تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر مردم به هنگامى كه بلاها بر آنان فرود مى آمد و نعمت ها از دستشان مى رفت، با نيت هاى...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797102728




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۷۶ درصد مرگ ایرانیان به دلیل بیماری‌های غیرواگیر


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ۷۶ درصد مرگ ایرانیان به دلیل بیماری‌های غیرواگیر
نشست خبری دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار سلامت برگزار شد.
آفتاب‌‌نیوز : رئیس دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار سلامت با بیان اینکه این کنفرانس در ۲۵ اردیبهشت ماه برگزار می‌شود، گفت: طی این کنفرانس دو برنامه دیگر هم به صورت همزمان برگزار می‌شود. یکی از این برنامه‌ها تقدیر از چندین دهه تلاش دکتر مصداقی نیا در دانشکده بهداشت و شبکه بهداشت کشور است که یکی از افراد تاثیرگذار در ارتقای بهداشت عمومی کشور بوده‌اند. در عین حال از سه نفر دیگر نیز با جایزه‌ای تحت عنوان استاد مصداقی‌نیا تقدیر می‌کنیم.


وی با بیان اینکه دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین دانشکده بهداشت کشور است که هسته اولیه آن به سال ۱۳۱۹ بازمی‌گردد، افزود: این دانشکده با ایجاد یک کرسی انگل شناسی در دانشکده پزشکی شکل گرفت و بعدها توسعه پیدا کرد.


اکبری ساری ادامه داد: در حال حاضر این دانشکده ۸۰۰۰ دانش آموخته دارد و ۱۲ گروه آموزشی که شامل ۱۲۰ عضو هیات علمی است. همچنین در حال حاضر ۱۴۰۰ دانشجو در این دانشکده مشغول تحصیل هستند. باید توجه کرد که این دانشکده نقشی محوری در ارتقای سلامت عمومی جامعه و کنترل بیماری‌های واگیر و طراحی شبکه بهداشتی در کشور داشته است. هنوز هم ایستگاه‌های تحقیقاتی ما در سراسر کشور به ویژه در مناطق دور مانند بندر عباس، مشکین شهر، کازرون و ... وجود دارد و تاثیر زیادی در توسعه بهداشت عمومی این مناطق داشته است.


وی در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به جایزه دکتر مصداقی‌نیا که قرار است در این کنفرانس به سه تن از برگزیدگان حوزه بهداشت کشور اهدا شود، گفت: استاد مصداقی‌نیا یکی از اساتید بزرگی هستند که ۲۹ سال ریاست دانشکده را بر عهده داشتند و در این دوران دانشکده بهداشت از نظر آموزشی، پژوهشی و... توسعه یافته است. دکتر مصداقی‌نیا دکترایشان را از آمریکا دریافت کردند و اوایل انقلاب به کشور بازگشتند و از همان ابتدا ریاست دانشکده بر عهده‌شان بود. دو سال قبل هم برگزیده جایزه بین‌المللی دکتر "لی" از سوی سازمان بهداشت جهانی شدند. بر همین اساس بخشی از عواید این جایزه را برای ایجاد یک جایزه ملی در کشور گذاشتند و ما هم اساسنامه‌ای نوشتیم و نام استاد را بر آن گذاشتیم.


به گزارش ایسنا، در ادامه این نشست دکتر مصداقی‌نیا - رئیس شورای سیاستگذاری "جایزه دکتر مصداقی نیا" با بیان اینکه دانشکده بهداشت دانشگاه تهران یکی از افتخارات این دانشگاه محسوب می‌شود، گفت: اگر رنکینگی در میان دانشکده‌های بهداشت در دنیا ایجاد شود، مطمئنا رتبه دانشکده بهداشت دانشگاه تهران بسیار بالا خواهد بود. این دانشکده در بزنگاه‌های مشکلات بهداشتی کشور نقش مهمی را ایفا کرده است؛ به طوریکه در زمانی ما با بیماری‌های بومی مانند مالاریا درگیر بودیم، اما امروز این بیماری‌ها یا کم شده‌اند یا به طور کامل ریشه کن شده‌اند. دانشکده بهداشت دانشگاه تهران با وزارت بهداری سابق همکاری‌های گسترده‌ای در راستای کنترل بیماری‌های واگیر انجام دادند و توانستند این بیماری‌ها را در کشور کنترل کنند.


وی افزود: از زمانی که الگوی بیماری‌ها در کشور در حال تغییر بود، بحث توجه به رفع بیماری‌های غیرواگیر مطرح شد که در این حوزه هم دانشکده بهداشت قدم‌های خوبی را برداشته است. همچنین نگاه دیگر این دانشکده به سمت گلوبال هلث است.


وی همچنین گفت: خوشبختانه جایزه دکتر "لی" با کمک دانشکده بهداشت دانشگاه تهران به ایران تعلق گرفت و من به عنوان یک نماینده این جایزه را دریافت کردم. بر همین اساس هم با توجه به اعتبار دانشکده بهداشت پیشنهاد دادم که چنین جایزه‌ای را در ایران هم ایجاد کنیم. بنابراین اساسنامه‌ای تدوین و در هیات رئیسه دانشگاه تصویب شد و قرار است این جایزه هر سال به سه نفر از افراد شاخص حوزه بهداشت اهدا شود.


به گزارش ایسنا، در بخش دیگری از این نشست دکتر تکیان - دبیر علمی دومین کنفرانس ملی توسعه پایدار با بیان اینکه سازمان ملل متحد در شهریور ماه ۱۳۹۴ اهداف توسعه پایدار را تصویب کرد، گفت: از سال ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ شاهد اجرای اهداف هزاره سوم بودیم و از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۳۰ نیز اهداف توسعه پایدار تصویب شدند که به نوعی دستور جهانی برای توسعه محسوب می‌شوند.


وی افزود: این اهداف شامل مشارکت مردم، مشارکت کشورها، حفظ کره زمین، صلح و رفاه اجتماعی است و برای توسعه پایدار کشورهای دنیا مطرح شده است. ۱۹۴ کشور این اهداف را امضا کرده‌اند و ایران نیز جزو آنها بوده است. باید توجه کرد که این اهداف شامل ۱۷ هدف بزرگ و ۱۶۹ هدف کوچک است و هدف شماره ۳ آن مرتبط با حوزه سلامت بوده است که بر اساس آن همه انسان‌ها در همه سنین باید از خدمات سلامت برخوردار باشند.


تکیان ادامه داد: بر این اساس دانشکده بهداشت دانشگاه تهران نخستین کنفرانس توسعه پایدار را در سطح بین‌المللی برگزار کرد و دو بعد از اهداف را شامل پوشش همگانی سلامت و کنترل بیماری‌های غیرواگیر مد نظر قرار داد و قرار شد این کنفرانس به صورت دو سال یکبار برگزار شود. بر این اساس امسال هم آن را در سطح ملی برگزار می‌کنیم.


وی ادامه داد: اولین موضوع این کنفرانس بحث پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیرواگیر در ایران است. در حال حاضر ۷۶ درصد مرگ‌های ۳۰ تا ۷۶ سال به دلیل بیماری‌های غیرواگیر اعم از بیماری‌های قلبی، عروقی، سرطان، دیابت، بیماری‌های مزمن تنفسی و ... است و سه چهارم افراد مولد کشور به دلیل این بیماری‌ها از بین می‌روند. باید توجه کرد که این بیماری‌ها عمدتا در سبک زندگی غلط ریشه دارند.


تکیان با بیان اینکه ۳۰ درصد سرطان‌های ما به دلیل چاقی ایجاد می‌شوند، گفت: همچنین ۴۶ درصد مرگ‌ها در کشور به دلیل بیماری‌های قلبی و عروقی است که این بیماری‌ها نیز ناشی از سبک زندگی نامناسب است. بنابراین ما به طور جدی به این موضوع ورود می‌کنیم. بحث دیگر ما در این کنفرانس درباره بیماری‌های عفونی بازپدید و نوپدید است. یکی از اتفاقات در اهداف توسعه هزاره که تا سال ۲۰۱۵ رخ داد این بود که بسیاری از بیماری‌های عفونی یا ریشه کن شدند و یا حذف شدند. به عنوان مثال در حال حاضر کمتر از ۵۰۰ نفر به مالاریا مبتلا می‌شوند. البته متاسفانه در دنیا رسیدگی به بیماری‌های عفونی به ویژه در کشورهای در حال توسعه کاهش یافته و به همین دلیل این بیماری‌ها مجددا خودشان را نشان می‌دهند؛ همانطور که چند سال پیش بیماری ابولا، زیکا و ... در جهان قربانی گرفتند.


وی ادامه داد: موضوع دیگر این کنفرانس درباره تغییرات اقلیمی و سلامت است. به عنوان مثال بحث‌هایی مانند کمبود آب، آلودگی هوا، ریزگردها و ... روی سلامت تاثیر دارند. برخی از کشورهای صنعتی مانند آمریکا بیشترین گازهای گلخانه‌ای را ایجاد کرده‌اند، اما سهم خودشان را در محیط زیست ادا نمی‌کنند. بنابراین ما در زمین تاثیر تغییرات اقلیمی بر بیماری‌های واگیر، غیر واگیر و ... بحث‌هایی را انجام خواهیم داد.
ایسنا 





۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 105]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن