تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796832421




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

فرهنگ سازي براي عدم دريافت گواهينامه رانندگي بيماران مصروع ضروري است


واضح آرشیو وب فارسی:برنا نيوز: فرهنگ سازي براي عدم دريافت گواهينامه رانندگي بيماران مصروع ضروري است
تنها راه حل منطقي كه درحال حاضر در تمام دنيا نيز اجرا مي شود، فرهنگ سازي بيماران مصروع كشور در اين زمينه است. درحقيقت مسئوليت آموزش، آگاهي و فرهنگ سازي در اين زمينه به عهده رسانه ها و جرايد منتشره در كشور است كه بايد با تعاملي هدفمند با انجمن صرع ايران به فرهنگ سازي در اين زمينه بپردازند.


كوروش قره گوزلي مدير عامل انجمن صرع ايران در گفتگو با خبرنگار اجتماعي برنا، با بيان اينكه انجام برخي از كارها براي بيماران مصروع خطرناك است گفت: بيماران مصروع به علت امكان بروز حمله هاي ناگهاني و بدون پيش آگهي در طي روز، در انجام برخي از كارها دچار محدوديت هايي هستند. به عنوان مثال رانندگي، رفتن به پشت بام و بلندي براي اين افراد خطرناك است و تاحد امكان بايد از انجام اين قبيل كارها اجتناب ورزند.

اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشكي شهيد بهشتي در توضيح انجام آزمايش صرع براي متقاضيان گواهينامه رانندگي گفت: تنها راه پي بردن به بيماري صرع، گرفتن نوار مغزي است كه انجام چنين آزمايشي براي همه متقاضيان دريافت گواهينامه رانندگي، مقرون به صرفه نبوده و در هيچ جاي دنيا اين كار انجام نمي شود و اين وظيفه بيماران مصروع است كه تا زمان تاييد نهايي از سوي پزشك خود به اين كار مبادرت نورزند.

اين متخصص مغز و اعصاب با اشاره به لزوم فرهنگ سازي افراد جامعه در اين زمينه افزود: تنها راه حل منطقي كه درحال حاضر در تمام دنيا نيز اجرا مي شود، فرهنگ سازي بيماران مصروع كشور در اين زمينه است. درحقيقت مسئوليت آموزش، آگاهي و فرهنگ سازي در اين زمينه به عهده رسانه ها و جرايد منتشره در كشور است كه بايد با تعاملي هدفمند با انجمن صرع ايران به فرهنگ سازي در اين زمينه بپردازند.
وي ابراز داشت: اين فرهنگ بايد در بين افراد جامعه جا بيفتد كه بيمار مصروع دائما بايد تحت نظر پزشك متخصص خود بوده و تا اجازه پزشك اقدام به گرفتن گواهينامه رانندگي نكند. متاسفانه بسياري از بيماران مصروع بدون اطلاع از احتمال وقوع عواقب ناگوار براي خود و افراد جامعه مبادرت به دريافت گواهينامه رانندگي مي كنند كه اين مسئله نه تنها جان خودشان را به خطر مي اندازد بلكه با جان افراد ديگر جامعه نيز بازي مي كند.

گوزلي، مشاغلي همچون خلباني و اتوبوسراني را به عنوان حرفه هاي خطرناك براي بيماران مصروع اعلام كرد و بيان داشت: رانندگان شركت واحد حداقل هشت الي 9 ساعت مجبور به رانندگي در طي شبانه روز هستند و از اين نظر درمعرض احتمال بروز حمله و شوك ناگهاني بيشتري قرار دارند واز آن جا كه اتوبوس وسيله نقليه عمومي محسوب مي شود، جان افراد زيادي درمعرض خطر قرار دارد. به همين علت شركت واحد اتوبوسراني و شركت مسافربري موظف هستند تا از عدم ابتلاي رانندگان خود به بيماري صرع مطمئن شوند. مشاغلي همچون؛ خلباني، اتوبوسراني، چتربازي، آتش نشاني، كار با دستگاه برش و فرز و...جزو حرفه هاي خطرساز براي بيماران مصروع به شمار مي روند كه اين افراد تا زمان تاييديه پزشك خود، نبايد به چنين كارهايي مبادرت ورزند. اما انجام كارهايي همانند؛ كارمندي، كارگري و به طور كلي مشاغلي كه فاقد محيط و وسايل خطرناك هستند، براي اين دسته از بيماران منعي وجود ندارد.
 شنبه 15 تير 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برنا نيوز]
[مشاهده در: www.bornanews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 2005]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب




-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن