تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دين را پناهگاه و عدالت را اسلحه خود قرار ده تا از هر بدى نجات پيدا كنى و بر هر دشم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797899654




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

4 (صفحه چهار)


واضح آرشیو وب فارسی:قدس: 4 (صفحه چهار)
يك مسؤول در سازمان مسكن و شهرسازي خراسان رضوي: طرح تفصيلي مشهد؛ شوراي شهر تخلف كرده است

خراسان امروز - معتمدي: شوراي اسلامي شهر مشهد طبق قانون حق صدور مصوبه برخلاف ضوابط و مقررات طرح تفصيلي شهر را ندارد.

مدير حوزه شهرسازي و معماري سازمان مسكن و شهرسازي خراسان رضوي با اعلام اين مطلب گفت: چنين مصوباتي غيرقابل اجراست.
حسنعلي رجب زاده در گفتگوي اختصاصي با خبرنگار ما افزود: پاسخگويي به اراضي قولنامه اي، مصوبه اجازه تجاري موقت براي واحدهاي صنفي خلاف مصوبه و تبديل پيلوت به مسكوني از جمله تصميماتي است كه شوراي اسلامي شهر مشهد برخلاف طرحهاي مصوب به تصويب رسانده است.
وي با بيان اينكه اين مصوبات مورد اعتراض وزارت مسكن و شهرسازي و سازمان مسكن و شهرسازي خراسان رضوي قرار گرفته، اضافه كرد: متأسفانه با وجود اينكه در كميسيون فني و عمران شوراي شهر اعتراض به صدور مصوبه و مجوز تبديل پيلوت به مسكوني و اجازه تجاري موقت به واحدهاي صنفي خلاف مطرح شد، دوستان شورا به مصوبه قبلي تأكيد كردند.
وي با بيان اينكه اعتراض سازمان مسكن و شهرسازي از طريق شوراي حل اختلاف در اين خصوص در حال رسيدگي است، خاطرنشان كرد: سندي تحت عنوان طرح تفصيلي و طرح جامع شهر بايد به عنوان ميثاقي بين مسكن و شهرسازي، شوراي شهر و شهرداري لحاظ شود.
وي اضافه كرد: از اين رو دليلي ندارد طرحي تحت عنوان توسعه و عمران شهر با صرف هزينه و وقت قابل توجه توسط مسكن و شهرسازي تهيه و به تصويب مراجع ذي ربط برسد، اما اين ضوابط زير پا گذاشته شود.
وي با بيان اينكه شوراي شهر بايد در اين رابطه همراه ما باشد، افزود: در تهيه طرحها از مسؤولان شهرداري خواسته مي شود، پيشنهادها و درخواست هاي منطقي خود را به مشاوران انعكاس دهند تا حتي الامكان در طرح ها لحاظ گردد.
رجب زاده يادآور شد: از اين به بعد پس از تصويب طرح ها به روش فوق و لحاظ خواسته هاي منطقي شهرداري اجازه تصميم گيري بر خلاف طرح را نخواهيم داد و مجبور مي شويم از تصميمات خلاف، طبق قانون پيگيري و ايستادگي كنيم.
وي تصريح كرد: از اين رو اميدواريم شوراهاي اسلامي شهرهاي استان اين همياري را لحاظ كنند.

اشتغال هزار نفر از مددجويان كميته امداد خراسان شمالي

بجنورد- خبرنگار قدس: معاون خودكفايي و اشتغال كميته امداد خراسان شمالي گفت: 375 طرح خود اشتغالي با ميانگين اشتغال هر طرح حداقل 2 نفر در نيمه اول امسال به معاونت اشتغال استانداري پيشنهاد شد كه پس از بررسي 315 طرح به تصويب رسيد.اكبرياني در جمع خبرنگاران اظهار داشت: 10 ميليارد و 391 ميليون ريال براي اجراي اين طرحها از محل صندوق اشتغال كميته امداد تخصيص يافت.وي خاطر نشان كرد: همچنين 1342 نفر از افراد مستعد توسط مجريان طرح آموزش ديدند كه در اين ارتباط 328 ميليون ريال هزينه شده است.وي افزود: در سال گذشته حدود 70 طرح با اعتباري افزون بر 3 ميليارد و 500 ميليون ريال براي دريافت تسهيلات از محل اعتبارات بنگاه هاي زودبازده معرفي گرديد كه به رغم عدم پذيرش طرحهاي خوداشتغالي و اشتغال از سوي بانكهاي عامل، طي 6 ماهه اول سال جاري تسهيلات پرداخت شد.وي تصريح كرد: در راستاي بهسازي و بهداشتي كردن كارگاه هاي اشتغال اين نهاد 50 ميليون ريال و براي احداث 20 ميليون ريال به مددجويان تحت پوشش اختصاص مي يابد.وي به يكي از مصوبات سفر دوم رئيس جمهور به خراسان شمالي اشاره كرده و افزود: طرح ايجاد 300 بنگاه اقتصادي در ورودي شهرهاي كوچك و روستايي پرجمعيت براي راه اندازي مجتمعهاي اقتصادي و اشتغال يكي از اين مصوبات است كه در اين ارتباط طرح توجيهي آن تهيه و براي اختصاص زمين مناسب و امكانات مجتمعها به مسؤولان استاني ارائه شده كه نيازمند مساعدت آنان است.
وي گفت: در صورت تصويب اين طرح و اختصاص امكانات اوليه كه به ازاي هر بنگاه نيازمند 300 ميليون ريال اعتبار است پيش بيني مي شود حداقل هزار نفر از جوانان بيكار تحت حمايت اين نهاد، به كار مشغول شوند.

يك مسؤول: ضعف بنيه مالي، مهمترين مشكل كشاورزان و دامداران چاپشلو است

درگز - خبرنگار قدس: مدير جهاد كشاورزي چاپشلو در رابطه با مشكلات كشاورزان و دامداران منطقه گفت: شهر چاپشلو حدود 57 روستا را تحت پوشش دارد و 27 هزار هكتار اراضي ديم حدود 16 هزار هكتار كشت ديم كاري در محدوده چاپشلو انجام مي شود كه به دليل نبود ايستگاه ديم كشاورزان نمي توانند به نحو احسن محصولات ديم خود را كشت نمايند.
وي افزود:مهمترين مشكل كشاورزان و دامداران خسارتهاي ناشي از خشكسالي و سرمازدگي است كه جهاد كشاورزي به دليل محدود بودن اعتبار توان كمك مالي به آنان را ندارد.
وي با اشاره به نبود نقدينگي كشاورزان كه حتي توان خريد بذر مورد نياز خود را ندارند، اضافه كرد: دامداران به دليل نداشتن پول نمي توانند آذوقه مورد نياز دامهاي خود را تأمين نمايند.
وي گفت: از سوي ديگر به رغم آنكه 40 قنات آب در محدوده چاپشلو وجود دارد، به دليل پايين بودن اعتبارات توان مرمت و لايروبي نيست و كشاورزان و دامداران نمي توانند از اين نعمت الهي به شايستگي استفاده نمايند.وي خاطرنشان كرد: در حالي كه تاكنون بيمه محصولات آبي كشاورزان پرداخت نشده است، بيشتر كشاورزان و دامداران حتي توان مالي براي بيمه نمودن محصولات كشاورزي و دام خود را ندارند.وي با بيان اينكه پرداخت طلب دامداران، كمك بزرگي به آنان خواهد بود، افزود: اين در حالي است كه دام آنها خريداري شده، ولي تاكنون پولي پرداخت نشده است.

فرماندار جوين: خرابي راه هاي ارتباطي روستاهاي پيراكوه اسفناك است

جوين- خبرنگار قدس: فرماندار جوين در جلسه شوراي ترافيك اين شهرستان خواستار توزيع عادلانه اعتبارات و ديگر امكانات موجود شد و گفت: با بررسي صورتجلسات قبلي شوراي ترافيك هيچ گونه پيشرفتي در اين زمينه حاصل نشده است.
مهندس فروزان اضافه كرد: راهنمايي و رانندگي ترتيبي اتخاذ نمايد تا ميني بوسراني نسبت به دريافت صورت وضعيت از شركتهاي مسافربري اقدام نمايند.
وي گفت: درخصوص ترافيك داخل شهر نيز بايد برنامه ريزي شود و همچنين نسبت به نظم و انضباط تاكسيراني و افزايش تعداد تاكسيهاي شهر از سوي شهرداري اقدام گردد.
وي با اشاره به خرابي راه ارتباطي روستاهاي پيراكوه از طريق كارخانه اسيد سيتريك و كشت و صنعت و كارخانه قند جوين كه مسير ايستگاه راه آهن نقاب و بيمارستان قمر بني هاشم(ع) جوين را در بر مي گيرد، گفت: من به عنوان نماينده عالي دولت متأسفم كه اين چنين راه هاي ارتباطي غيرقابل استفاده در شهرستان جوين وجود دارد.
وي از مسؤولان خواست هرچه سريعتر اعتبار ويژه اي براي مرمت اين مسير كه مورد تردد روستاهاي پيراكوه و ساير اهالي براي استفاده از بيمارستان و راه آهن است، اختصاص دهند.رئيس شوراي اسلامي شهر جوين نيز گفت: مكاتبات متعددي در خصوص اين راه ارتباطي انجام داده ايم، ولي تاكنون متولي براي اين مسير پيدا نشده است و در حالي كه جهاد كشاورزي مي گويد اين مسير ارتباطي مخصوص كشت و صنعت و كارخانه قند است، راه و ترابري مي گويد اين راه در اختيار جهاد كشاورزي است و از سويي در صورت دخالت شهرداري در اين مسير ارتباطي اداره راه و ترابري مخالف انجام عمليات راه سازي خواهد شد.
عبدالكريم نقابي اضافه كرد: ما نمي دانيم با چه مرجعي مكاتبه نماييم تا در مقابل شهروندان خود پاسخگو باشيم.
وي اظهار اميدواري كرد كه فرمانداري جديد جوين تكليف را روشن كند.
مدير عامل كشت و صنعت جوين هم گفت: باعث تأسف است كه راه هاي ارتباطي ويژه كشاورزان براي حمل و نقل چغندر و ساير محصولات كشاورزي را از آنان گرفتند و در مقابل كاميونها، اتوبوسها و سواريها آن را اشغال نمودند و وسايل نقليه كشاورزي را به حاشيه راندند.
حسيني افزود: عرصه را آن چنان به كشاورزان تنگ كرده اند كه آنها حتي قادر به تحويل محصولات كشاورزي خود نيستند؛ چون با جريمه هاي سنگين مواجه شده و با هزينه هاي گزافي كه متحمل مي شوند، امر كشاورزي مقرون به صرفه نيست.
وي پيشنهاد كرد، حال كه جاده هاي ويژه كشاورزان را از آنان گرفته اند، حداقل جاده هاي كنارگذر يا راه هاي ارتباطي بين مزارع ايجاد نمايند.
مدير كارخانه قند هم گفت: متاسفانه كارخانه قند به اندازه كافي در حق كشاورزان كوتاهي كرده است؛ چون حقوق قانوني و دريافت مطالبات آنان به علت برخي مشكلات با تأخير انجام مي گيرد و حداقل راه و ترابري، راهنمايي و رانندگي و پايانه ها براي آنان دردسر ايجاد نكنند.
رئيس راهنمايي و رانندگي جوين نيز قول مساعدت و همكاري داد، به شرطي كه كشاورزان فقط در روز حركت نمايند و نسبت به نصب علايم راهنمايي و رانندگي و چراغ خطر روي تراكتور اقدام نمايند.

نيشابور ميزبان اولين همايش سيب زميني مي شود

نيشابور - خبرنگار قدس: معاون سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي گفت: همايش علمي پژوهشي سيب زميني با هدف بهره مندي عموم از آخرين يافته هاي پژوهشي علوم كشاورزي و تبادل نظر بين پژوهشگران، كارشناسان و توليدكنندگان سيب زميني در شهر چكنه مركز بخش سرولايت نيشابور برگزار مي شود.
مهندس علي دهباشيان در گفتگو با خبرنگار ما افزود: اين همايش با همت مركز تحقيقات كشاورزي و منابع طبيعي، دانشگاه پيام نور و سازمان جهاد كشاورزي خراسان رضوي 22 آبان ماه در چكنه كه به عنوان يكي از قطبهاي توليد سيب زميني در استان مطرح مي باشد، برگزار مي گردد.
مدير جهاد كشاورزي نيشابور محورهاي همايش را به زراعي، آفات، بيماريها، به نژادي و توليد بذر، اقتصاد و بازاريابي، فيزيولوژي پس از برداشت و صنايع تبديلي عنوان كرد و افزود: سال 2008 از طرف سازمان ملل به نام سال سيب زميني نام گذاري شده است و برگزاري چنين همايشهايي قطعاً موجب تقويت جايگاه اين محصول در استان مي شود.
به گفته وي، سيب زميني يكي از محصولات عمده زراعي جهان مي باشد كه پس از ذرت، گندم و برنج، مقام چهارم را از نظر اقتصادي به خود اختصاص داده است.

65 درصد از عرصه هاي منابع طبيعي خراسان شمالي سنددار شدند

بجنورد- خبرنگار قدس: مديركل منابع طبيعي خراسان شمالي با اشاره به وسعت دو ميليون و 22 هزار هكتاري عرصه هاي منابع طبيعي استان گفت: تاكنون براي يك ميليون و 311 هزار هكتار از عرصه ها به نام منابع طبيعي خراسان شمالي سند صادر شده است.وي با بيان اينكه تا پايان برنامه چهارم توسعه بايد 700هزار هكتار ديگر از عرصه هاي منابع طبيعي سنددار شوند، تصريح كرد: خوشبختانه اين استان در زمينه سنددار كردن عرصه هاي منابع طبيعي جزو استانهاي پيشتاز بوده است.موسي صابري خاطرنشان كرد: در حالي كه تا پيش از سال 85 فقط 420 هزار هكتار از عرصه هاي منابع طبيعي اين استان سنددار شده بود، اين ميزان طي دو سال و نيم اخير به 900 هزار هكتار رسيده است.

كالابرگ روغن نباتي اعلام شد

خراسان امروز: كالابرگ جديد روغن نباتي از سوي سازمان بازرگاني خراسان رضوي اعلام شد. برپايه اين خبر كالابرگ شماره 925 شهري از سري كالابرگهاي مرحله دوازدهم و 419 روستايي و 319 عشايري از سري كالابرگ هاي مرحله سيزدهم براي دريافت روغن نباتي به ازاي هر نفر 900 گرم اعلام شده است.
بنابراين گزارش، اعتبار كالابرگ شهري تا 30 دي ماه سال جاري و كالابرگ روستايي و عشايري تا اطلاع ثانوي اعتبار خواهد داشت و عاملان فروش مي توانند كالابرگهاي دريافتي خود را به واحدهاي برگشت كالابرگ تحويل داده و رسيد دريافت نمايند.

يك نماينده مجلس: وضعيت جاده هاي ارتباطي تايباد و تربت جام اسفناك است

تايباد - خبرنگار قدس: نايب رئيس كميسيون عمران مجلس شوراي اسلامي به همراه چند نفر ديگر از اعضاي اين كميسيون از گمرك و مرز دوغارون بازديد كردند.نماينده مردم شهرستانهاي تربت جام و تايباد در مجلس شوراي اسلامي در اين بازديد گفت: در حالي كه خراسان رضوي كمتر از 3 درصد آزادراه دارد، از جاده هاي تايباد به عنوان جاده هاي مرگ ياد مي شود.
وي افزود: هفته اي نيست كه در اين جاده هاي غيراستاندارد تصادف فوتي نداشته باشيم.
دكتر اسداللهي افزود: تلفات جاده اي در جاده هاي تربت جام و تايباد زياد است.وي گفت: از سوي ديگر در حالي كه راه آهن مشهد به تايباد بايد در قبل از انقلاب احداث مي شد، ولي تاكنون حق و حقوق مردم ناديده گرفته شده است.وي خواستار راه اندازي فرودگاه در شهرستان تايباد شد و نبود آب شرب روستاييان را از ديگر مشكلات مردم شهرستانهاي تربت جام و تايباد ذكر كرد و گفت: تايباد در بيشتر شاخصهاي برخورداري از متوسط استان پايين تر است.

وام بهينه سازي محيط به روستاييان سبزوار پرداخت مي شود

سبزوار - خبرنگار قدس: سر ناظر نظام فني مهندسي روستايي شهرستان سبزوار در گفتگو با خبرنگار ما گفت: در راستاي سياست دولت مبني بر مقاوم سازي واحدهاي مسكوني روستايي، بهينه سازي محيط روستاها و جلوگيري از خسارتهاي كلان در هنگام بروز سوانح طبيعي وامهايي به روستاييان پرداخت مي شود.مهندس بهزاد فرهمند داشتن زمين در محدوده طرح هادي و ساكن بودن در روستا را از جمله شرايط لازم براي دريافت اين وام دانست و افزود: افراد با تأييد شورا و بخشداري به بنياد مسكن و نظام فني معرفي تا پس از تكميل فرمهاي مربوطه و تخصيص اعتبار توسط بنياد مسكن شهرستان به بانكهاي عامل معرفي گردند.
وي بر تغيير نگرش روستاييان نسبت به ساخت و سازها تأكيد و ابراز اميدواري كرد: كيفيت و استانداردهاي ساخت و ساز در اين مناطق رشد كرده و به حد مطلوب برسد.فرهمند با اشاره به جذب تمامي اعتبارات تخصيصي به شهرستان سبزوار، استقبال از طرح ويژه بهسازي مسكن روستايي را بسيار مثبت ارزيابي كرد.
 دوشنبه 6 آبان 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: قدس]
[مشاهده در: www.qudsdaily.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 368]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن