تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):چهار چيز از خوشبختى و چهار چيز از بدبختى است: چهار چيز خوشبختى: همسر خوب، خانه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797708994




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

طنز/ کشور هم این قدر بدون ریسک؟!


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: طنز/ کشور هم این قدر بدون ریسک؟!
«اساساً ایران رو هیچ خطر بالقوه و بالفعلی تهدید نمی‌کنه. اونقدر همه چی سر جاشه که اگه شما برین تو خیابون‌های ایران با مردم صحبت کنید، می‌گن «خطر چی هست اصلاً؟» تازه کشور اونقدر از نظر مالی حساب و کتاب داره که از این پول‌ها برای مؤسسات تحقیقاتی هزینه نمی‌کنه. اینجا هر ریالش حساب و کتاب داره، واقعاً چی فکر کردن این خارجی‌ها؟!»
آفتاب‌‌نیوز : «اخیراً یه مؤسسه تحقیقاتی تحت عنوان WEF در زمینه تهدیدات و ریسک‌های جهانی گزارشی داده که تو این گزارش فهرستی از مشکلات و خطرات احتمالی و بالقوه‌ای که در جهان ممکنه رخ بده رو منتشر کرده. اول از همه باید گفت همین که غرب یه مؤسسه داره که کارشناسانش پول می‌گیرن تا مخاطراتی که تهدیدشون می‌کنه رو گزارش کنه، نشون می‌ده غرب چقدر در منجلاب فرو رفته وگرنه چرا کشور ما همچین مؤسساتی نداره؟ جواب مشخصه. اساساً ایران رو هیچ خطر بالقوه و بالفعلی تهدید نمی‌کنه. اونقدر همه چی سر جاشه که اگه شما برین تو خیابون‌های ایران با مردم صحبت کنید، می‌گن «خطر چی هست اصلاً؟» تازه کشور اونقدر از نظر مالی حساب و کتاب داره که از این پول‌ها برای مؤسسات اینچنینی هزینه نمی‌کنه. اینجا هر ریالش حساب و کتاب داره، واقعاً چی فکر کردن این خارجی‌ها؟!


 به گزارش آفتاب‌نیوز، روزنامه ایران در ستون طنز خود نوشت:‌ حالا طبق گزارش این مؤسسه، حملات سایبری و سرقت اطلاعات خصوصی و مالی افراد و سازمان‌ها توسط مجرمان سایبری، هکرها و بدافزارها جایگاه اول خطرناک‌ترین مشکل و معضل جهان رو به خودش اختصاص داده. فقط ببینین اینا کجان و ما کجا؟ حقشونه. وقتی سرعت اینترنتشون رو این قدر بردند بالا و از فیلترینگ خبری نیست، همین میشه دیگه. خوشبختانه با همت مسئولان کشور ما، این خطر مدت‌هاست از بیخ گوشمون گذشته. یعنی یه جوری سرعت اینترنت رو آوردن پایین و همه سوراخ‌های فضای مجازی رو فیلتر کردند که هکر اگه بخواد کاری هم بکنه، این قدر دیسکانکت میشه و باید دنبال فیلترشکن بگرده که عصبی میشه و کلاً پشیمون میشه سایتی رو هک کنه. اساساً بستر وقوع حملات سایبری رو از بیخ با محدود کردن سرعت اینترنت و فیلترینگ حذف کردن. نظر من اینه که به پاس قدردانی از این حرکت دوستان، با در نظر گرفتن شئونات و عرف موجود در جامعه به افتخارشون دست بزنید.


طبق گزارش همین مؤسسه پس از حملات سایبری، مشکلات زیست محیطی نظیر خشکسالی، سیل و آلودگی هوا در رتبه دوم بزرگترین مخاطرات جهان قرار گرفته. راجع به این هم باید بگیم که این‌ها برای غربی‌ها مخاطره محسوب می‌شه و برای ما یه امر بدیهی و جزو زندگیمونه. اصلاً ما ایرانی‌ها هیچ مشکلی با خشکسالی نداریم. اگه به‌ سبک زندگی مردم نگاه کنید، می‌بینید بحران کم‌آبی، هیچ‌وقت دغدغه مردم و مسئولان نبوده. در مورد آلودگی هوا هم همین‌طور. ما ایرانی‌ها دیگه بدنمون سازگار شده با این هوا. اگه یک روز فقط یه عنصر از جدول مندلیف از هوای تنفسی کم بشه، مریض می‌شیم. اگه یه مقدار اکسیژن اضافی برسه به بدنمون، بافت‌های داخلی دچار آسیب جدی میشن. اینه که خودروسازان داخلی یه جوری موتور رو طراحی می‌کنند که حتماً یه سری گازهای سمی تولید کنه که خدایی نکرده مردم دچار مرگ و میر زودرس ناشی از هوای پاک نشن.


این مؤسسه معضلات و مخاطرات دیگه‌ مثل مهاجرت‌های اجباری و فجایع طبیعی مثل زمین لرزه و تجارت‌های غیر قانونی و قاچاق اسلحه و دارو رو گفته که اساساً هیچ ربطی به کشور ما نداره. اگه حرف ما رو قبول ندارین اگه صدا و سیمای خودمون و شبکه خبر رو فقط یک ساعت دنبال کنید، می‌بینین که کشور ما کجاست و کشورهای غربی کجا؟ پس این قدر ناشکری نکنید. باور کنید سیستم قشنگی داریم. مدیونید اگه بهش بی‌احترامی کنید.»









۰۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 10]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن