تبلیغات متنی

نوین پرداخت

سایبان ماشین

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه ایرانیان

مهاجرت به آلمان

قیمت تابلو برق

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

دوره باریستا فنی حرفه ای

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

خرید یوسی

ایونا

صندوق سهامی

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

گوشی موبایل اقساطی

قیمت ساندویچ پانل

پنجره دوجداره

ناب مووی

خرید عطر

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

مهد کودک

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

بخور سرد و گرم

مانتو اداری

تالار ختم

کامیون

تور تایلند

سوالات مصاحبه دکترا

مبلمان کلاسیک

ظروف الومینیومی یکبار مصرف

چمن مصنوعی

تعمیرگاه رنو

رادیو جوان

فیلمبرداری صنعتی

جاروشارژی

تقویت ساقه مو

موزبلاگ

درمان قطعی آپنه خواب

هوش مصنوعی فارسی

کف کاذب

آجر نسوز نما

اعتراف سرمربی: پیروزی در بازی دوم فینال، با چاشنی شانس رقم خورد

اعتراف سرمربی: پیروزی در بازی دوم فینال، با چاشنی شانس رقم خورد

فهرست محتوا

دیدار دوم فینال رقابت‌های والیبال، با پیروزی نفس‌گیر تیم بهروز عطایی به پایان رسید. اما آنچه بیش از نتیجه بازی مورد توجه قرار گرفت، واکنش صادقانه و غیرمنتظره سرمربی تیم بود. عطایی پس از پایان بازی، با صراحت اعلام کرد که پیروزی تیمش در این دیدار، بیش از هر چیز نتیجه شانس بوده است. این اظهارنظر، بازتاب گسترده‌ای در میان اهالی والیبال و علاقه‌مندان به این رشته ورزشی داشت. در این گزارش، به بررسی جزئیات این دیدار و واکنش عطایی به پیروزی تیمش می‌پردازیم.

 نفس‌گیر تا آخرین امتیاز؛ عطایی: فینال سخت است، شهداب بی‌نظیر بود، شانس با ما یار شد!

بهروز عطایی، سرمربی تیم والیبال فولاد سیرجان ایرانیان، پس از پیروزی دشوار تیمش مقابل شهداب یزد در دومین دیدار فینال لیگ برتر والیبال و کشیده شدن تعیین قهرمان به بازی سرنوشت‌ساز سوم، در نشست خبری به تحلیل این مسابقه پرداخت. وی با اشاره به حساسیت بالای دیدارهای فینال گفت: بازی فینال ذاتاً سخت و پرفشار است. ما دیدار نخست را واگذار کرده بودیم و شکست در این مسابقه به معنای پایان کار و از دست رفتن جام بود. پس از کسب پیروزی در دو ست ابتدایی، متاسفانه از نظر روانی دچار افت شدیم و تلاش زیادی کردیم تا تمرکز را به بازیکنان بازگردانیم. همچنین، عملکرد فنی دو بازیکن کلیدی ما نیز در ادامه مسابقه دچار نوسان شد.

عطایی با تمجید از عملکرد حریف افزود: بازی فینال شرایط ویژه‌ای دارد و تیم شهداب نیز در این دیدار کم نگذاشت و نمایشی فوق‌العاده ارائه داد. به اعتقاد من، در ست پنجم و تعیین‌کننده، تیم ما تنها به دلیل اشتباهات فردی کمتر و البته چاشنی شانس توانست به پیروزی دست یابد.

سرمربی فولاد سیرجان در خصوص پیش‌بینی دیدار سوم و نهایی اظهار داشت: بازی سوم فینال به مراتب سخت‌تر خواهد بود و هیچ تیمی از پیش برنده نیست. ما نیز با تمام توان و انگیزه به میدان خواهیم رفت تا عنوان قهرمانی لیگ برتر را از آن خود کنیم.

عطایی در پاسخ به سوالی درباره ستاره این مسابقه گفت: بازیکنان هر دو تیم عملکرد خوبی داشتند و تلاش زیادی از خود نشان دادند. در بازی قبلی، به نظر من امیر غفور نمایشی استثنایی داشت و عملکرد بسیار خوبی ارائه کرد، اما در این دیدار، تمامی بازیکنان در حد توان خود ظاهر شدند.

وی در مورد به کارگیری محمد ولی‌زاده با وجود مصدومیت در این دیدار تصریح کرد: محمد دچار مصدومیت است، اما در این شرایط حساس چاره دیگری نداشتیم. خود او نیز با فداکاری مثال‌زدنی اعلام کرد که هر اتفاقی هم برایش بیفتد، حاضر به بازی کردن است. من این ایثار و از خودگذشتگی او را صمیمانه تحسین می‌کنم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *