فوری
edd در بارداری چیست؟ راهنمای کامل محاسبه تاریخ تقریبی زایمان و دلایل اهمیت آن · زلزله مدیریتی در آنفیلد؛ ریچارد هیوز از لیورپول جدا شد و به الهلال عربستان می‌پیوندد · مذاکرات صلح اوکراین در مسکو؛ دیدار محرمانه فرستادگان ترامپ با پوتین و توافق آتش‌بس ۳ روزه میان پایتخت‌ها · حمله ارتش آمریکا به ۳ نفتکش ایرانی در پی هدف قرار گرفتن ناوهای جنگی؛ تشدید تنش‌ها در خلیج فارس و دریای عمان · رونمایی از گردنبند هوشمند ODYSS N۱ در IFA ۲۰۲۶؛ پایش خودکار رژیم غذایی و عادات غذا خوردن با هوش مصنوعی edd در بارداری چیست؟ راهنمای کامل محاسبه تاریخ تقریبی زایمان و دلایل اهمیت آن · زلزله مدیریتی در آنفیلد؛ ریچارد هیوز از لیورپول جدا شد و به الهلال عربستان می‌پیوندد · مذاکرات صلح اوکراین در مسکو؛ دیدار محرمانه فرستادگان ترامپ با پوتین و توافق آتش‌بس ۳ روزه میان پایتخت‌ها · حمله ارتش آمریکا به ۳ نفتکش ایرانی در پی هدف قرار گرفتن ناوهای جنگی؛ تشدید تنش‌ها در خلیج فارس و دریای عمان · رونمایی از گردنبند هوشمند ODYSS N۱ در IFA ۲۰۲۶؛ پایش خودکار رژیم غذایی و عادات غذا خوردن با هوش مصنوعی

تبلیغات

خلاصه بازی‌های ورزشی

رویال کنین

دکتر علی پرند

بررسی بهترین کرم جوانساز

سنگ کوارتز

بهترین دکتر ایمپلنت در تهران

تحقیر دوباره رشفورد؛ این بار چطور؟

فهرست محتوا

حواشی جدید پیرامون مارکوس رشفورد: ماجرا چیست؟

در حالی که هنوز اخبار ناگوار مربوط به حادثه دیوگو ژوتا در رسانه‌ها مطرح است، نگاهی می‌اندازیم به حواشی پیرامون مارکوس رشفورد و ویکتور گیوکرس.

پوشش خبری حادثه دیوگو ژوتا و انتقاد از رسانه‌ها

رسانه‌ها در پوشش خبری حادثه رانندگی دیوگو ژوتا، بازیکن لیورپول، دقت کافی را رعایت نکرده‌اند. به عنوان مثال، وب‌سایت MailOnline در خبری مدعی شد که ژوتا با سرعت غیرمجاز رانندگی می‌کرده و باعث مرگ خودش و برادرش شده است.

دیوگو ژوتا در حال رانندگی با سرعت “بسیار بالاتر” از حد مجاز بود که لامبورگینی ۱۹۰ هزار یورویی خود را کوبید و هم ستاره لیورپول و هم برادرش آندره سیلوا را کشت، به گفته پلیس

این در حالی است که پلیس در بیانیه خود اعلام کرده بود:

همه چیز حاکی از احتمال سرعت زیاد فراتر از سرعت مجاز در آن قسمت از بزرگراه است.

همانطور که مشاهده می‌شود، تفاوت فاحشی بین ادعای رسانه و بیانیه پلیس وجود دارد. رسانه‌ها باید در انتشار اخبار مربوط به چنین حوادث ناگواری دقت بیشتری داشته باشند و از انتشار اطلاعات نادرست و گمانه‌زنی خودداری کنند.

“تحقیر” جدید مارکوس رشفورد؛ واقعیت ماجرا چیست؟

روزنامه Mirror در خبری مدعی شد که مارکوس رشفورد، بازیکن منچستریونایتد، با تصمیمات جدید کادر فنی این تیم “تحقیر” شده است.

تحقیر جدید مارکوس رشفورد در منچستریونایتد با تایید تصمیم بی‌رحمانه روبن آموریم

به ادعای این رسانه، دادن پیراهن شماره ۱۰ به بازیکنی که قرار است فصل آینده در منچستریونایتد باشد، به جای بازیکنی که در این تیم نخواهد بود، نوعی تحقیر برای رشفورد محسوب می‌شود. در حالی که به نظر می‌رسد این تصمیم بیشتر منطقی و در راستای برنامه‌های آینده باشگاه است تا اقدامی برای تحقیر یک بازیکن.

گیوکرس و احتمال منتفی شدن انتقال به آرسنال

در اخبار مربوط به نقل و انتقالات، به نظر می‌رسد انتقال ویکتور گیوکرس به آرسنال با ابهاماتی روبرو شده است. Mirror مدعی است که این بازیکن “از بدترین اتفاقات” در مورد انتقال ۶۸ میلیون پوندی خود به آرسنال “می‌ترسد”.

ویکتور گیوکرس “از بدترین اتفاقات” در مورد انتقال ۶۸ میلیون پوندی به آرسنال “می‌ترسد” زیرا جزئیات نگران‌کننده‌ای ظاهر می‌شود.

این رسانه به نقل از منابع خود ادعا می‌کند که گیوکرس ممکن است در صورت عدم انتقال به آرسنال، به صورت قرضی به فنرباغچه برود. با این حال، این اخبار بیشتر شبیه گمانه‌زنی و شایعات است و نمی‌توان به طور قطع در مورد آینده این بازیکن اظهار نظر کرد.

سایر اخبار کوتاه نقل و انتقالاتی

  • احتمال انتقال امبومو به منچستریونایتد
  • تمایل ستاره لیورپول به پیوستن به رئال مادرید
  • نزدیک شدن آرسنال به جذب گیوکرس

شایعه “شوکه‌کننده” در مورد آنگه پوستکوعلو

وب‌سایت MailOnline در خبری مدعی شد که آنگه پوستکوعلو پس از اخراج از تاتنهام، “به طور شوکه‌کننده‌ای” مورد توجه یک باشگاه لیگ برتری قرار گرفته است.

آنگه پوستکوعلو پس از برکناری از سمت سرمربیگری تاتنهام “به طور شوکه‌کننده‌ای” مورد هدف یک باشگاه لیگ برتری قرار گرفت.

با این حال، با توجه به اینکه برنتفورد تنها باشگاه لیگ برتری بود که در آن زمان به دنبال سرمربی جدید می‌گشت، این خبر چندان هم “شوکه‌کننده” به نظر نمی‌رسد.

همچنین، ادعا شده بود که پوستکوعلو و توماس فرانک، سرمربی برنتفورد، “نزدیک” به یک “جابجایی فوق‌العاده” بودند. اما به نظر می‌رسد این خبر نیز چندان دقیق نیست و تنها در حد “گفتگوهای غیررسمی” بوده است.

منبع