تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما موهاى سبيل و موهاى زير بغل و موى زير شكم خود را بلند نكند؛ چرا كه شيطان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796989353




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کاهش علاقه افراد برای «ازدواج دائم» / جمعیت رو به رشد در سنین ازدواج


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: کاهش علاقه افراد برای «ازدواج دائم» / جمعیت رو به رشد در سنین ازدواج
رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران اظهار کرد: آمارها نشان می‌دهد علاقه افراد به ازدواج دائم در حال کاهش بوده در صورتی که جمعیت در سنین ازدواج ما در حال افزایش است.
آفتاب‌‌نیوز : سید حسن موسوی‌چلک در حاشیه همایش آموزشی رویکردهای نوین در حوزه اجتماعی که به میزبانی سالن اجتماعات شهید نوری مجتمع جهاددانشگاهی زنجان برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه مراکز بازپروری معتادان تعدادی از بهزیستی و بخشی دیگر از وزارت بهداشت مجوز می‌گیرند، گفت: خدمات این مراکز   براساس پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های تخصصی است که توسط ستاد مبارزه با موادمخدر تصویب می‌شود و در حوزه درمان بر اساس پروتکل درمان و سند درمان اجتماعی است و در حوزه درمان هم بر اساس سند جامع پیشگیری خدمات ارائه می‌شود. استدلال این است که این خدمات و پروتکل‌ها کاملا تخصصی ساخته شده است اما همیشه آنچه که نوشته می‌شود عینا اجرا نمی‌شود.


وی ادامه داد: همه تلاش‌ها بر این است که فعالیت‌ها به حد استاندارد برسد و به همین دلیل هم در مجموعه ستاد مبارزه موادمخدر و وزارت بهداشت و بهزیستی همه مراکز هر سه ماه یک بار مورد نظارت قرار می‌گیرند و نقاط قوت و ضعفش را بررسی می‌کند و پیشنهاداتی برای بهبود شرایط ارائه می شود و در چند سال اخیر تلاش بیشتری شده است که نظم علمی بیشتر در این مرکز وجود داشته باشد.


این مسئول ادامه داد: در حوزه مددکاری اجتماعی اینکه بگوییم چه تعداد ساعت باید کار شود، وجود ندارد و برحسب شرایط فرد این خدمات ارائه می‌شود و آنچه که مهم است این است که برنامه ریزی‌هایی که صورت ‌گیرد، کمک می‌کند افراد در کوتاه ترین زمان ممکن به بهترین شکل به جامعه برگردند و این نگاهی است که در سازمان بهزیستی برای توانمندسازی افراد وجود دارد و این را محدود به یک بازه زمانی نکردیم.


این مسئول افزود: آنچه که نشانه موفقیت یک سازمان اجتماعی است، این است که بتواند در کمترین زمان ممکن، به بهترین شکل افراد را به جامعه برگرداند. همچنین دو گروه افراد را داریم؛ یک سری افرادی است که تحصیلات عالیه و مرتبط دارند و گروهی دیگر که تحصیلات عالیه ندارند و تجربه دارند و اعتقاد ما این است که کسی که تحصیلات ندارد باید در این زمینه دوره‌های دانشگاهی شرکت کنند و کسی که دانش این رشته را دارد باید تجربه این حوزه را کسب کند.


رئیس انجمن مددکاران اجتماعی ایران افزود: در حوزه اجتماعی با موضوعاتی سر و کار داریم که موضوعات ثابتی نیستند و برای مثال کودکان خیابانی و شبکه مجازی موضوع جدی برای ما نبود، اما امروز این مورد مهم این است که مددکاران اجتماعی را به روز کنیم و به‌روزرسانی دانش مددکاران اجتماعی هم در دانشگاه‌ها با تغییر سر فصل‌ها و سازمان‌های اداری با دوران ضمن خدمت که می‌تواند توانایی علمی مددکاران را افزایش پیدا می‌کند و آنچه که امروز شاهد هستیم بسیاری از پست‌های حوزه مددکاری اجتماعی با افراد غیر متخصص پر شده است و پس از این دولت باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کند که از متخصصان هر دانشی در این زمینه بهره گیرد.


وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه طلاق یک جزیره نیست، بلکه  پدیده اجتماعی است که عوامل مختلفی باعث بروز آن می‌شود، گفت: بخشی از این موضوع مربوط به توانایی زوجین برای ایجاد یک زندگی خوب و مشاوره پیش از ازدواج می‌شود اما آموزش مشاوره ازدواج را باید از دورن خانواده‌ها و مدارس شروع کنیم و این مستلزم این است که آموزش و پرورشی داشته باشیم که تفکر اجتماعی داشته باشد و امور اجتماعی در اولویت آموزش و پرورش باشد. طبیعتا بخش دیگر تسهیل دسترسی مردم به خدمات اجتماعی است که ارزان‌تر و راحت تر در خدمت مردم قرار گیرد.


این مسئول ادامه داد: مردم تصور دارند که زندگی اجتماعی نیاز به سواد اجتماعی ندارد این در حالی است که برای داشتن زندگی بهتر نیازمند داشتن دانش اجتماعی و سواد اجتماعی هستیم و طبیعتا مشاوره پیش از ازدواج می‌تواند در این زمینه کمک کند. همچنین می‌توان اذعان داشت که در طی ۶ سال   گذشته ازدواج ۳۳ درصد تغییرات منفی داشت و طلاق ۲۲ درصد تغییرات مثبت داشت که این بیانگر است که علاقه افراد به ازدواج دائم در حال کاهش است در صورتی که جمعیت در سنین ازدواج ما در حال افزایش است.
ایسنا 





۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن