تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر کس دو رکعت نماز بخواند و بداند چه می گوید، از نماز فارغ می شود، درحالی که میا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796988491




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یک به هیچ به نفع جهان!/ چه گلی به سر فارغ التحصیلان زده‌اند؟ بهترین فرزندان این مملکت بورسیه می‌شوند ولی وقتی برمی‌گردند به حرفشان گوش نمی‌دهند!


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: یک به هیچ به نفع جهان!/ چه گلی به سر فارغ التحصیلان زده‌اند؟ بهترین فرزندان این مملکت بورسیه می‌شوند ولی وقتی برمی‌گردند به حرفشان گوش نمی‌دهند!
"با یکی از خبرنگاران شرط بستم که کاوه مدنی تا شش ماه بیشتر در اینجا دوام نمی‌آورد و حالا من شرط را برده‌ام! اینجا شرایط برای کار کردن چندان مناسب نیست و متاسفانه سنگ اندازی شاخص و مهارت محسوب می‌شود. خوشحالم برای جهان که کاوه مدنی به جایی می‌رود که می‌تواند کار کند."
آفتاب‌‌نیوز : «خوشحالم برای جهان که کاوه مدنی به جایی می‌رود که می‌تواند کار کند. مگر چه گلی به سر فارغ التحصیلان زده‌اند؟ امثال من با بورس تحصیلی به خارج از کشور رفته‌ایم. مگر خشک شدن دریاچه ارومیه و تالاب هامون را پیش‌بینی نکرده بودیم؟ تمام اینها گزارش شده و در سازمان حفاظت محیط زیست هست و عمر ۴۴ ساله‌مان را سر این تحقیقات گذاشتیم. بهترین فرزندان این مملکت بورسیه می‌شوند ولی وقتی برمی‌گردند به حرفشان گوش نمی‌دهند!»


به گزارش آفتاب‎نیوز، اسماعیل کهرم، استاد دانشگاه، در روزنامه آرمان امروز نوشت: «گفته می‌شود سالانه ۵۰ هزار نخبه از کشور خارج می‌شود و هر کس تحصیلات دانشگاهی به‌ خصوص فوق لیسانس به بالا داشته باشد، نخبه محسوب می‌شود و الزاما یک مخترع یا دانشمند در سطح انیشتین نخبه نیست که آنها نوابغ دنیا هستند؛ مثل نیوتن یا استیون ‌هاوکینگ که اخیرا از دنیا رفت.


ما چقدر هزینه یک فوق لیسانس می‌کنیم؟ آماری در این‌ باره وجود دارد که بعضا نخبگانی که خرجشان در این مملکت پرداخت شده، خدمتشان را جای دیگری می‌کنند. اوایل انقلاب شایع شد که کانادا از مهاجرت نخبه‌ها بیشترین سود را برده است؛ چرا که تحصیلکرده‌های ایران به کشورشان مهاجر کردند و هنوز هم مهاجرت می‌کنند. دانشجویانی که می‌خواهند مهاجرت کنند بعضا برای پر کردن فرم‌های سفارتخانه‌های مربوطه مشورت می‌کنند. فرم‌هایی که خواهان گل ِسرسبد ِگل‌های ما هستند تا از نظر مالی و رشته تحصیلی و جسمی و روحی موقعیت خوب آنها را جذب کنند. سوالاتشان چنان دقیق طرح شده‌اند که گل‌های سرسبد مملکت ما را گلچین می‌کنند و می‌برند. نمونه‌اش کاوه مدنی که با عشق و علاقه به ایران آمد؛ در حالی‌ که دانشیار امپریال کالج لندن بود و نه تنها در انگلستان که در سطح دنیا کار کرده بود. او دارای مدرک فوق دکترا بود ولی با کمال تاسف کاری کردیم که بعد از رفتنش در شعری نوشت که با میل خودش رفته و استعفایش را بعد از رفتن فرستاد.


اما اگر بخواهیم در دنیا سرفراز شویم نیاز به این نخبه‌ها داریم. با یکی از خبرنگاران شرط بستم که کاوه مدنی تا شش ماه بیشتر در اینجا دوام نمی‌آورد و حالا من شرط را برده‌ام! اینجا شرایط برای کار کردن چندان مناسب نیست و متاسفانه سنگ اندازی شاخص و مهارت محسوب می‌شود. خوشحالم برای جهان که کاوه مدنی به جایی می‌رود که می‌تواند کار کند. مگر چه گلی به سر فارغ التحصیلان زده‌اند؟ امثال من با بورس تحصیلی به خارج از کشور رفته‌ایم. مگر خشک شدن دریاچه ارومیه و تالاب هامون را پیش‌بینی نکرده بودیم؟ تمام اینها گزارش شده و در سازمان حفاظت محیط زیست هست و عمر ۴۴ ساله‌مان را سر این تحقیقات گذاشتیم. بهترین فرزندان این مملکت بورسیه می‌شوند ولی وقتی برمی‌گردند به حرفشان گوش نمی‌دهند! متاسفانه متخصصین به کار نمی‌آیند و دیده می‌شود که گاه بی‌تخصص‌ها طرفدار بیشتری دارند. کاوه مدنی مدح‌گو نبود. او خیلی سعی کرد که خودش را هماهنگ کند ولی نشد. در این بازی و تا اینجا یک به نفع انگلستان و جهان و هیچ به نفع ایران! کاوه مدنی در سن جوانی دانشیار دانشگاه امپریال کالج لندن بود. دور جهان بگردیم تا یکی دیگر مثل او پیدا کنیم. اما رئیس سازمان محیط زیست با وجود مشکلاتی که برای معاونش پدید آمد به دفاع از او نپرداخت. عیسی کلانتری حمایتی را که باید می‌کرد، نکرد.»





۲۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 61]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن