تبلیغات متنی

نوین پرداخت

سایبان ماشین

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه ایرانیان

مهاجرت به آلمان

قیمت تابلو برق

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

دوره باریستا فنی حرفه ای

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

خرید یوسی

ایونا

صندوق سهامی

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

گوشی موبایل اقساطی

قیمت ساندویچ پانل

پنجره دوجداره

ناب مووی

خرید عطر

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

مهد کودک

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

بخور سرد و گرم

مانتو اداری

تالار ختم

کامیون

تور تایلند

سوالات مصاحبه دکترا

مبلمان کلاسیک

ظروف الومینیومی یکبار مصرف

چمن مصنوعی

تعمیرگاه رنو

رادیو جوان

فیلمبرداری صنعتی

جاروشارژی

تقویت ساقه مو

موزبلاگ

درمان قطعی آپنه خواب

هوش مصنوعی فارسی

کف کاذب

آجر نسوز نما

توسعه زیرساخت ارتباطی؛ ایجاد یک میلیون اتصال فیبر نوری در سال پیش رو

توسعه زیرساخت ارتباطی؛ ایجاد یک میلیون اتصال فیبر نوری در سال پیش رو.

فهرست محتوا

در سال جدید، گام‌های بلندتری برای توسعه زیرساخت‌های ارتباطی کشور برداشته خواهد شد. بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته، ایجاد یک میلیون اتصال جدید در شبکه فیبر نوری به عنوان یک هدف کلیدی تعیین شده است. این اقدام که با هدف ارتقای کیفیت و سرعت دسترسی کاربران به اینترنت پرسرعت انجام می‌شود، می‌تواند تحولی چشمگیر در ارائه خدمات آنلاین و توسعه اقتصاد دیجیتال در سراسر کشور ایجاد کند و نویدبخش دسترسی آسان‌تر و با کیفیت‌تر به دنیای دیجیتال برای شهروندان باشد.

شرکت مخابرات ایران در مجمع عمومی فوق‌العاده خود از برنامه‌های توسعه‌ای گسترده برای سال ۱۴۰۴ خبر داد که مهم‌ترین آن‌ها، توسعه شبکه فیبر نوری و مشارکت در شبکه ملی وزارت ارتباطات است. این برنامه‌ها با هدف بهبود ساختار مالی و بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های کشور تدوین شده‌اند.

مخابرات ایران در آستانه تحول؛ تمرکز بر فیبر نوری و خدمات نوین در سال ۱۴۰۴

در این مجمع که با حضور نمایندگان دولتی، سهام عدالت، شرکت توسعه اعتماد مبین، سازمان بورس و جمعی از سهامداران حقیقی برگزار شد، مدیرعامل و رئیس هیئت‌مدیره شرکت مخابرات ایران به ارائه گزارشی از وضعیت مالی کنونی و برنامه‌های آتی این شرکت پرداختند.

محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، با تاکید بر اهمیت افزایش سرمایه پیش‌بینی‌شده، این اقدام را نقطه‌ عطفی در مسیر پیشرفت شرکت دانست و اظهار داشت: این افزایش سرمایه به ما امکان می‌دهد تا پروژه‌های بزرگ در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را با قدرت بیشتری به پیش ببریم. وی از شبکه فیبر نوری و شبکه ملی وزارت ارتباطات به عنوان دو طرح توسعه‌ای کلیدی نام برد و تصریح کرد: هدف ما ایجاد یک میلیون اتصال در شبکه فیبر نوری تا پایان سال ۱۴۰۴ است که تاکنون بین ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار اتصال آن محقق شده است.

جعفرپور همچنین بر لزوم ارزیابی مجدد دارایی‌ها و زیرساخت‌های شرکت مخابرات ایران تاکید کرد و افزود: این موضوع در حال پیگیری است و ارزش واقعی شرکت به مراتب بیشتر از ارقام ثبت‌شده فعلی است. ما امیدواریم با اجرای برنامه‌های توسعه‌ای در سال ۱۴۰۴، شاهد بهبود و افزایش ارزش شرکت باشیم.

مدیرعامل مخابرات ایران به مصوبه شورای رقابت و سازمان تنظیم مقررات در خصوص افزایش آبونمان خطوط تلفن ثابت اشاره کرد و گفت: با اجرای این مصوبه، میانگین درآمد حاصل از آبونمان به ۲۵ هزار تومان خواهد رسید که تاثیر مثبتی بر درآمدهای شرکت خواهد داشت.

وی در ادامه از برنامه مولدسازی مراکز مخابراتی پرشمار این شرکت خبر داد و افزود: این اقدام در راستای توسعه مراکز داده و ایفای نقش فعال در پروژه‌های ملی نظیر شبکه دولت و ابر دولت انجام می‌شود. جعفرپور از مذاکرات سازنده با وزارتخانه‌های مختلف، به ویژه وزارت ارتباطات خبر داد و اعلام کرد که ظرفیت‌های موجود در حوزه مراکز داده به آن‌ها معرفی شده و در سال آینده، شاهد مولدسازی گسترده سالن‌های مخابراتی خواهیم بود.

مدیرعامل مخابرات ایران با اشاره به تغییر رویکرد این شرکت گفت: تا کنون، مخابرات ایران صرفاً به عنوان یک اپراتور تلکام فعالیت می‌کرد اما برنامه جدید ما، تبدیل شدن به یک اپراتور سرویس است که در این راستا، ارائه خدمات نوین در دستور کار قرار گرفته و به زودی شاهد معرفی سرویس‌های متنوعی خواهیم بود.

جعفرپور در پایان تاکید کرد که سال ۱۴۰۴، سال تحول برای شرکت مخابرات ایران خواهد بود و تصمیمات اتخاذ شده در این مجمع، تاثیر بسزایی در بهبود وضعیت شرکت و افزایش ارزش سهامداران خواهد داشت.

در ادامه این مجمع، ابراهیم محمودزاده، رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران، با اشاره به عملکرد مالی مثبت شرکت در سال ۱۴۰۳، پیش‌بینی کرد که درآمدهای سال آینده نیز رقم قابل توجهی خواهد بود و وضعیت شرکت بهتر از سال جاری خواهد شد.

وی توافق با وزارت ارتباطات و شورای رقابت برای افزایش تعرفه متوسط درآمد هر مشترک را یکی از مهم‌ترین دستاوردهای سال گذشته دانست و گفت: این موضوع نقش بسزایی در بهبود درآمد شرکت خواهد داشت. محمودزاده همچنین به پروژه توسعه فیبر نوری در کشور اشاره کرد و با تاکید بر باز بودن سقف سرمایه‌گذاری در این بخش، آن را تحولی بزرگ در صنعت مخابرات توصیف کرد.

رئیس هیئت مدیره مخابرات ایران از بررسی تدابیر سهامداران برای تقسیم سود خبر داد و پیش‌بینی کرد که در سال آینده، سود واقعی شرکت افزایش خواهد یافت و نحوه تقسیم آن پس از مشورت با سهامداران نهایی خواهد شد.

محمودزاده در پایان با تاکید بر برنامه‌ریزی‌های صورت‌گرفته، چشم‌انداز سال ۱۴۰۴ را برای شرکت مخابرات ایران روشن ارزیابی کرد و اعلام کرد که تصمیمات نهایی در مجمع عمومی آتی به طور دقیق‌تر بررسی و اعلام خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *