تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بلند مرتبه ترين مردم نزد خداوند در روز قيامت كسى است كه در روى زمين بيشتر در نصیحت و...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797732647




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

یافته های جدید محققان: انتقال بیماری بوسیله مگس‌ها فراتر از تصورات است


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: یافته های جدید محققان: انتقال بیماری بوسیله مگس‌ها فراتر از تصورات است
محققان دانشگاه پنسیلوانیا در مطالعه­ای به بررسی پتانسیل میکروبی مگس­ها با کمک روش­های مولکولی و بررسی توالی DNA پرداختند.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا و به نقل از فیز، بنا به گفته محققان یک تیم بین­المللی، مگس نه تنها یک حشره مزاحم است، بلکه می­تواند یک ناقل پاتوژنی قوی نیز به حساب آید.


محققان با مطالعه میکروبیوم­های 116 مگس خانگی و مگس­های لاشه(از زیرراسته کوتاه­شاخکان) از سه کشور مختلف، دریافتند در مواردی این مگس­ها ناقل صدها گونه باکتری مختلف هستند که برای سلامت انسان مضر است. به دلیل اینکه مگس­ها در نزدیکی انسان زندگی می­کنند، دانشمندان مدت­ها درباره نقش آنها در انتقال و گسترش بیماری­ها تردید داشتند، اما مطالعه صورت گرفته در کالج علمی دانشگاه پنسیلوانیا شواهد بیشتری درباره خطر این حشرات ارائه داد.


پرفسور "دونالد بریانت"(Donald Bryant )، استاد بیوتکنولوژی و پرفسور"ارنست پولارد"(Ernest C. Pollard)، استاد بیوشیمی وبیولوژی مولکولی دانشگاه "پنسیلوانیا" درباره یافته­های این تحقیق گفتند: ما معتقدیم که خطر این حشرات می­تواند نشان­ دهنده نوعی انتقال پاتوژنی باشد که تاکنون از سوی مقامات سلامت عمومی  نادیده گرفته شده است. این حشرات ممکن است در زمان شیوع بیماری باعث انتقال سریع پاتوژن­ها شوند.


بنا به گفته "استفان شوستر"(Stephan Schuster)، استاد سابق بیوشیمی و بیولوژی مولکولی دانشگاه "پنسیلوانیا" و مسئول تحقیق دانشگاه صنعتی "نانیانگ" سنگاپور، محققان پیش از این توانستند بافت میکروبی اعضای بدن مگس­ شامل پاها و بال­ها را بررسی کنند. نتایج نشان داد پاها بیشترین ارگانیسم­های میکروبی را منتقل می­کنند. پاها و بال­ها بیشترین تنوع میکروبی را در بدن مگس دارند که نشان می­دهد باکتری­ها از این حشرات به عنوان شاتل انتقال هوایی استفاده می­کنند. به همین علت باکتری­ها طی انتقال بر روی سطح جدید زنده مانده، رشد و تکثیر می­یابند. این مطالعه نشان داد در صورت مهیا بودن سطح جدید برای رشد باکتری­ها هر مگس در هر پرواز یک مسیر کلونی میکروبی را از خود بر جا می­گذارد.


طی این تحقیق 15 نمونه "هلیکوباکترپیلوری" (Helicobacter pylori)، پاتوژن انسانی عامل زخم روده در انسان به طور گسترده­ای در مگس­های جمع­آوری شده در برزیل مشاهده شد. بنا به گفته شوستر تا پیش از این مسیر شناخته شده انتقال هوایی مگس­ها، ناقل احتمالی برای این بیماری در نظر گرفته نمی­شد.


"آنا کارولینا جان­کیوآرا" (Ana Carolina Junqueira)، استاد ژنتیک و ژنومیک دانشگاه فدرال ریودوژانیرو و دستیار پیشین در مرکز مهندسی علوم زیست محیطی سنگاپور گفت: روش­های ژنومیک و محاسباتی جدید دید تازه­ای را درباره انبوه میکروب­هایی که توسط مگس­ها منتقل می­شوند، فراهم می­سازند. این اولین بار است که کل ماهیت میکروبی DNA این حشرات ناقل با کمک روش­های بی‌طرفانه تشریح می­شود. مگس­های خانگی و مگس­های لاشه عامل اصلی انتقال در این مکانیسم شناخته می­شوند اما پتانسیل آنها برای انتقال میکروبی تا پیش از این به طور کامل و با استفاده از روش­های مولکولی و بررسی دقیق توالی DNA مورد آنالیز قرار نگرفته بود.


با این حال همه انواع مگس­ها مضر نیستند. محققان  این حشرات را در مواردی کمکی برای جامعه انسانی می­دانند که می­توانند به عنوان یک هواپیماهای بدون سرنشین زنده به صورت یک سیستم هشدار دهنده بیماری عمل کنند.


یافته­های این تحقیق در شماره جدید مجله Scientific Reports به چاپ رسید.






۰۴ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۰۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


علم و فناوری

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن