تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):خداوند روزه را واجب كرده تا بدين وسيله دارا و ندار (غنى و فقير) مساوى گردند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797007516




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

از سوی دانشجوی دانشگاه امیرکبیر محقق شد ساخت فیلم‌های پلیمری رسانا برای کاربردهای اپتوالکترونیکی


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: از سوی دانشجوی دانشگاه امیرکبیر محقق شدساخت فیلم‌های پلیمری رسانا برای کاربردهای اپتوالکترونیکی
خبرگزاری فارس: ساخت فیلم‌های پلیمری رسانا برای کاربردهای اپتوالکترونیکی
دانشجوی دوره دکتری مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر برای نخستین بار موفق به طراحی و ساخت فیلم‌های پلیمری رسانا، شفاف و منعطف برای کاربردهای اپتوالکترونیکی شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، حمیدرضا حیدرنژاد دانشجوی دوره دکتری مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر سه سال گذشته، با فعالیت بر روی پروژه تحقیقاتی خود با عنوان ساخت فیلم‌های پلیمری رسانا، شفاف و منعطف برای کاربردهای اپتوالکترونیکی، موفق شده با استفاده از مواد اولیه و روش‌های جدید و ساده‌تر، نمونه آزمایشگاهی این فیلم‌ها را با موفقیت تولید کند.
وی درباره این طرح تحقیقاتی گفت: توسعه روزافزون دستگاه های اپتوالکترونیکی انعطاف پذیر مانند سلول‌های خورشیدی و صفحات نمایش لمسی، نیاز به فیلم‌های پلیمری منعطف با پوشش‌های شفاف و رسانای جریان الکتریکی را به یک ضرورت تبدیل کرده است.
به گفته حیدرنژاد، ماده متداول برای استفاده در سلول‌های خورشیدی و صفحات نمایش لمسی، اکسید قلع ایندیوم (ITO) است که به عنوان یک پوشش شفاف و رسانا به کار گرفته می‌شود اما از آنجا که این ماده نسبتا گران قیمت و منابع آن نیز نادر است به کارگیری آن در حجم‌های وسیع به ویژه صفحات سلول‌های خورشیدی مقرون به صرفه نیست.
وی خاطرنشان کرد: از سوی دیگر، شکنندگی ذاتی پوشش‌های ITO یک محدودیت اساسی آنها برای استفاده در کاربردهای الکترونیکی نیازمند انعطاف پذیری محسوب می شود از همین رو محققان از مدت‌ها قبل در جستجوی جایگزینی برای این ماده برآمده‌اند.
این پژوهشگر جوان ادامه داد: اخیرا پلیمرهای ذاتاً رسانا با توجه به خواص الکتریکی و نوری خود، به عنوان جایگزین ITO اهمیت ویژه‌ای یافته‌اند چراکه این پلیمرها زمانی که به صورت نانوذرات باشند، شفافیت مطلوبی را به فیلم‌های مدنظر می‌بخشند.
وی مشکلات و محدودیت‌های موجود بر سر راه استفاده از پلیمرهای رسانا را یادآور شد و گفت: در مسیر لایه نشانی این نوع پلیمرها بر روی سطح زیرلایه های مختلف از جمله فیلم‌های پلیمری منعطف، مشکلاتی مانند چسبندگی ضعیف بین پلیمرهای رسانا و سطح زیرلایه موجب پیدایش محدودیت‌های اساسی شده است.
حیدرنژاد افزود: با توجه به مشکلات موجود، در طرح تحقیقاتی خود تلاش کردم که نانوذرات یک پلیمر ذاتاً رسانا بر روی سطح یک فیلم منعطف پلیمری به صورت یکنواخت پوشش دهی شوند تا یک فیلم رسانا ساخته شود که در عین داشتن انعطاف لازم، از شفافیت معقول برخوردار باشد.
وی درباره نوآوری‌های بکار رفته در ساخت فیلم‌های پلیمری رسانا در پروژه تحقیقاتی خود توضیح داد: ما در این طرح علاوه بر به کارگیری مواد جدید به جای اکسید قلع ایندیوم، برای اولین بار در دنیا از روش فوتوپلیمریزاسیون (پلیمریزاسیون نوری) استفاده کردیم و به همین منظور نخست سطح فیلم‌های منعطف اصلاح شده و سپس با استفاده از سنتز فوتوشیمیایی، لایه نشانی نانوذرات پلیمر رسانا بر روی سطح فیلم منعطف به صورت درجا (همزمان) در زمانی کوتاه و با هزینه نسبتاً پایین انجام گرفت.
حیدرنژاد گفت: با توجه به اینکه بخش عمده‌ای از مواد اولیه موردنیاز برای ساخت این فیلم‌ها در داخل کشور، قابل تهیه است و اکنون به فرآیند تولید و سنتز آن نیز دست یافته‌ایم، ظرفیت بسیار خوبی در زمینه ساخت فیلم‌های پلیمری رسانا با کاربردهای اپتوالکترونیکی در کشور ایجاد شده است.
وی آمار تقریبی خروج ارز از کشور به منظور تهیه دستگاه‌ها و محصولات دربردارنده این نوع فیلم‌ها را سالانه 20 میلیون دلار ذکر کرد و گفت: تولید تجاری این فیلم‌ها ضمن جلوگیری از خروج میلیون‌ها دلار ارز کشور و بی‌نیازی از تکنولوژی وارداتی، اشتغالزایی قابل توجهی به همراه خواهد داشت.
دانشجوی دکتری دانشگاه صنعتی امیرکبیر، شناخت ناکافی صاحبان سرمایه و فعالان بخش خصوصی نسبت به تکنولوژی‌های برتر و مدرن را یکی از موانع اصلی سرمایه گذاری در این بخش‌ها برشمرد و گفت: متاسفانه صاحبان سرمایه به دلیل شناخت ناکافی از فناوری‌های جدید، به سرمایه گذاری در حوزه‌های سنتی تمایل و علاقه بیشتری نشان می‌دهند که امیدواریم توجه آنها به فناوری‌های نوین جلب شود.
انتهای پیام/

1395/05/31 :: 14:56





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن