تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):چه بسيار عزيزى كه، نادانى اش او را خوار ساخت.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797009047




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مديركل امور تربيتي ومشاوره آموزش وپرورش خبرداد: آغاز هدايت تحصيلي دانش آموزان از سال دوم راهنمايي


واضح آرشیو وب فارسی:مردم سالاری: مديركل امور تربيتي ومشاوره آموزش وپرورش خبرداد: آغاز هدايت تحصيلي دانش آموزان از سال دوم راهنمايي
مديركل امور تربيتي و مشاوره آموزش و پرورش، گفت: روند هدايت تحصيلي از سال آينده (9291) به شكل فرايندي از سال دوم و سوم دوره اول متوسطه (دوم و سوم راهنمايي فعلي) صورت مي گيرد.
حسن فرازنده خالدي در گفت وگو با ايسنا، درباره برنامه ها و فعاليت امور تربيتي و مشاوره در مدارس، گفت: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه، وزارت آموزش و پرورش مكلف است ضمن هدايت تحصيلي دانش آموزان براساس علايق و ويژگي هاي آنان برنامه ريزي لازم را براي برقراري توازن بين تعداد دانش آموزان و بين رشته هاي مختلف تحصيلي و نيازهاي جامعه برقرار كند.
وي افزود: در سند تحول بنيادين آموزش و پرورش به صراحت در خصوص استقرار نظام جامع هدايت تحصيلي و استعداديابي به منظور هدايت دانش آموزان به سوي رشته ها و حرفه و مهارت هاي مورد نياز حال و آينده كشور متناسب با استعدادها، علاقمندي و توانايي هاي آنان تاكيد شده است.
مديركل امور تربيتي و مشاوره آموزش و پرورش تصريح كرد: با توجه به اين كه براساس مصوبه شوراي عالي آموزش و پرورش، وظيفه هدايت تحصيلي دانش آموزان در شاخه ها و رشته هاي تحصيلي با مشاوران مدارس است لذا اداره كل تربيتي و مشاوره وزارت آموزش و پرورش در جهت تحقق اهداف هدايت تحصيلي دانش آموزان در نظام 3-3-6 مراحل مختلفي را جهت استقرار در پيش رو دارد.
خالدي گفت: روند هدايت تحصيلي از سال آينده (91-92) به شكل فرايندي از سال دوم و سوم دوره اول متوسطه (دوم و سوم راهنمايي فعلي) صورت مي گيرد كه زيرساخت هاي لازم جهت اجراي هدايت تحصيلي دانش آموزان به شكل فرايندي با ساخت نرم افزارهاي نوين مشاوره اي از سال جاري آغاز شده است.
وي خاطرنشان كرد: اجراي هدايت تحصيلي به شكل نقطه اي مطابق روند سابق در سال تحصيلي (91-92) و(92-93) در سال اول دوره دوم متوسطه براساس آزمون هاي تشخيص استعداد و رغبت سنج شغلي انجام و از سال تحصيلي (94-95) هدايت تحصيلي براساس نظام (3-3-6) در پايه سوم دوره اول متوسطه براي ورود دانش آموزان به پايه اول دوره دوم متوسطه انجام خواهد شد.
خالدي با اشاره به روند هدايت تحصيلي و شغلي دانش آموزان توسط مشاوران مدارس، گفت: تحليل نتايج اجراي آزمون هاي تشخيص استعداد و رغبت سنج شغلي جهت مشخص نمودن ويژگي هاي شخصيتي دانش آموزان در زمينه رواني رفتاري و تحصيلي و تعيين استانداردهاي رواني لازم در فضاي كاري و شغلي به منظور تبيين صحيح و توزيع متوازن شاخه ها و رشته هاي تحصيلي براساس نياز دانش آموزان، جامعه و ظرفيت منطقه انجام مي شود. وي ادامه داد: بررسي هاي مشاوره اي و ارائه خدمات راهنمايي و مشاوره اي گروهي و انفرادي به دانش آموزان و والدين در خصوص رشته هاي تحصيلي، مشاغل مرتبط و سياست هاي توسعه، دريافت نظرات معلمان دروس مختلف، نظرات دانش آموزان و والدين و بررسي نمرات علمي دانش آموزان در دوره متوسطه اول بخشي ديگري از اين فعاليت هاست.
مديركل امور تربيتي و مشاوره آموزش و پرورش با اشاره به بخش ديگري از از فعاليت هاي اين اداره گفت: مشاوره تخصصي، شناخت همه جانبه دانش آموزان در ابعاد جسماني، اجتماعي و رواني رفتاري، در طراحي برنامه هاي كلان و آينده نگر آموزش و پرورش است.
وي افزود: در راستاي پياده سازي برنامه ها جهت انجام مشاوره، اداره كل امور تربيتي و مشاوره معاونت پرورشي و تربيت بدني وزارت آموزش و پرورش، زمينه حركتي علمي و نوين را فراهم كرده است و با ساخت آزمون سلامت رواني و رفتاري زمينه هاي لازم جهت شناسايي علمي مشكلات و ارتقا توانمندي هاي رواني رفتاري را انجام مي دهد.
خالدي با بيان اينكه اين آزمون هاي سلامت براساس الگوهاي بومي هنجاريابي شده است، ادامه داد: بررسي مشكلات جسماني (روان تني)، بررسي مشكلات مربوط به مادر و نگرش هاي معنوي و اخلاقي، تفريح و گذراندن اوقات فراغت ، مشكلات تحصيلي و طرح ريزي شغلي، خانوادگي، مالي و اقتصادي، عاطفي و رواني، حمايت اجتماعي، رفتارهاي پرخطر، روابط اجتماعي از مولفه هاي آزمون سلامت رواني رفتاري است.
مديركل امور تربيتي و مشاوره آموزش و پرورش هدف از اجراي اين طرح را ساخت، پايايي، روايي، هنجاريابي و استاندارد كردن آزمون سلامت عمومي به منظور بررسي سلامت رواني و رفتاري گروه سني 19- 14 سال عنوان كرد. به گفته وي، غربالگري دانش آموزان در بدو ورود به دبيرستان، شناسايي فراواني مشكلات با توجه به مولفه هاي آزمون در جامعه هدف و ترسيم نيمرخ ناهنجاري هاي رواني رفتاري از جمله مشكلات تحصيلي در حال بررسي است و افزود: همچنين بررسي مشكلات تحصيلي ، مدرسه، منطقه و كشور، برنامه ريزي جهت اقدام پيشگيرانه، ارائه راهكارهايي جهت مقابله با مشكلات دانش آموزان، ارائه خدمات مشورتي، تهيه گزارش هاي آماري به مسئولان در زمينه ميزان شيوع آسيب هاي رواني و اجتماعي در بين دانش آموزان با توجه به جنسيت، شناسايي دانش آموزان داراي مشكل رفتاري در جهت مداخله و درمان و طراحي برنامه هاي فرهنگي متناسب با نياز دانش آموزان از مهمترين اهداف اختصاصي نتايج اجراي آزمون سلامت است.
خالدي تصريح كرد: كشف استعدادها نيز گام مهمي در استفاده و بهره گيري از استعدادهاست كه توسط اداره امور تربيتي و مشاوره انجام مي شود.
وي با اشاره به برگزاري آزمون رغبت سنجش شغلي (استرانگ) كه يكي ديگر از آزمون هاي اداره امور تربيتي است، گفت: يكي از اهداف مهم تعليم و تربيت در مدارس، تسهيل رشد مسير شغلي و هدايت شغلي دانش آموزان است و به اين منظور لازم است كه فرد علايق، توانايي ها و خصوصيات شخصيتي و نقاط قوت و ضعف خود را بشناسد و در هدايت شغلي كامل مشاغل گوناگون، هدف خود را مناسب و درست انتخاب كند كه يكي از عوامل رغبت هاي مسير شغلي است.
مديركل امور تربيتي و مشاوره آموزش و پرورش، اظهاركرد: مشخص كردن ويژگي هاي شخصيتي دانش آموزان در زمينه رواني رفتاري، تحصيلي و شغلي دانش آموزان و تعيين استانداردهاي رواني لازم جهت فضاي كاري و شغلي دانش آموزان در آينده از اهداف اين آزمون است.
وي با بيان اينكه اداره امور تربيتي براي آشنايي دانش آموزان با مشاغل موجود در كشور، استان و منطقه محل زندگي دانش آموزان با همكاري ادارات كل آموزش وپرورش استان هاي كشور اقدام به تهيه اطلس مشاغل كرده است، اضافه كرد: با توجه به ظرفيت ها و پتانسيل هاي كشور و طراحي رسانه هاي الكترونيكي و مجازي اين طرح مي تواند گام محكمي در جهت تحقق اهداف تحولي چشم انداز آموزش و پرورش باشد.

دوشنبه|ا|17|ا|بهمن|ا|1390





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مردم سالاری]
[مشاهده در: www.mardomsalari.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10304]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن