تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شتاب کردن در کاری پیش از بدست آوردن توانایی و سستی کردن بعد از به دست آوردن فرصت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797015730




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خوب‌ترین و بدترین کشورهای‌جهان کدامند؟/ایران چه‌ رتبه‌ای دارد؟‌


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: خوب‌ترین و بدترین کشورهای‌جهان کدامند؟/ایران چه‌ رتبه‌ای دارد؟‌
سرمایه‌گذاری کم‌تر در بریتانیا و اشتغال‌زایی کم‌تر سبب کاهش تولید بریتانیا شده است. این ارزیابی از سال ۲۰۱۴ میلادی به این سو انجام می‌شود. بریتانیا همچنین رتبه پایینی را در زمینه صلح و امنیت بین‌المللی کسب کرده است.
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌الملل- شاخص کشورهای خوب با توجه به ۳۵ معیار معرفی شده از سوی سازمان ملل، بانک جهانی و سایر سازمان‌های بین‌المللی ارائه شده است. در شاخص امسال رتبه بریتانیا از چهارمین کشور خوب به رتبه هشتم در میان ۱۶۳ کشور مورد بررسی تنزل یافته است آن هم به دلیل صادرات تسلیحات سنگین و کمک‌های ناکافی به کشورهای خارجی فقیر. 


به گزارش آفتاب‌نیوز، در این شاخص به مواردی چون رتبه‌بندی براساس فرهنگ، سلامت، امنیت و محیط زیست جهانی توجه می‌شود و تفاوت آن با رتبه‌های سنتی آن است که در آن ربته‌بندی‌ها صرفا عوامل اقتصادی و اجتماعی مورد ارزیابی و سنجش قرار گرفته‌اند. 



خوب‌ترین و بدترین کشورهای جهان کدامند؟/ ایران در چه جایگاهی قرار دارد؟‌



روزنامه «ایندیپندنت» با انتشار گزارشی در این‌باره می‌نویسد سرمایه‌گذاری کم‌تر در بریتانیا و اشتغال‌زایی کم‌تر سبب کاهش تولید بریتانیا شده است. این ارزیابی از سال ۲۰۱۴ میلادی به این سو انجام می‌شود. بریتانیا همچنین رتبه پایینی را در زمینه صلح و امنیت بین‌المللی کسب کرده است. 


«سایمون آنهولت» خالق این شاخص که متعلق به روزنامه «ایندپیندنت» است می‌گوید که نکته جالب توجه درباره بریتانیا آن است که نقش‌های امدادی و کمک‌رسانی بریتانیا در افغانستان کاهش یافته و درعوض صادرات تسلیحات آن کشور افزایش یافته است به خصوص با پادشاهی عربستان سعودی و کشورهای عربی منطقه. 


«ایندیپندنت» پیشتر گزارش داده بود که میزان صادرات تسلیحات بریتانیا به عربستان سعودی از زمان آغاز جنگ در یمن به میزان ۵۰۰ درصد افزایش یافته است. در سال گذشته بریتاینا از لحاظ فناوری و علوم رتبه اول را از آن خود کرده بود در حالی که در سال ۲۰۱۷ میلادی پنجمین رتبه را از آن خود کرد؛ آن هم براساس معیارهایی چون تعداد دانشجویان خارجی، نشریات، جوایز نوبل و اختراعات ثبت شده. از نظر رفاه و برابری در سال ۲۰۱۶ میلادی بریتانیا در رتبه پنجم از نظر سهم‌اش در رفاه و برابری قرار گرفته و اکنون در رتبه ۳۵ قرار دارد.


بریتانیا هنوز در میان ده کشور برتر از نظر «خوب» بودن شاخص است با این حال، سوئیس، ایرلند پیش از آن کشور قرار دارند و از نظر رفاه و برابری آلمان و فنلاند جایگاه بهتری را دارند. در صدر فهرست هلند بهترین کشور است و در حالی که عراق، لیبی و افغانستان در پایین ترین رتبه قرار دارند. پس از هلند کشورهای بعدی از نظر خوب بودن به ترتیب سوئیس، دانمارک، فنلاند، آلمان، سوئد، ایرلند، بریتانیا، اتریش، نروژ، فرانسه، مجارستان، بلژیک ، کانادا و سنگاپور قرار دارند. 


از میان کشورهای منطقه ترکیه در رتبه سی و هشتم قرار دارد و اردن در رتبه پنجاه و دوم است. تونس در رتبه پنجاه و ششم و امارات در رتبه پنجاه و هشتم قرار گرفته است. قطر در رتبه شصت‌ام قرار دارد و لبنان در رتبه شصت و دوم است. 


عمان در رتبه شصت و هشتم و مصر در رتبه هفتاد و سوم است. ارمنستان در رتبه هفتاد و پنجم قرار دارد. کویت در رتبه هشتاد و پنجم است و جمهوری اذربایجان در رتبه هشتاد و نهم. عربستان سعودی در رتبه صد و ششم قرار گرفته است. 


ایران نیز در رتبه صد و سی و یکم قرار گرفته است. پیش از ایران ویتنام، بروندی، لسوتو و نیجریه قرار گرفته‌اند و پس از ایران گینه، لیبریا و لائوس. 


سوریه، آنگولا، مالی، موریتانی، چاد یمن، عراق، لیبی و افغانستان نیز از نظر خوب بودن شاخص‌‌ها در بدترین و پایین‌ترین رده قرار دارند.




۲۲ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 99]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن