تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هيچ كس جز با اطاعت خدا خوشبخت نمى‏شود و جز با معصيت خدا بدبخت نمى‏گردد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797949537




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عامل اصلی خودکشی جوانان


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: عامل اصلی خودکشی جوانان
یک جامعه شناس با اشاره به اینکه بر اساس سالنامه آماری امور قضایی در سال ۸۰ نزدیک به ۱۹۸۵ و در سال ۹۰ ، ۲۴۰۰ مورد خودکشی رخ داده است، گفت: تعداد خودکشی‌های ثبت شده در سال ۹۳، ۲۴۴۵ مورد و سال ۹۴ ، ۳۲۳۴ مورد بوده که با افزایش ۳۵ درصدی نسبت به سال قبل همراه بوده است. همچنین میزان خودکشی‌های ثبت شده از سال ۸۰ تا ۹۴، ۶۵ درصد افزایش داشته است.
آفتاب‌‌نیوز :  بخارایی که در نشست «چالش نهنگ آبی» صحبت می‌کرد با اشاره به اینکه پدیده خودکشی مرتبط با بازی نهنگ آبی به مفهوم گسترده‌تری تحت عنوان خودکشی مرتبط است، توضیح داد: خودکشی یکی از سمبل‌های مشکلات اجتماعی بزرگتری است که به «انزوای اجتماعی» بر می‌گردد. این پدیده یک شبه پا به عرصه اجتماعی ایران نگذاشته است و از یک پیشینه و مجموعه علل مختلف برخوردار است.


وی با تاکید بر اینکه یکی از پیامدهای انزوای اجتماعی، پدیده خودکشی است اظهار کرد: اگر بخواهیم نگاه چند جانبه‌ای نسبت به انزوای اجتماعی داشته باشیم، باید به مسائلی همچون از خودبیگانگی و یا بحران سرمایه اجتماعی نیز اشاره کنیم. این مشکلات مولفه‌های مختلفی همچون اعتماد اجتماعی را در بر می‌گیرند. بر اساس پژوهش‌هایی که در زمینه اعتماد اجتماعی انجام داده‌ام، بیش از 70 درصد گروه‌های نمونه گیری شده نسبت به اعتماد اجتماعی پایین به مسئولان جامعه اذعان می‌کردند. همچنین بیش از 50 درصد از این افراد نسبت به دوستان و نزدیکان خود نیز بی‌اعتماد بودند.


این جامعه شناس با بیان اینکه کاهش سطح اعتماد اجتماعی همچون یک زلزله در جامعه ویران کننده است، تصریح کرد: باید آمار دقیقی در خصوص خودکشی‌ها در کشور ارائه شود؛ چرا که این مسئله فراتر از خودکشی‌های منسوب به بازی نهنگ آبی و یا خودکشی اخیر دو دختر نوجوان اصفهانی است.


عضو انجمن جامعه شناسی ایران با بیان اینکه آمار اعلام شده خودکشی از تعداد خودکشی‌های انجام شده در کشور کمتر است، ادامه داد: یکی از مسائلی که باید مورد توجه قرار گیرد این است که تعداد کسانی که در جامعه مستعد خودکشی هستند نیز ارقام بالایی را نشان می‌دهد و این آمار نشان دهنده سطح بالای انزوای اجتماعی در جامعه ایران است.


وی با اشاره به ارتباط بین انزوای اجتماعی و بحران هویت افزود: اشکال مختلف خودکشی و یا آسیب زدن به خود نظیر خودزنی نشان دهنده سطح بالای اضطراب یا افسردگی هستند که خود را بدین شکل نشان می‌دهند.


بخارایی در ادامه درباره نقش محیط در ایجاد بحران هویت تصریح کرد: یکی از دلایلی که ممکن است افراد نسبت به خود خشونت نشان دهند، این است که می‌خواهند صدای‌شان در جامعه شنیده شود. آنان قصد دارند تا به این ترتیب مظلومیت خود را به جامعه نشان دهند.


 به گزارش ایسنا،عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور اهمیت شکل گیری هویت را برای دختران پررنگ‌تر دانست و اظهار کرد: بسیاری از زنان و دختران به دلیل محدودیت‌های تبعیض آمیزی که در جامعه وجود دارد دچار بحران هویت می‌شوند. یکی از موانعی که می‌تواند انزوای اجتماعی را در جامعه تحت کنترل در بیاورد، گسترش اخلاق اجتماعی در جامعه است.








۱۳ آذر ۱۳۹۶ - ۰۰:۴۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 68]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن