تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):با احمق مشورت نکن و از دروغگو یارى مجو و به دوستى زمامداران اعتماد مکن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796775090




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

«پارادوکس چاقی» صحت ندارد!


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: «پارادوکس چاقی» صحت ندارد!
بر اساس «پارادوکس چاقی» ممکن است شخصی اضافه‌وزن داشته یا اصطلاحاً چاق باشد، اما خطر بیماری قلبی او را تهدید نکند. این موضوع اخیراً با مطالعه‌ای که روی حدود 300 هزار نفر انجام‌شده، به چالش کشیده شده است.
آفتاب‌‌نیوز : پژوهش جدید نشان می‌دهد که خطر مشکلات قلب و عروق خونی مانند حملات قلبی، سکته و فشارخون بالا، با بالاتر رفتن شاخص توده بدنی (BMI) از 22 تا 23 کیلوگرم بر مترمربع، افزایش می‌یابد. به‌علاوه، این خطر با افزایش چربی‌ دور کمر، به‌طور پیوسته بیشتر می‌شود.


این پژوهش بر روی 296 هزار و 535 فرد بالغ از نژاد سفید اروپایی که در مطالعه بانک زیستی انگلستان شرکت کرده بودند و در زمانی که در آن پژوهش شرکت داشتند سالم بودند، انجام شده است. عملیات مربوط به بانک زیستی انگلستان از 2006 تا 2010 انجام شد و داده‌های فالوآپ آن تا سال 2015 برای آخرین آنالیزها در دسترس بود.


پژوهشگران در دانشگاه گلاسگو (انگلستان) به سرپرستی دکتر "استاماتینا ایلیودرومتی"، استاد بالینی در زمینه زنان و زایمان و همکارانش در MRC ، دریافتند افرادی که BMI بین 22 تا 23 کیلوگرم بر مترمربع دارند، در معرض پایین‌ترین خطر برای بیماری‌های قلبی عروقی (CVD) هستند. هرچه BMI از این مقدار بیشتر شود، خطر CVD در هر 5.2 کیلوگرم بر مترمربع برای زنان و هر 4.3 کیلوگرم بر مترمربع برای مردان، به میزان 13 درصد افزایش می‌یابد.


در مقایسه با زنان و مردانی که اندازه‌ دور کمرشان به ترتیب 74 و 83 سانتی‌متر است، خطر CVD به ازای هر 12.6 سانتی‌متر و 11.4 سانتی‌متر افزایش در زنان و مردان به ترتیب 16 و 10 درصد افزایش می‌یابد.


افزایش مشابهی در خطر CVD زمانی دیده شد که پژوهشگران به نسبت‌های کمر به لگن و کمر به قد و درصد توده چربی بدن نگاه انداختند؛ همه‌ این‌ها راه‌های معتبری برای اندازه‌گیری دقیق مقدار چربی‌ای‌ است که در بدن فرد وجود دارد و با نام چاقی نیز شناخته می‌شود.


با وجود این‌که در حال حاضر عقیده بر این است که داشتن اضافه‌وزن یا چاق بودن، ریسک CVD یا همان بیماری‌های قلبی عروقی را مانند دیگر بیماری‌ها ازجمله سرطان، در فرد بالا می‌برد، پژوهش‌هایی انجام‌شده که نشان می‌دهد، به‌خصوص در سنین بالا، داشتن اضافه‌وزن یا حتی چاق بودن شاید هیچ اثری روی مرگ بر اثر CVD یا دیگر دلایل نداشته باشد و شاید حتی محافظت‌کننده نیز باشد، به‌خصوص اگر افراد سطح معقولی از تناسب‌اندام را حفظ کنند. این امر با نام «پارادوکس چاقی» شناخته می‌شود.


بااین‌حال، مجریان پژوهش اخیر می‌گویند نتایجشان پژوهش‌های پیشین را رد کرده و با یافته‌هایشان تناقض دارد.


دکتر "ایلیودرومیتی" می‌گوید: «هرگونه تصور غلط عمومی در خصوص تأثیر محافظتی چربی روی قلب و ریسک سکته باید به چالش کشیده شود.»


وی ادامه می‌دهد: «این بزرگ‌ترین پژوهشی است که شواهدی علیه پارادوکس چاقی در افراد سالم فراهم می‌آورد. شاید این داستان برای آن‌هایی که از قبل به یک بیماری مبتلا هستند، فرق داشته باشد؛ چراکه شواهدی از این موضوع وجود دارد که برای مثال، در بیماران مبتلابه سرطان، داشتن کمی اضافه‌وزن با خطر کمتر ارتباط دارد، به‌ویژه زمانی که سرطان و درمان‌هایش می‌توانند به کاهش وزن ناسالمی بینجامند.»
ایسنا 





۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۱:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن