تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نيّت خوب، برخاسته از سلامت درون است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797647134




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیم تا یک درصد افراد جامعه به صرع مبتلا هستند


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نیم تا یک درصد افراد جامعه به صرع مبتلا هستند
دبیر همایش صرع در کودکان گفت: به صورت کلی تصور می‌کنیم بین نیم تا یک درصد افراد جامعه دچار صرع باشند.
آفتاب‌‌نیوز : به گزارش ایسنا، جواد آخوندیان امروز در همایش صرع در کودکان که در بیمارستان قائم برگزار شد، اظهار کرد: بیماری صرع 80 الی 85 درصد قابل علاج است و درمان می‌شود اما 15 الی  20 درصد هم ممکن است درمان طولانی مدت داشته باشد و با درمان معمولی جواب ندهد که به آن‌ها صرع مقاوم می‌گوییم.


وی با اشاره به اینکه «یکی از شایع‌ترین بیماری‌هایی که بابت آن به متخصصان اعصاب مراجعه می‌شود، صرع و تشنج است»، ادامه داد: 10 تا 15 درصد افرادی که این بیماری دارند صرع آن‌ها، صرع مقاوم محسوب می‌شود.


دبیر همایش صرع در کودکان درخصوص وضعیت صرع در خراسان رضوی  عنوان کرد: آمار دقیقی از وضعیت صرع در خراسان رضوی نداریم. این موضوع نیاز به مطالعه عمومی دارد و مطالعات کاملی در این زمینه انجام نشده است.


آخوندیان در خصوص وضعیت درمان صرع در دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: در رشته اعصاب کودکان در سطح مشهد چهار یا پنج نفر فعالیت می‌کنند، تعداد زیادی متخصصین اعصاب هم هستند که با ما همکاری می‌کنند و با توجه به اینکه قادر نیستیم پاسخگوی تمام کودکان دارای بیماری صرع باشیم، درمان بسیاری از کودکان را آن‌ها پوشش می‌دهند. 


وی عنوان کرد: اصولاً شیوع و بروز بیماری صرع بیشتر از کودکی است و ممکن است از دوران نوزادی، شیرخواری و طفولیت آغاز شود. بسیاری ازموارد صرع  در این سن بروز می‌کند و به بزرگسالی می‌رسد.


این فوق تخصص اعصاب کودکان با تاکید بر اینکه «صرع یک بیماری کشنده نیست و قابل درمان است»، گفت: ما باید با بیماران مدارا کنیم و روش مداراکردن با این بیماری را بلد باشیم که کیفیت زندگی بیماران را افزایش دهیم. اگر نمی‌توانیم بیماری صرع را درمان کنیم باید قدرت مداراکردن با این بیماری را آموزش دهیم.


وی در خصوص مادرزادی بودن یا اکتسابی‌بودن بیماری صرع، یادآور شد: در این زمینه آمار متفاوتی وجود دارد و تفاوتی نمی‌کند مادرزادی یا اکتسابی باشد. در هر دو مورد می‌توانیم بسیار کار کنیم. به طور مثال در صرع‌های اکتسابی با توجه به اینکه یکی از عوارض عفونت مغز، تشنج است اگر بتوانیم عفونت‌ها را کاهش دهیم عفونت‌های مغز هم کاهش می‌یابد در نتیجه تشنج هم کاهش پیدا می‌کند. در صرع‌های مادرزادی باید ازدواج‌های خانوادگی در خانواده‌هایی که مشکلات ژنتیکی دارند کمتر شود تا از ایجاد علائم ژنتیکِ صرع جلوگیری به عمل آید.


آخوندیان با بیان اینکه «در تشخیص بیماری صرع خیلی پیشرفت داشته‌ایم»، عنوان کرد: دستگاه‌های جدیدی آمده که در ایران موجود است. درمان صرع معمولا طبی است. درمان‌های جراحی برای افرادی که تشنج‌های مقاوم دارند درمان‌های هزینه‌بری است. بنابراین مشارکت دسته‌جمعی و چندجانبه را می‌طلبد. درمان‌های جراحی چون هزینه بالایی دارد در ایران خیلی جا نیفتاده است و بسیاری از بیمه‌ها آن را تقبل نمی‌کنند. در این جهت در ایران تلاش زیادی  نشده است.


دبیر همایش صرع در کودکان اظهار کرد: در حال حاضر داروهای جدیدی آمده است که با این داروها احتمال تشنج کمتر می‌شود و برخی از افراد که می‌توانند جراحی کنند، جراحی انجام می‌دهند که کمک‌کننده است. در پیشگیری هم اقدامات خوبی انجام شده با واکسیناسیون و پیشگیری از عفونت‌ها جلوی صرع‌های ثانوی گرفته می‌شود. اگر از خونریزی‌ها و تصادفات جلوگیری کنیم قطعا از صرع جلوگیری می‌شود زیرا یکی از عواض خونریزی‌های مغزی صرع است.


وی ادامه داد: شیوع بیماری صرع در زنان و مردان تفاوت قابل ملاحظه‌ای ندارد. 


آخوندیان در خصوص همایش صرع کودکان عنوان کرد: در این سمینار که دو روزه است حدود 70 مقاله به دست ما رسیده که 45 مقاله را به صورت سخنرانی پذیرفته‌ایم. در این همایش تجریبات، علم و اطلاعات را به اشتراک می گذاریم تا راه های درمانی مناسب‌تری را برای بیماران پیدا کنیم.




۰۱ آذر ۱۳۹۶ - ۱۵:۵۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن