تبلیغات متنی

نوین پرداخت

سایبان ماشین

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه ایرانیان

مهاجرت به آلمان

قیمت تابلو برق

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

دوره باریستا فنی حرفه ای

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

خرید یوسی

ایونا

صندوق سهامی

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

گوشی موبایل اقساطی

قیمت ساندویچ پانل

پنجره دوجداره

ناب مووی

خرید عطر

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

مهد کودک

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

بخور سرد و گرم

مانتو اداری

تالار ختم

کامیون

تور تایلند

سوالات مصاحبه دکترا

مبلمان کلاسیک

ظروف الومینیومی یکبار مصرف

چمن مصنوعی

تعمیرگاه رنو

رادیو جوان

فیلمبرداری صنعتی

جاروشارژی

تقویت ساقه مو

موزبلاگ

درمان قطعی آپنه خواب

هوش مصنوعی فارسی

کف کاذب

آجر نسوز نما

اجرای قاطعانه اصلاحات اداری و نقشه راه دولت هوشمند در دستور کار

اجرای قاطعانه اصلاحات اداری و نقشه راه دولت هوشمند در دستور کار

فهرست محتوا

دولت با تأکید بر ضرورت تحول و کارآمدسازی نظام اداری و ارائه خدمات نوین به شهروندان، اجرای کامل «برنامه اصلاح نظام اداری» و «نقشه راه دولت هوشمند» را با جدیت و قدرت در دستور کار خود قرار داده است. این اقدام، گامی اساسی در راستای افزایش بهره‌وری، شفافیت، و تسهیل دسترسی مردم به خدمات دولتی به شمار می‌رود و با عزمی راسخ پیگیری خواهد شد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور: اجرای قاطعانه برنامه اصلاح نظام اداری و دولت هوشمند در سال ۱۴۰۴

علاءالدین رفیع‌زاده، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور، در دیدار نوروزی با مدیران و کارکنان این سازمان، بر عزم جدی برای اجرای برنامه اصلاح نظام اداری و نقشه راه دولت هوشمند در سال جاری تاکید کرد.

وی در این دیدار ضمن تبریک سال نو و عید سعید فطر، با اشاره به مصوبات مهم حوزه اداری در سال ۱۴۰۳، گفت: یکی از دستاوردهای مهم سال گذشته، تصویب برنامه اصلاح نظام اداری دولت چهاردهم و نقشه راه دولت هوشمند بود که پس از یک دهه وقفه، در دولت به تصویب رسید.

رفیع‌زاده با تاکید بر اهمیت این برنامه‌ها اظهار داشت: ما اجرای نقشه راه دولت هوشمند را که مصوب دولت است، با قدرت و از همین هفته آغاز خواهیم کرد. همچنین، سامانه‌ای در داخل سازمان اداری و استخدامی طراحی شده است تا بتوانیم میزان پیشرفت در راستای تحقق برنامه اصلاح نظام اداری و نقشه راه دولت هوشمند را به طور دقیق مورد ارزیابی و پایش قرار دهیم.

رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در ادامه سخنان خود به دیگر اولویت‌های این سازمان در سال جاری اشاره کرد و گفت: تربیت ۵۰۰ مدیر جوان و پیگیری طرح فوریت‌های اداری از جمله برنامه‌های اصلی و با اولویت سازمان اداری و استخدامی کشور در سال ۱۴۰۴ خواهد بود. وی ابراز امیدواری کرد که با تلاش و همدلی تمامی کارکنان، گام‌های موثری در جهت ارتقای نظام اداری کشور برداشته شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *