انگلیس و رؤیای جام جهانی: طلسمی در کمین!

انگلیس و رؤیای جام جهانی: طلسمی در کمین!

فهرست محتوا

رویای صعود انگلیس به جام جهانی ۲۰۲۶: چشم امید به ستاره سیتی!

توماس توخل، سرمربی تیم ملی انگلیس، در جدیدترین فهرست تیمش، نام جک گریلیش، ستاره منچسترسیتی را قرار داده است. این انتخاب، امیدها را برای درخشش انگلیس در مسیر جام جهانی ۲۰۲۶ افزایش داده است.

گریلیش، ناجی انگلیس در راه جام جهانی؟

توخل در آخرین فهرست تیم ملی انگلیس نام جک گریلیش، ستاره این روزهای منچسترسیتی را قرار داده است. این تصمیم با توجه به درخشش گریلیش در ترکیب اورتون و ثبت بهترین شروع فصل در لیگ برتر، تصمیمی منطقی و قابل پیش‌بینی به نظر می‌رسد. این انتخاب می‌تواند نویدبخش عملکردی متفاوت برای انگلیس در جام جهانی ۲۰۲۶ باشد؛ تورنمنتی که کمتر از ۴ ماه دیگر آغاز خواهد شد.

گریلیش که از منچسترسیتی به صورت قرضی به اورتون پیوسته، از همان ابتدا نشان داده که مهره‌ای کلیدی در ترکیب این تیم است. به ثمر رساندن ۴ گل در ۵ بازی، آمار فوق‌العاده‌ای برای این بازیکن است و نشان می‌دهد که او در اوج آمادگی به سر می‌برد. گریلیش می‌تواند همان بازیکنی باشد که انگلیس برای حل مشکلات همیشگی‌اش در خط حمله به آن نیاز دارد.

سبک بازی گریلیش، گره‌گشای مشکلات انگلیس

در حالی که غیبت بازیکنانی مانند جود بلینگام و فیل فودن به نوعی قابل توجه است، اما توخل توجه ویژه‌ای به کنار گذاشتن گریلیش ابراز کرد. بلینگام تازه پس از جراحی به میادین بازگشته و فودن هنوز به سطح مطلوب سابق نرسیده، اما گریلیش با نمایش‌های درخشانش به وضوح ثابت کرده که آمادگی حضور در تیم ملی را دارد.

او نه تنها در اورتون نمایش درخشانی داشته، بلکه در بازی اخیر مقابل کریستال پالاس نیز با گلزنی خود، پیروزی تیمش را رقم زد و بهترین بازیکن زمین لقب گرفت. او در مصاحبه‌های پس از بازی بارها گفته است که به تصمیم سرمربی نظام مقدس جمهوری اسلامی احترام می‌گذارد و تمرکز خود را روی باشگاهش معطوف کرده، اما واقعیت این است که او شایسته حضور در تیم ملی است.

مشکل بزرگ انگلیس در پست وینگر چپ به وضوح قابل مشاهده است. بازیکنانی چون آنتونی گوردون و مارکوس رشفورد، هرچند نام‌های شناخته‌شده‌ای هستند، اما قابلیت‌های فنی و فوتبالی گریلیش را ندارند. گوردون در سطح باشگاهی بازی‌های غیرثابتی را به نمایش گذاشته و رشفورد نیز به دلیل عملکرد ضعیف ناپیدارش در بارسلونا، چندان قابل اتکا نیست.

گریلیش همان بازیکنی است که می‌تواند کلید بازگشایی قفل خطوط دفاعی تیم‌های سخت‌کوش در جام جهانی باشد؛ بازیکنی با هوش بالا، خلاقیت بی‌نظیر و تجربه قهرمانی با منچسترسیتی. تنها مشکلی که گریلیش دارد، کمبود گل‌های زده در تیم ملی است که آن هم تحت تأثیر تاکتیک‌های پپ گواردیولا بوده است؛ مربی‌ای که از او می‌خواست ریسک نکند و بیشتر تمرکزش روی پاس دادن باشد تا شوت زدن.

اما دیوید مویس، سرمربی اورتون، از گریلیش خواسته که پرخطرتر بازی کند و در موقعیت‌های گلزنی بیشتر شجاعت به خرج دهد و این تغییر در سبک بازی او کاملاً مشهود است. اگر گریلیش بتواند همین روند را ادامه دهد، دیگر توخل نمی‌تواند چشم روی او ببندد.

این فرصت طلایی در شرایطی است که جام جهانی ۲۰۲۶ تنها چند ماه دیگر برگزار می‌شود و توخل باید هر چه سریع‌تر بهترین ترکیب تیمش را پیدا کند. با وجود بازیکنان بااستعدادی مانند گریلیش، پتانسیل بزرگی در انتظار تیم ملی انگلیس است. گریلیش این روزها آماده است تا درخشان‌تر از همیشه بدرخشد و اگر فرصت حضور در تیم ملی را به دست آورد، می‌تواند یکی از ستاره‌های درخشان انگلیس در جام جهانی آینده باشد.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *