تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 30 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):مردم به انجام روزه امر شده اند تا درد گرسنگى و تشنگى را بفهمند و به واسطه آن فقر و بيچا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796618604




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

به اصطلاح نرم افزارهايي كه از شما جاسوسي مي‌كنند + اسناد و تصاوير


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: به اصطلاح نرم افزارهايي كه از شما جاسوسي مي‌كنند + اسناد و تصاوير
در سال‌هاي اخير روند توليد و استفاده از نرم افزازهاي جاسوسي موسوم به "spyware" افزايش قابل توجهي داشته است. اين نرم افزارها با نصب روي سيستم كابري شما اعم از كامپيوترهاي شخصي, گوشي‌هاي تلفن همراه, تبلت‌ها و ديگر وسايل ارتباطي از اطلاعات شخصي شما نمونه برداري و امنيت شما را در فضاي مجازي مختل مي‌كنند.
در سال‌هاي اخير روند توليد و استفاده از نرم افزازهاي جاسوسي موسوم به "spyware" افزايش قابل توجهي داشته است. اين نرم افزارها با نصب روي سيستم كابري شما اعم از كامپيوترهاي شخصي, گوشي‌هاي تلفن همراه, تبلت‌ها و ديگر وسايل ارتباطي از اطلاعات شخصي شما نمونه برداري و امنيت شما را در فضاي مجازي مختل مي‌كنند.

"نرم افزارهاي جاسوسي امنيت شما را مختل مي‌كنند"

اين نوع نرم افزارها غالبا به تقاضاي دولت‌ها براي احاطه بيشتر بر زندگي خصوصي مردم طراحي و توليد مي‌شوند كه اخيرا به كارگيري آنها در بين دولت‌هاي غربي كه همواره دم از احترام به حريم خصوصي افراد وآزادي‌هاي فردي مي‌زنند, رواج قابل توجهي يافته است.

خوشبختانه اين نرم افزارها اغلب توسط آنتي ويروس‌ها تشخيص داده شده و از بين مي‌روند اما آنچه به راستي امنيت شما را تهديد مي‌كند و هيچ ضد ويروسي نيز براي تشخيص آنها ابداع نشده است بسيار هوشمندانه‌تر از اين نرم افزارها تهيه مي‌شوند. غرب زماني كه اطمينان حاصل كرد كه مردم راهي براي حفاطت از حريم خصوصي و اطلاعات خصوصي شان پيدا كرده‌اند دوباره دست به كار شد و اين بار با حربه‌اي جديد به ميدان آمده است كه تشخيص و خنثي كردن آن به سطح وسيع وعميقي از دانش فني و اطلاعات پشت پرده نيازمند است.

جاسوسي در عمق زندگي مردم چهره‌اي جديد يافته و اين بار با تمسك به مسايل اقتصادي و اجتماعي به راحتي وارد حريم خصوصي افراد شده و به جمع آوري اطلاعات, فعاليت‌ها,علايق, و غيره مي‌پردازد و نتيجه تحليل و پردازش آنها را در دست حكومت‌هاي غربي قرار مي‌دهد تا با تكيه بر آن راه نفوذ خود را در بين مردم كشور خود يا ديگر كشورها هموار كند.

** روش‌هاي جديد سرقت اطلاعات شخصي

در 2 سال گذشته شبكه‌هاي اجتماعي و نرم افزارهاي مكالمات مجاني در صدر آسان‌ترين روش‌هاي جاسوسي قرار گرفته‌اند و نكته‌اي كه كاربران آنها بدان واقف نيستند اين است كه چرا بايد يك شركت كامپيوتري نرم افزار يا شبكه‌اي را طراحي كند وهزينه‌هاي گزافي را بابت طرح و اجراي آن بپردازد و سپس آن را رايگان در اختيار عموم مردم جهان قرار دهد.

** منفعت حقيقي توليد كنندگان نرم افزارهاي مكالمات رايگان چيست؟!

آيا طراحان نرم افزارهايي چون اسكايپ(skype) يا وكسر(voxer) كه در سال‌هاي گذشته استفاده از آنها رشد قابل توجهي داشته, تنها به راحتي مردم انديشيده‌اند يا خير پشت پرده اين سرويس‌هاي مجاني سواستفاده در سطحي وسيع ومنافع كلان سياسي و اقتصادي خوابيده است.

شايد بارها اين سوال براي كاربران پيش آمده باشد كه دليل گسترش سرويس‌هاي رايگان مبتني بر شبكه گسترده وب و سيستم VOIP چيست اما اين موضوع با زيركي توليد كنندگان توجيه شده و بي پاسخ مي‌ماند و عموم مردم بي اطلاع از عوامل پشت پرده تنها به استفاده از آنچه رايگان در اختيارشان قرار گرفته اكتفا مي‌كنند.

اين مقاله به معرفي برخي از اين سرويس‌ها و روشن نمودن هدف اصلي آنها مي‌پردازد.

** تماس تصويري رايگان يا فروش اطلاعات شخصي به سرويس‌هاي جاسوسي؟!

اسكايپ نام نرم افزاري است كه به ظاهر امكان برقراري مكالمات تصويري, فرستادن پيام و فايل را براي كاربرانش به صورت كاملا رايگان فراهم مي‌آورد.

اين نرم افزار در حال حاضربه 600 ميليون كاربر در سراسر حهان سرويس مي‌دهد و پايگاه اطلاعاتي جامع و كاملي از اطلاعات و مكالمات شخصي كاربران را در اختيار گرفته است.

اما مكالمات رايگان تنها ظاهر فريب دهنده ايست براي نرم افزاري كه به سازمان‌هاي اطلاعاتي آمريكا و رژيم صهيونيستي امكانات مي‌دهد و هر آنچه از مكالمات, تصاوير و اطلاعات از كاربران دارد را دراختيار اين سازمان‌ها قرار مي‌دهد.

در خرداد ماه سال جاري مقاله‌اي در روزنامه واشنگتن پست به چاپ رسيد كه بيانگر اين مطلب بود كه اسكايپ اطلاعات كاربران را در اختيار سازمان اطلاعاتي آمريكا ( سيا) و پليس اين كشور (اف بي آي) قرارمي‌دهد.

اين موضوع خشم و اعتراض كاربران اسكايپ را برانگيخت اما كمي بعد در بيانيه‌اي در وبسايت رسمي اين نرم افزار اين طور اعلام شد كه اسكايپ همكاري با سازمان‌هاي اطلاعاتي و پليس را تكذيب نمي‌كند اما اين تغييرات اخيرا و پس از خريده شدن اين شركت توسط مايكروسافت رخ داده است.

در ادامه نيز اسكايپ به منظور منحرف كردن ذهن مخاطبان اين موضوع را عنوان كرد كه همكاري شركت آنها با سازمان‌هاي امنيتي تنها به موارد پليسي محدود مي‌شود و جنبه برون مرزي, جاسوسي يا غيره را ندارد. كه البته به راحتي مي‌توان تشخيص داد كه اين ادعا دروغي بيش نيست، چرا كه اين نرم افزار بارها به در اختيار گذاشتن مكالمات كاربرانش به ماموران اطلاعاتي محكوم شده است و در حال حاضر به اثبات رسيده كه اين شركت داده‌هاي مربوط به كاربران را در طي 5 سال اخير بطور كامل به سازمان جاسوسي سيا فروخته است.

پس از چاپ اين مقاله تعداد كاربران فعال اسكايپ به طرز قابل توجهي كاهش پيدا كرد اما اين موضوع سازمان‌هاي اطلاعاتي را از پيدا كردن راه حلي جديد باز نداشت.

آنها به سرعت به نرم افزارهاي ديگر روي آوردند.

"كاريكاتور چاپ شده در واشنگتون پست با اين مضمون كه اسكايپ و ماكروسافت بازوهاي سازمان اطلاعاتي آمريكا(سيا) هستند "

** مديا پلير يا نرم افزار نفوذ غير قانوني در تلفن‌هاي همراه؟!

iTunes” نرم افزاري است كه توسط شركت اپل روي گوشي‌هاي تلفن همراه ايفون قرار گرفته و به ظاهر ابزاري است براي پخش كردن فايل‌هاي صوتي اما حقيقت پشت پرده اين نرم افزار چيزي متفاوت با آنچه تصور مي‌شود است.

"لوگوي نرم افزار جاسوسي iTunes "

در سال 2008 خبرگزاري تلگراف در مقاله‌اي مداركي مبني بر نفوذ سازمان‌هاي اطلاعاتي آمريكا و رژيم صهيونيستي در تلفن‌هاي همراه و سرقت اطلاعات شخصي كاربران گوشي‌هاي اپل افشا كرد.

"مقاله منتشر شده درخبرگزاري تلگراف مبني بر نفوذ سيا در سيستم‌هاي تلفن همراه اپل"

در اين مقاله اينچنين آمد كه يك شركت انگليسي با نام تجاري Gamma International نرم افزاري را با نام finfisher تهيه و در اختيار سرويس‌هاي اطلاعاتي سيا و موصاد قرار داده تا بوسيله آن و از طريق iTunes شرايط براي نفوذ در تلفن‌هاي اپل و سرقت تمامي اطلاعات شخصي كاربرانش را فراهم سازد.

اين خبر به سرعت در جهان پخش شد و كاربران 250 ميليوني اين گوشي تلفن همراه را به واهمه وا داشت. اما شركت اپل براي پوشاندن اين رسوايي و مبرا كردن خود به سرعت دست به كار شد و اعلام كرد كه حفره‌اي امنيتي در اين برنامه سبب اين سو استفاده شده است.

كاربران انتظار داشتند اپل به سرعت دست به اقدامات لازم زده و حفره امنيتي را بپوشاند و ملزومات ايمني كاربرانش را فراهم آورد اما از آنجا كه اپل در حقيقت خود نيمي از پروسه اين دزدي اطلاعات بود ترجيح داد فعلا دست به كار نشود.

چندي نگذشت تا يك مهندس امنيت شبكه به نام برايان كربز با انتشار مقاله‌اي دوباره از اپل خواست تا امنيت لازم را با پوشاندن اين حفره امنيتي تامين كند اما از آنجا كه اپل از حل اين مشكل سودي نمي‌برد, بر طرف كردن آنرا به مدت 1200 روز به درازا كشاند تا در فرصت بدست آمده سرويس‌هاي امنيتي همچنان به سرقت اطلاعات كاربران ادامه دهند.

اين در حالي است كه تا آن زمان اپل هر گونه مشكل امنيتي را ظرف مدت تنها 91 بر طرف مي‌كرد اما به درازا انجاميدن اين يك مورد خاص خود نشان دهنده دست داشتن اپل در اين پروسه سرقت اطلاعات است.

"تلفن همراه آيفون ابزار جاسوسي سازمان‌هاي اطلاعاتي آمريكا و رژيم صهيونيستي"

** اين شبكه‌هاي اجتماعي هستند كه از كاربران بهره مي‌برند, نه كاربران از آن‌ها...!

تا به حال بارها نمونه‌هاي اين جمله را شنيده‌ايد كه به طور مثال، سازمان اطلاعاتي آمريكا (سيا ) اعلام كرده است كه 75 درصد از مردم اروپا از وضعيت معيشتي خود ناراضي هستند. اين دسته آمار و ارقام از كجا سر چشمه مي‌گيرد؟ آيا ماموران اين سازمان‌ها از تك تك مردم اروپا نظر سنجي كرده و نتيجه را اينچنين اعلام مي‌كنند يا اين قبيل آمارها به ريشه از كل باطل و كذب است و يا اين كه خير دست‌هاي ديگري پشت پرده آنها است؟

پاسخ به اين سوال‌ها بسيار آسان است. در سال‌هاي اخير استفاده از شبكه‌هاي اجتماعي گسترش فراواني يافته و متاسفانه كاربران بدون اطلاع از خطرهايي كه اين شبكه‌ها برايشان به همراه دارند فريب ظاهر اجتماعي آنها را خورده وساعت‌ها وقت خود را پاي آنها مي‌گذرانند غافل از آنكه چشم‌هايي پنهان ريز به ريز رفتار آنها را در اين شبكه پردازش و با توسل به سيستم‌هاي قوي كامپيوتري دسته بندي و تحليل مي‌كند و در اختيار سازمان‌هاي اطلاعاتي كشورهاي غربي قرار مي‌دهد.

شبكه به ظاهر اجتماعي فيسبوك، در حال حاضر بيش از 600 ميليون كاربر در سراسر جهان دارد كه هر روز اطلاعات شخصي خود را به روز رساني مي‌كنند. آنها بي خبر از اين موضوع كه تمام زندگي شخصي‌شان زير دوربين‌هاي سازمان‌هاي امنيتي قرار دارد به بارگزاري عكس‌هاي خصوصي، مكالمات و حال احوال روحي خود مي‌پردازند و راه را براي سو استفاده كشورهاي غربي هموارتر مي‌كنند.

"انتشار خبر همكاري سيا و فيسبوك براي كنكاش در زندگي خصوصي مردم "

**پروژه تسهيلات جاسوسي اطلاعات در يوتا

در حال حاضر آمريكا در حال طراحي و اجراي پروژه‌اي 2 ميليارد دلاري در يكي از ايالت‌هاي غربي اين كشور به نام يوتا است.

"پلان مركز جاسوسي داده‌ها در يوتا‌"

"سند انتشار خبر كاربرد حقيقي پايگاه داده در يوتا "

اين پروژه كه تا سال آينده بهره برداري خواهد شد بزرگترين پايگاه پردازش و تحليل داده‌ها در جهان است. اين تسهيلات طراحي شده مي‌تواند تمامي ارتباطات الكترونيكي افراد در سراسر دنيا را بررسي و تحليل كند و توانايي آن را دارد تا داده‌هايي با حجم 1 يوتوبايت (ده به توان 24) بايت را پردازش كنند. در حال حاضر نيز اين كشور براي جاسوسي و كسب اطلاعات از زندگي خصوصي مردم جهان از چنين پايگاه‌هايي استفاده مي‌كند. اما با راه اندازي پايگاه يوتا ديگر هيچ مكالمه الكترونيكي حتي ايميل‌ها نيز از چشم آنها پوشيده نخواهد بود. اين موضوع هوشياري كاربراني را مي‌طلبد كه با بي دقتي خود ابزار سو استفاده كشورهاي غربي را از خود فراهم نكنند.

انتهاي پيام/

دوشنبه|ا|10|ا|مهر|ا|1391





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8743]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن