اصفهان نفس می‌کشد؟

اصفهان نفس می‌کشد؟

فهرست محتوا

آیا اصفهان دوباره زنده می‌شود؟ بررسی چالش‌ها و راهکارهای احیای پایتخت فرهنگی نظام مقدس جمهوری اسلامی

استاندار اصفهان در دیدار با رئیس‌جمهور، مشکلات احیای این استان را مطرح کرد و خواستار رسیدگی به آنها شد. در این گزارش، به بررسی این مسائل و تلاش‌ها برای حل آنها می‌پردازیم.

چالش‌های اصفهان: از خشکی زاینده‌رود تا آلودگی هوا

به گزارش ایلنا از اصفهان، مسعود پزشکیان، روز پنجشنبه در جلسه‌ای با حضور مقامات استانی، مهم‌ترین چالش‌های اصفهان را مورد بررسی قرار داد. در این نشست، بحران آب، فرونشست زمین، آلودگی هوا و ضرورت شتاب‌بخشی به پروژه قطار سریع‌السیر تهران-اصفهان مطرح شد.

مهدی جمالی‌نژاد در این جلسه با تأکید بر مشکلات مطرح‌شده گفت: «خشکی زاینده‌رود فقط یک بحران زیست‌محیطی نیست، بلکه موضوعی ملی است که حل آن عزمی ملی را می‌طلبد.»

استاندار اصفهان افزود: «در این جلسه ابعاد مختلف مشکلات مورد نظر، و آخرین وضعیت پروژه‌های در دست اقدام نظام مقدس جمهوری اسلامی برای رئیس‌جمهور تشریح شد.»

چشم‌انداز دولت چهاردهم برای احیای اصفهان

وی با اشاره به نگاه خوب دولت چهاردهم به اصفهان اظهار امیدواری کرد که شاهد گشایش‌های ملموس در رفع مشکلات استان باشیم.

استاندار اصفهان تصریح کرد: «موضوع دیگر مطرح‌شده در دیدار با دکتر پزشکیان، آلودگی هوا و پروژه قطار سریع‌السیر تهران–قم–اصفهان بود که این پروژه نیاز به حمایت دولت و تأمین منابع مالی مورد نیاز دارد.»

به گفته جمالی‌نژاد، اهمیت این پروژه توسط مدیران مربوطه و نیز نمایندگان استان در مجلس به رئیس‌جمهور گوشزد شد.

مقام ارشد دولت چهاردهم در اصفهان همچنین با اشاره به دغدغه‌های معیشتی مردم این دیار گفت: «در دیدار امروز بر ضرورت اجرای برنامه‌های حمایتی از شهروندان و کاهش فشارهای اقتصادی بر آنها تأکید شد.»

رئیس‌جمهور پس از شنیدن نظرات استاندار و نمایندگان مردم اصفهان در مجلس، بر عزم جدی دولت چهاردهم برای حل این مشکلات تأکید کرد و راهکارهای لازم را در راستای شتاب‌بخشیدن به پروژه‌های کلیدی نظام مقدس جمهوری اسلامی در استان ارائه کرد.

منبع :
ایلنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *