آذری جهرمی به پزشکیان: خودتان مشکلات کابینه را حل کنید!

آذری جهرمی به پزشکیان: خودتان مشکلات کابینه را حل کنید!

فهرست محتوا

در روزهای اخیر، جلسه‌ای از سوی کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، آذری جهرمی، و برخی از نمایندگان مردم برگزار شد. این جلسه به بررسی چالش‌ها و مشکلات کابینه دولت پرداخته و اعضای کمیسیون به بیان نظرات و دغدغه‌های خود در این زمینه پرداختند.

آذری جهرمی، در این نشست به صراحت اذعان داشت که بسیاری از مشکلات موجود در سطح دولت، نیازمند همکاری میان قوای مختلف و تلاش دلسوزانه همه مسئولان است. وی با انتقاد از عدم ارائه راهکارهای عملی برای حل مشکلات، به نمایندگان مجلس گفت: «اگر شما نمایندگان به موارد همچون مشکلات اقتصادی، معیشتی و اشتغال مردم توجهی نکنید و تنها بر روی مسائل فرعی تمرکز کنید، مشکلات بزرگ‌تری بروز خواهد کرد.» این سخنان وزیر ارتباطات بیانگر نگرانی‌های وی از وضعیت کنونی کشور و ضرورت همگرایی در تصمیم‌گیری‌های اقتصادی و اجتماعی است.

او همچنین، در پاسخ به سوالات نمایندگان، به مشکل زیرساخت‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات اشاره کرد و گفت: «ما به عنوان یک وزارتخانه، تلاش روزافزونی برای توسعه زیرساخت‌های دیجیتال داریم، اما چالش‌های متعدد همچون تحریم‌ها و نبود سرمایه‌گذاری‌های کافی، کار را دشوارتر کرده است.» آذری جهرمی تأکید کرد که گفت‌وگو و تبادل نظر بین وزرا و نمایندگان باید به عنوان یک اصل اساسی در نظر گرفته شود تا بتوان به راه‌حل‌های مؤثری برای بهبود وضعیت کشور دست یافت.

از جمله نکات مهمی که در این جلسه مطرح شد، فقدان هماهنگی میان وزارتخانه‌ها در زمینه‌های مختلف بود. وزیر ارتباطات تصریح کرد که همسویی میان وزرا و نمایندگان مجلس در حل مشکلات اساسی کشور نقش حیاتی دارد. او به‌ویژه بر این نکته تأکید کرد که نمایندگان باید خودشان به ایجاد یک جو همدلانه و همکاری‌محور در کابینه توجه کرده و راهکارهایی معتبر و قابل اجرا ارائه دهند.

جهرمی همچنین در خلال این نشست به بحث شیوع ویروس کرونا و تأثیرات آن بر زیرساخت‌های ارتباطاتی و فناوری اطلاعات اشاره کرد و بیان داشت: «ما در شرایط کنونی باید به تمام جنبه‌های فنی و امنیتی توجه داشته باشیم تا بتوانیم خدمات مطلوب‌تری به مردم ارائه دهیم.» او به چالش‌ها و موانع موجود در راستای افزایش کیفیت خدمات اینترنتی و عدم دسترسی برابر به آن برای تمامی اقشار جامعه پرداخته و بر لزوم تلاش پارلمانی‌ها برای رفع این موانع تأکید نمود.

وی در ادامه به برنامه‌های وزارتخانه برای توسعه اقتصاد دیجیتال و ایجاد اشتغال در این حوزه اشاره کرد و خاطرنشان ساخت که باید اعتبارات بیشتری به این بخش اختصاص یابد تا بتوان با بهره‌گیری از آن به ایجاد مشاغل پایدار و جدید کمک کرد. آذری جهرمی متذکر شد که «اگر همه ما به دنبال حل مشکلات نمایندگان و مردم هستیم، باید با یکدیگر همگام شویم و هر کدام از ما وظیفه خود را در این زمینه به درستی انجام دهیم.»

در پایان جلسه، جهرمی با اشاره به اینکه همواره باید رویکردی مثبت و سازنده نسبت به همکاری‌های بین‌دستگاهی داشته باشیم، ضمن بیان امیدواری درخصوص رسیدن به توافقات مؤثر در آینده، افزود: «ما باید به اعتماد ملت به سیستم حکومتی افزوده و نشان دهیم که قادر به حل چالش‌هایمان هستیم.»

به‌ویژه، در شرایط کنونی که کشور با مشکلات اقتصادی قابل‌توجهی دست و پنجه نرم می‌کند، تعاملات میان نمایندگان مجلس و اعضای کابینه از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. هر کدام از این نهادها به‌نوبه خود می‌توانند نقش مؤثری در راستای تحقق اهداف اقتصادی و اجتماعی ایفا کنند و لذا به نظر می‌رسد که باید تلاش بیشتری جهت دستیابی به یکپارچگی و هم‌افزایی به عمل آید. این موضوع به‌ویژه در مواقع بحران‌های بزرگ و نیاز به تصمیم‌گیری‌های فوری و کارآمد، بیش از پیش ضروری به نظر می‌رسد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *