تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند از نادانان پيمان نگرفته كه دانش بياموزند، تا آنكه از عالمان پيمان گرفته كه به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797007673




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

سوال در مورد لایه بردار لوکاسید : بهداشت پوست و مو


واضح آرشیو وب فارسی:آشپز آنلاین: دوستان سلام
راستش دکتر به من لایه بردار لوکاسید داده الان دو شبه دارم استفاده میکنم البته یه شب در میون چون پوستم نمیکشه خیلی سوزش داره البته در حالت عادی نه وقتی صبح یا در طول روز مرطوب کننده میزنم پوستم میسوزه دو طرف گونه هام سرخ شدن خیلی استرس دارم یه وقت اوضاع بدتر نشه بنظرتون این سرخ شدن طبیعی یه و به مرور برطرف میشه ؟
من شب میزنم صبح میشورم اگر کسی اطلاعاتی داره لطفاً به من بگه ازتون ممنون میشم

سلام دوست خوبم منم یکساله پیش از یه لایه بردار که دکتر به خاطر جایه جوشهام و باز شدن منافظ پوستم داده بود استفاده کردم پوستم قرمز و نازک شد طوری که از استفاده کردنش پشیمون شدم و افسردگی گرفته بودم و هی به شوهرم میگفتم یعنی خوب میشم بعد از دو سه بار زدن هی پوس پوسی میشد که دیگه طاقت نیاوردم و ولش کردم تازه من شاغلم نبودم ولی تمامه وجودم پر شده بود از استرسسسسسسسسسسسسسس!یه بارم با دستگاه لایه برداری کردم اون دیگه بدتر بود تمام گونم کبود و حالت له شدگی شد !تازه گفت چند جلسه داره و باید تحمل کنی اینها زود خوب میشن و جاش نمیمونه اما منننننننننننننن نداشتممممممممممممم هنوز بعد از 3 سال مشکلم حل نشده و میترسم دوباره برم دکتر!!

منم یک مدت که لایه بردار استفاده می کردم همین مشکل رو داشتم ولی ناراحت نباش بعد از اینکه دوره درمان تموم بشه پوستت به حالت عادی بر میگرده فقط توی طول روز حتما ضد آفتاب استفاده کن

اساس کار لایه بردارها همینه دیگه، لایه لایه از پوستت جدا می کنه تا سلولهای مرده و قسمتهای مور نظر دفع بشن. طبیعیه که سوزش و خارش و قرمزی به جا بزاره.
من خودم چند سال پیش لایه بردار خاویار می زدم. هفته ای یکبار. اغلب مواقع یادم می رفت و یا تنبلی می کردم ولی در مجموع چیز خوبی بود.

*****************************
مقدمه
یک سری اعمال سرپایی برای از بین بردن لکها و چین و چروکهای صورت وجود دارد که لایه برداری پوست Peeling و ساییدن پوست با دستگاه Dermabrasion از این دسته اعمال هستند در مورد همه این اعمال بایستی متذکر شد که هر چقدر زمینه پوست روشنتر باشد نتیجه درمان بهتر می‌گردد. بطور کلی بهتر است اینگونه اعمال در مورد اشخاصی انجام شود که دارای فرهنگ بهداشتی و اجتماعی بالا بوده و بتوانند دستورات پزشک معالج خود را به درستی فهمیده و و رعایت کنند.

نحوه لایه برداری
در لایه برداری ابتدا برای یکسری افراد بمدت دو ماه داروهایی مانند تره تینوئین ، آلفاهیدروکسی اسید 10 تا 15 درصد و هیدروکینون همراه با ضد آفتاب قوی داده می‌شود تا پوست برای لایه برداری آماده شود. سپس کلیه داروهای موضعی قطع شده و بیمار برای 3روز آنتی‌بیوتیک خوراکی مصرف می‌کند و بعدا لایه برداری انجام می‌شود. در صورتی که بیمار دارای سابقه تبخال باشد. بهتر است همراه با آنتی‌بیوتیک از قرص آسیکلوویر هم استفاده کند.

در جریان لایه برداری از تری‌کلرواستیک اسید (TCA) با غلظت 20 الی 30 درصد و یا از آلفاهیدروکسی اسید 50 الی 70 درصد استفاده می‌شود. در حقیقت منظور از لایه برداری این است که لایه‌های سطحی پوست برداشته شود بطوری که یک زخم خیلی سطحی شبیه سوختگی خفیف بر روی صورت ایجاد شده که در عرض 7 الی 10 روز کاملا خوب می‌شود.

در طی این مدت باید از برخورد با هر گونه نور شدید و آفتاب اکیدا پرهیز شود. مراقبت از پوست در این مدت حائز اهمیت زیادی است که شستشوی مرتب با آب و صابون ، استفاده از پماد آنتی‌بیوتیک و یکسری توصیه‌های دیگر از این قبیل هستند. اگر این عمل درست انجام شود و بیمار دستورات را به درستی رعایت کند پوستی بسیار درخشان و عالی پیدا خواهد کرد.

ساییدن پوست
ساییدن پوست نسبت به لایه برداری مشکلتر و مشکلات آن هم بیشتر است، ولی در صورت انجام صحیح اثر فوق العاده عالی خواهد داشت. رعایتهای قبل از عمل در اینجا مثل لایه برداری است در جریان ساییدن پوست با استفاده از دستگاهی شبیه فرز دندانپزشکی لایه‌های عمقی پوست تراشیده می‌شوند. زخمهای ایجاد شده به مراتب عمیقتر و شدیدتر از لایه برداری است ولی بهبودی آنها بیشتر طول نمی‌کشد و در عرض 7 تا 10 روز خوب می‌شوند. پس از ساییدن پوست باید به طور مرتب برای 10 روز پوست را چرب کرد و از آفتاب و هرگونه نور شدید پرهیز نمود. مورد استفاده اصلی ساییدن پوست ، اسکارها ، حفرات و کدهای ناشی از دستکاری ضایعات جوش غرور جوانی است که در این مورد اثر درمانی فوق العاده‌ای دارد.

مراقبتهای بعد پیلینگ
پس از خوب شدن زخمها بایستی بطور مرتب از ضد آفتاب استفاده و صورت با صابون گلیسیرین شسته شود تا اثرات مثبت لایه برداری حفظ گردد. همه این اعمال و بطور کلی هر گونه مراقبت از پوست باید تحت نظر متخصص و یا پزشک دوره دیده و کارآزموده باشد. زیرا جبران کارهای غیر علمی و نادرست بسیار مشکل و اغلب غیر ممکن است.

نکات مهم در لایه برداری
برای افراد عصبی و مضطرب و وسواس و افرادی که خود اظهار می‌دارند به بسیاری از داروهای پوستی و کرمهای آرایشی حساسیت دارند و مخصوصا اگر قبلا سابقه استفاده از تره‌تینوئین داشته و دچار قرمزی و خارش و سوزش شدید پوست می‌شده‌اند، بهتر است پیلینگ انجام نشود.
پوستهای چرب برای پیلینگ مناسب و پوستهای خیلی خشک برای پیلینگ نامناسب هستند.
پیلینگ باید در فصول سرد سال (پاییز و زمستان ) انجام شود و بیمار آفتابگردی نداشته باشد.



*****************************
لایه برداری از پوست در منزل


دکتر بهروز باریک بین متخصص پوست و مو، از مزایا و معایب کِرِم های سکراب می گوید
















خیلی از خانم ها برای لایه برداری از پوست شان، می روند سراغ کِرِم های لایه بردار (اسکراب). ولی آیا واقعا این کِرِم ها موثرند؟ دکتر بهروز باریک بین، متخصص پوست و مو و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، به این سوال پاسخ می دهد....

▪ اصلا چرا باید از کِرِم های اسکراب (لایه بردار) استفاده کرد؟

ـ حذف لایه های شاخی و سلول های مرده پوست، باعث حذف باکتری های مضر و کاهش قطر منافذ پوست شده و به زیبایی و افزایش سلامت پوست کمک می کند. روش هایی که برای این منظور استفاده می شوند شامل دو روش مکانیکی و شیمیایی هستند.

▪ بعضی ها هم این کار را با پوست بادام یا زردآلو انجام می دهند یا سراغ سفیدآب می روند.

ـ بله؛ در روش های مکانیکی از فیبرها و پارچه های ضخیم، پوست بادام یا زردآلو، اسفنج، برس و بخش های خشک و فیبری گیاهان برای این منظور استفاده می شود. به عنوان مثال، کیسه کشیدن که در حمام های سنتی رایج بوده و هنوز هم توسط بسیاری از پدربزرگ و مادربزرگ ها استفاده می شود مثالی از لایه برداری مکانیکی است که اگر با سفیدآب همراه شود، میزان لایه برداری آن بیشتر شده و این عمل موثرتر خواهد بود. حتی استفاده از سنگ پا برای کاستن از خشونت کف پا مثالی دیگر از لایه برداری مکانیکی است.

▪ میکروابریژن در مطب، چه طور؟

ـ خب، در این روش، توسط دستگاهی، پودرهای اکسیدآلومینیوم با فشار روی پوست پاشیده می شود. کریستال های اکسید آلومینیوم بسیار سخت هستند و برای خراشاندن و ساییدن پوست مناسب اند. این دستگاه، یک فشار منفی به پوست وارد می کند و عملی شبیه بادکش انجام می دهد. از ترکیب این ساباندن و ایجاد فشار منفی یک لایه برداری مکانیکی خوب روی پوست صورت اتفاق می افتد که خواص زیادی دارد؛ از جمله شادابی و روشن تر شدن پوست، بهبود منافذ باز پوست، بهبود جوش های سرسیاه و سرسفید، کم رنگ شدن لک های صورت و حتی بدن، بهبود چین و چروک های ظریف با واسطه ترشح فاکتورهای رشد متفاوت ثانویه به ایجاد فشار منفی و بادکش روی پوست و بالاخره افزایش نفوذ داروهای موضعی پوست که به ویژه برای بیماران مبتلا به لک صورت یا آکنه می تواند موثر باشد.

▪ پیلینگ چه فرقی با میکرودرم ابریژن دارد؟

ـ استفاده از مواد شیمیایی لایه بردار، همان پیلینگ است؛ موادی مانند اسید سالسیلیک، اسید سیتریک، اسیدهای میوه یا آلفاهیدروکسی اسید AHA یا تری کلرواستیک اسید (TCA). در این روش اسیدهای لایه برداری با درصدهای متفاوت روی پوست صورت استعمال شده و عمل لایه برداری به صورت شیمیایی انجام می شود.

▪ درباره اسیدهای میوه هم توضیح می دهید؟

ـ بله؛ استفاده از اسیدهای میوه با غلظت بالا و استفاده از تری کلرواستیک اسید باید حتما توسط متخصص پوست و مو و در کلینیک انجام شود زیرا مدت ماندگاری اسید روی پوست و نواحی خاصی که دارو باید مالیده شود یک امر کاملا تخصصی است و توجه نکردن به این مساله می تواند موجب سوختگی پوست و عوارض مربوطه شود. اسیدهای میوه غلظت پایین تر را افراد می توانند بدون نسخه از داروخانه ها تهیه کنند و در منزل، شب ها هنگام خواب استفاده نمایند. بهتر است این فرآورده ها (AHA) دور چشم و دور دهان استفاده نشود زیرا موجب تحریک و قرمزی و التهاب این نواحی خواهد شد. درصدهای بالاتر مانند ۵۰ درصد و ۷۰ درصد باید متوسط متخصص پوست به کار روند.

▪ فایده ای هم دارد؟

ـ البته! لایه برداری شیمیایی کاربردهای فراوانی دارد: بهبود چین و چروک های ظریف از طریق تحریک کلاژن سازی، شاداب تر و روشن تر شدن پوست، بهبود جوش های سرسیاه و سرسفید، بهبود لک های مختلف پوست و همچنین افزایش تاثیر داروهای موضعی مصرف شده توسط بیمار. نکته ای که باید به آن توجه کرد این است که لایه برداری پوست چه مکانیکی و چه شیمیایی باعث تحریک پذیرتر شدن آن نسبت به نور آفتاب می شود و لذا مصرف کرم های ضدآفتاب و پرهیز از قرار گرفتن به طور مستقیم در برابر نور آفتاب توصیه می شود. در غیر این صورت، بیمار ممکن است حتی نتیجه معکوس بگیرد؛ مثلا خانمی برای بهبود لک بارداری ملاسما پیلینگ شیمیایی انجام داده، به دلیل مراقبت نکردن از نور آفتاب ممکن است دچار بزرگ تر شدن لک نیز بشود.

▪ به چه کسانی این روش ها را توصیه نمی کنید؟

ـ کلا برای پوست های خشک، استفاده از لایه برداری چه مکانیکی و چه شیمیایی توصیه نمی شود زیرا موجب خشکی بیشتر پوست شده و می تواند برای بیمار دردسرساز باشد. در صورت لزوم، استفاده از لایه بردار در پوست های خشک، این کار باید زیر نظر متخصص پوست و با تمهیدات لازم انجام شود. مساله بعدی احتمال عود تبخال توسط لایه برداری پوست است، به خصوص در لایه برداری شیمیایی باید مراقب عود تبخال بود و بیمارانی که به طور مکرر تبخال می زنند، باید پزشک را از این مساله آگاه سازند تا روش های پیشگیری از بروز تبخال به کار گرفته شود زیرا این عفونت می تواند موجب ایجاد جوشگاه شده و در پوست تحریک شده توسط مواد شیمیایی لایه بردار وسعت زیادی پیدا کند.

▪ آیا می توان از کِرِم های اسکراب موجود در داروخانه ها استفاده کرد؟

ـ کِرِم های اسکراب یا اکسفولیان به عنوان خراشنده و ساینده پوست استفاده می شوند. برخی موارد شاهد هستیم که برای افزایش اثربخشی اسیدهای میوه هم به این کِرِم ها اضافه می کنند که بیمار از هر دو مکانیسم لایه برداری مکانیکی و شیمیایی سود ببرد. کرم ها و صابون های اسکراب (که حاوی دانه های خشن هستند) می توانند در درمان ضایعات پوستی مثل آکنه های کومدونال (جوش های سرسیاه یا سفید)، چربی پوست، خشونت پوست و نیز افزایش اثر داروهای موضعی کاربرد داشته باشند.








روزنامه سلامت ( www.salamat.ir )

دوستان ممنون از همگی امروز از یه دکتر آنلاین پرسیدم تا کی درمان با لوکاسید رو باید ادامه داد گفتند سالها!
شما هم اینجور فکر میکنید؟ آخه من میخوام اگر بدونم در داز مدت جواب میگیرم بی خیال بشم خیلی سخته پوست صورتت دائم در حال پوسته ریزی باشه! :(

فاطمه جان نوع پوستت چیه؟
و دکترت دقیقاً این لایه بردار رو برای چی داده بهت؟
برای جای جوش یا لک؟
اگر یکم بیشتر توضیح بدی اگر بتونم حتماً کمک ات می کنم.

ممنون نارینه ی عزیزم
راستش واسه جوش و جوش زیر پوستی
خیلی مراقبت میخواد من نمیتونم توی خونه ضد آفتاب بزنم و درستش اینه که وقتی زیر آفتاب هم نیستی بزنی
از طرفی پوسته اندازی هاش که طبیعی یه به صورتم جلوه ی بدی داده کلاً مشکل بزرگ این چند روز من شده معضل استفاده از لایه بردار !:(

به منم دکترم داده بود اما گفت یه سری استفاده کن منم 2 ماه استفاده کردم تقریباو روزا حتما مرطوب کننه بزن ولی اگر از خونه بیرون نمی ری دیگه نیم خواد ضد افتاب بزنی ولی از خونه بیرون می ری حتما بزن.اگر یه مدت استافده کنی پوست قدیمیت می ریزه ویه پوست جدید جایگزین می شه. البته ورزن های ملایم ترش هم هست/ مثل دیفرین.






این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: آشپز آنلاین]
[مشاهده در: www.ashpazonline.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37237]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن