تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):گناهانى كه باعث نزول عذاب مى‏شوند، عبارت‏اند از: ستم كردن شخص از روى آگاهى، تجاوز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797822937




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

غذاهایی که سبب تشدید کمردرد می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: غذاهایی که سبب تشدید کمردرد می‌شود
عباسیان در خصوص غذاهایی که سبب تشدید کمردرد می‌شود، گفت: به طور کلی غذاهایی که حالت خام و خمیری دارند همچون ماکارونی، پاستا، لازانیا، آش رشته‌دار، سیب زمینی، سوپ خامه‌دار و خوردن خمیر داخل نان نیز به افرادی که دارای کمردرد هستند توصیه نمی‌شود چراکه سبب تشدید کمردرد در این افراد می‌شود.
آفتاب‌‌نیوز : دکتر علیرضا عباسیان متخصص طب ایرانی درباره راهکارهای طب ایرانی در کاهش کمر درداظهار کرد: ابتدا علت اصلی کمردرد باید بررسی و مشخص شود کمردرد به دلیل برداشتن بار سنگین به وجود آمده و سبب بروز مختصری بیرون زدگی در ناحیه کمرشده یا اینکه به علت پارگی شریان آئورت، وجود سنگ کلیه، بروز عفونت یا سرطان به وجود آمده که در این موارد فرد باید تحت معاینه، آزمایش و بررسی پزشک حاذق قرار گیرد.

وی افزود: در هنگامی که کمردرد به صورت شدید نبوده، بدون خونریزی گوارشی باشد و فرد کاهش وزن شدید نداشته باشد، دارای سابقه دیابت، سکته مغزی و قلبی نباشد و کمر درد او کمتر از ۳ روز باشد نیازی به مراجعه به پزشک نیست و با استراحت، گرم گردن و عدم بلند کردن جسم سنگین کمر درد وی کاهش می‌یابد.

این متخصص طب ایرانی با بیان اینکه شایع‌ترین علت به وجود آمدن کمردرد به دلیل فعالیت شدید به دنبال پر بودن شکم پس از ناهار یا شام است، عنوان کرد: برای پیشگیری از این مسئله توصیه می‌شود بعد از خوردن غذا ۱۵ تا ۲۰ دقیقه افراد استراحت کنند.

عباسیان خاطرنشان کرد: فعالیت روانی شدید همچون بحث و مجادله کردن، حمام رفتن  بعد از غذا خوردن سبب بروز کمردرد می‌شود که خودداری کردن از این اعمال سبب پیشگیری از کمردرد می‌شود.

وی در خصوص غذاهایی که سبب تشدید کمردرد می‌شود، گفت: به طور کلی غذاهایی که حالت خام و خمیری دارند همچون ماکارونی، پاستا، لازانیا، آش رشته‌دار، سیب زمینی، سوپ خامه‌دار و خوردن خمیر داخل نان نیز به افرادی که دارای کمردرد هستند توصیه نمی‌شود چراکه سبب تشدید کمردرد در این افراد می‌شود.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران اضافه کرد: توصیه ما به افرادی که دارای کمردرد هستند این بوده که شیر را به صورت سرد ننوشند و آن را داغ کرده و همراه با کمی عسل و زنجبیل میل کنند همچنین پنیر را همراه با آویشن و زنیان، ماست را با نعنا و آویشن مصرف کنند و با فاصله دو ساعت قبل یا پس از غذا از سالاد، آب، دوغ و ترشی استفاده کنند و از خوردن غذاهای مانده که سبب بروز کمر درد می‌شود، نیز خودداری کنند.

عباسیان یادآور شد: در افراد مبتلا به کمردرد به هیچ عنوان ماساژ توصیه نمی‌شود چراکه در مدت زمان کوتاه سبب بهبود همان نقطه شده ولی پس از آن در صورت وجود مواد زائد می‌تواند در سایر نقاط بدن پخش شده و سبب بروز بیماری‌های دیگر شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین مصرف گوشت شتر مرغ و شتر جوان، نارگیل، فندق، پسته، کرفس و گیشنیز نیز در بهبود کمردردهای خفیف موثر بوده و آنچه که بسیار حائز اهمیت است این بوده که افراد در مصرف مواد غذایی خود باید دقت لازم را داشته باشند تا دچار یبوست و مشکلات همراه آن نشوند.

منبع: خبرگزاری سلامت





۰۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۸:۱۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 73]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن