جادوی کودکی روی پرده: کدام فیلم‌ها قلب‌ها را تسخیر کردند؟!”

جادوی کودکی روی پرده: کدام فیلم‌ها قلب‌ها را تسخیر کردند؟!"

فهرست محتوا

جادوی سینما برای کودکان: مروری بر فیلم‌های محبوب جشنواره بین‌المللی

جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، فرصتی مغتنم برای معرفی آثار سینمایی است که قلب تماشاگران کوچک و بزرگ را تسخیر می‌کنند. این رویداد سینمایی، که هر ساله با حضور هنرمندان و فیلم‌سازان برگزار می‌شود، عرصه‌ای برای نمایش خلاقیت و نوآوری در عرصه فیلم‌سازی کودک و نوجوان است.

بخش فیلم‌های کوتاه و انیمیشن سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان، با معرفی برگزیدگان، بار دیگر جادوی کودکی را بر پرده سینما به تصویر کشید. این جشنواره، با معرفی استعدادهای نو و تقدیر از هنرمندان باسابقه، نقش مهمی در ارتقای سطح کیفی فیلم‌های کودک و نوجوان در سطح بین‌المللی ایفا می‌کند.

مراسم پایانی و معرفی برگزیدگان فیلم‌های کوتاه و انیمیشن سی و هفتمین جشنواره بین‌المللی فیلم‌های کودکان و نوجوانان با حضور «رائد فریدزاده» رئیس سازمان سینمایی، «حامد جعفری» دبیر جشنواره و جمعی از مدیران سینمایی و هنرمندان در اصفهان برگزار شد.

برگزیدگان بخش بین‌الملل

در بخش بین‌الملل، پس از نمایش آثار برگزیده، جوایزی به هنرمندان و فیلم‌سازان اهدا شد. هیئت داوران این بخش، متشکل از پنج نفر، با در نظر گرفتن معیارهای هنری و محتوایی، آثار برتر را انتخاب کردند. «مارتیک نونی» از ایتالیا، «سرگئی استروسوسکی» از روسیه، «جینان مهدی محمد» از عمان، «پوران درخشنده» و «غزل شاکری» از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، روی صحنه رفتند و جوایز منتخبین را اهدا کردند.

  • مارتیک نونی به نمایندگی از هیئت داوران، بیانیه این هیئت را قرائت کرد.
  • دیپلم افتخار این دوره از جشنواره به فیلم «حوریه» به کارگردانی «محمود شریفی اصل» از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، برای روایت ساده و تاثیرگذار از دنیای کودکانه‌ای که با امید و درد در هم تنیده است، تعلق گرفت.
  • همچنین پروانه زرین بهترین فیلم کوتاه به فیلم «الف هرز» به کارگردانی «پلا کازاک» از کشور چک اهدا شد.

برگزیدگان بخش ملی

در بخش ملی نیز، داوران جوایزی را به برگزیدگان اهدا کردند. هیئت داوران این بخش شامل «مریم اسمی‌خانی»، «حسین مهکام»، «وحید ملتجی»، «امیرشهاب رضویان» و «امیرمحمد دهستانی» بودند.

  • دیپلم افتخار هیئت داوران به کارگردان «باکس ترس و ملس» به «حانیه زنگارکی فراهانی» تعلق گرفت.
  • پروانه زرین فیلم کوتاه به فیلم «ته‌باری» ساخته «حسین پورخلیلی» اهدا شد.
  • دیپلم افتخار فیلم پویانمایی به «اکبر تراب‌پور» برای «دیوار پشت و رو ندارد» اختصاص یافت.
  • پروانه زرین بخش پویانمایی نیز به «کرگوش» به کارگردانی «رضا سربرزخ» و تهیه‌کنندگی «علی جمالی مطلق» تعلق گرفت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *