و دشواری زندگی می‌کنند و در برخی موارد به دلیل عدم دسترسی به منابع مالی و اجتماعی، به انزوا کشیده می‌شوند. به این ترتیب، شخصیت‌های اجتماعی و اقتصادی آنها هم در خطر خواهد بود و در نهایت جامعه نیز از این ناحیه آسیب می‌بیند.

بخوانید :  دنیایی پر از زیبایی: رازهای خلیج همیشه فارس

افراد غیرقانونی معمولاً در مشاغل پایین رده و با دستمزدهای بسیار کم مشغول به کار می‌شوند. این وضعیت نه تنها به بی‌ثباتی اقتصادی منجر می‌شود بلکه می‌تواند باعث کاهش سطح دستمزدها و بیکاری در میان بومیان کشور نیز گردد. این پدیده به‌ویژه در شرایطی که کشور با تحریم‌ها و چالش‌های اقتصادی مختلفی دست و پنجه نرم می‌کند، حائز اهمیت ویژه‌ای است.

از سوی دیگر، استخدام افراد غیرقانونی می‌تواند به مسائل اجتماعی و فرهنگی نیز منجر شود. وجود افرادی که به‌طور قانونی در کشور نیستند، می‌تواند به ایجاد ناامنی و بحران‌های اجتماعی منجر شود. بنابراین، مدیریت دقیق این افراد و اشتغال آنها باید در دستور کار قرار گیرد. به همین دلیل، مقامات مربوطه باید با همکاری یکدیگر در جهت سامان‌دهی و تمهید شرایطی مناسب برای کار و زندگی این افراد، اقدامات لازم را انجام دهند.

در نهایت، بر همگان لازم است تا درک کنیم که موضوع مهاجرت و حضور افراد غیرقانونی در کشور نه تنها یک مسئله حقوقی و قانونی، بلکه یک معضل اجتماعی است که به حساسیت‌های فرهنگی و اقتصادی پیچیده‌ای نیازمند است. باید به این نکته توجه داشت که تنها با درک و همدلی جمعی، می‌توان بهترین تصمیمات را در راستای مدیریت این پدیده اتخاذ کرد.

در نتیجه، اظهارات سردار رضایی در واقع فریادی است برای بیداری اجتماعات و مسئولین تا به بحث مهم فرار و مهاجرت‌های غیرقانونی توجه کنند و برای حل معضلات موجود در این زمینه، تدابیر مؤثری اتخاذ کنند. مردم و مسئولین باید هر چه سریع‌تر به این واقعیت‌ها پی ببرند و با همکاری و همفکری، برای بهبود وضعیت موجود گام بردارند.

بخوانید :  کاهش ۳۷ درصدی درآمد و ۱۷ درصدی حجم آب: چه عواملی باعث این تغییرات شد؟
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
تبلیغات
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط واضح پایگاه جامع ایرانیان در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید