تاتنهام به دنبال سرمربی نیوکاسل؟ شوک در لیگ برتر!

تاتنهام به دنبال سرمربی نیوکاسل؟ شوک در لیگ برتر!

فهرست محتوا

تلاش تاتنهام برای جذب سرمربی نیوکاسل: بمب خبری در لیگ برتر؟

باشگاه تاتنهام هاتسپر در تصمیمی غیرمنتظره، به دنبال جذب ادی هاو، سرمربی موفق نیوکاسل یونایتد، به عنوان جانشین آنژه پوستکوعلو است. این خبر، شوک بزرگی را در آستانه فصل جدید لیگ برتر انگلیس به وجود آورده است.

پوستکوعلو اخراج شد!

تاتنهام روز جمعه اعلام کرد که آنژه پوستکوعلو را علی‌رغم کسب اولین جام قهرمانی باشگاه پس از ۱۷ سال، اخراج کرده است. کسب سهمیه لیگ قهرمانان اروپا، به لطف قهرمانی در لیگ اروپا، شروعی رویایی برای سرمربی جدید به حساب می‌آید.

اما عملکرد ضعیف تاتنهام در لیگ برتر در فصل گذشته، با کسب مقام هفدهم و تنها ۳۸ امتیاز از ۳۸ بازی، غیرقابل چشم‌پوشی بود.

در بیانیه باشگاه تاتنهام آمده است: “ما از آنژه به خاطر تعهد و تلاش‌هایش در طول دو سال حضور در باشگاه بسیار سپاسگزاریم. آنژه همیشه به عنوان سومین سرمربی تاریخ باشگاه که یک جام اروپایی را به ارمغان آورده است، در کنار اسطوره‌هایی چون بیل نیکلسون و کیت بورکینشاو، به یاد خواهد ماند.”

با این حال، هیئت مدیره به این نتیجه رسید که تغییر سرمربی به نفع باشگاه است.

گزینه‌های جانشینی پوستکوعلو

آخرین گزارش‌ها حاکی از آن است که توماس فرانک، سرمربی برنتفورد، یکی از اصلی‌ترین گزینه‌های تاتنهام برای جانشینی پوستکوعلو است.

توجه تاتنهام به ادی هاو

سامی موکبل، خبرنگار بی‌بی‌سی اسپورت، فاش کرده است که ادی هاو، سرمربی نیوکاسل، نیز “مورد توجه” تاتنهام قرار گرفته است. با این حال، صعود نیوکاسل به لیگ قهرمانان اروپا، احتمال این انتقال را بسیار کم می‌کند.

موکبل در این خصوص نوشت: “این طور برداشت می‌شود که توجهی به احتمال جذب ادی هاو شده است، اما صعود نیوکاسل به لیگ قهرمانان اروپا، این موضوع را منتفی می‌کند.”

بازگشت پوچتینو غیرممکن است؟

همچنین، بازگشت مائوریسیو پوچتینو، سرمربی سابق تاتنهام، با استقبال زیادی از سوی هواداران مواجه خواهد شد، اما موانع زیادی بر سر راه این انتقال وجود دارد.

پوچتینو در حال حاضر هدایت تیم ملی فوتبال ایالات متحده را بر عهده دارد که به طور مشترک با کانادا و مکزیک میزبان جام جهانی سال آینده خواهد بود. به گفته بی‌بی‌سی اسپورت، برای فسخ قرارداد او، مبلغی به عنوان غرامت مورد نیاز است که “یکی از بزرگ‌ترین مبالغ تاریخ فوتبال” خواهد بود.

مشکلات داخلی تاتنهام

موکبل همچنین فاش کرد که منابعی در تاتنهام به او گفته‌اند که آمار مصدومیت‌های وحشتناک این فصل، “مرکز اصطکاک بین اعضای کادر مربیگری و کادر پزشکی و بدنسازی در طول فصل بوده است” و همه در حال “مقصر دانستن یکدیگر” هستند.

نظر پل رابینسون در مورد توماس فرانک

پل رابینسون، دروازه‌بان سابق تاتنهام، معتقد است که توماس فرانک، سرمربی برنتفورد، پس از سال‌ها حضور در غرب لندن، شایسته حضور در یک باشگاه بزرگ‌تر است.

رابینسون به فوتبال اینسایدر گفت: “من توماس فرانک را دوست دارم. من فکر می‌کنم او یک شخصیت برجسته است.”

“من فکر می‌کنم او شایسته فرصتی در بالاترین سطح است. من فکر می‌کنم او به برنتفورد وفادار است. چیزهایی که در مورد او می‌شنوید، دو باری که من او را در یک فضای رسانه‌ای ملاقات کرده‌ام، من کاملاً تحت تأثیر او قرار گرفته‌ام، نحوه رفتار او.”

“و وقتی به حرف‌های بازیکنان برنتفورد در مورد او گوش می‌دهید، اینکه آنها را به صورت فردی می‌شناسد، خانواده‌هایشان را می‌شناسد و رابطه‌ای که با بازیکنانش دارد، من فکر می‌کنم او گزینه خوبی خواهد بود.”

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *