تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگین ترین چیزی که روز قیامت در ترازوی اعمال قرار داده می شود صلوات بر محمد و اهل...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797863150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

برای پیشگیری از آزار جنسی کودکان چه کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: برای پیشگیری از آزار جنسی کودکان چه کنیم؟
این روزها واژه « آزار کودکان» به خاطر گستردگی رسانه‌ها، بیش از پیش به گوش ما می‌خورد، متأسفانه اخبار ناگواری از این آزارها می‌شنویم که همه مخاطبان رسانه‌ها را آزرده خاطر می‌کند.
آفتاب‌‌نیوز :  به گفته کارشناسان آشنا نبودن کودکان و نوجوانان با حقوق خود، نداشتن ارتباط عاطفی صحیح و شفاف خانواده با کودک و ... موجب می‌شود که فرزندان ما بیشتر در معرض خطر آزار و اذیت جنسی از سوی برخی افراد قرار گیرند.


یک مشاور خانواده در این‌باره در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: کودک در سنین شش الی 12 سالگی از نظر جنسی در حالت کمون یا نهفته قرار دارد و هیچ نوع فعالیت جنسی معنی‌داری در این سن وجود ندارد. کودکان ممکن است تنها با جذابیت‎های جنسی آشنا باشند و حساسیت والدین نسبت به این موضوع را درک کنند. اما خود درکی از ماهیت عمل جنسی ندارند. 


دکتر «علی قره داغی» افزود: مقطع آغاز هر آموزشی دوران کودکی و مدارس است و آموزش باید از همین مقطع شروع شود.


استاد دانشگاه تبریز گفت: صحبت کردن از مسائل جنسی در جای خود، نباید تابو باشد. باید بپذیریم که در آموزش جنسی به کودکان و بزرگسالان کم کاری وحشتناکی کرده‎ایم.  سواد جنسی در جامعه ما بسیار پایین بوده و این امر سبب می‎شود هر فردی به آزمون و خطا دست بزند که ریشه برخی  آسیب‌های ازدواج نیز همین کم‌سوادی جنسی و آزمون و خطا کردن‌هاست.


روحانیون نقش مهمی در آماده‎سازی اذهان عمومی برای آموزش جنسی کودکان دارند 


عضو هیئت علمی دانشگاه تبریز با بیان این‌که ما هیچ نهاد و سازمان متولی برای آموزش‌های جنسی نداریم،  گفت: در دین مبین اسلام به مسائل جنسی بسیار پرداخته شده است، روحانیون و علما در کنار مشاوران و روانشناس‌ها باید مردم  و به‌ویژه والدین را در مساجد و مدارس آموزش دهند چون صحبت از مسائل جنسی و آموزش اقتضائی آن به کودکان گناه نیست. هم‌چنین آموزش جنسی شامل رعایت بهداشت نواحی جنسی و برخی مسائل فیزیولوژیک نیز می‎شود. برخی کنجکاوی‎های جنسی لازم بوده و کودک باید بدن خودش را کشف کند.


وی خاطرنشان کرد: آموزش جنسی به کودکان باید به طور سیستمی انجام شده و خانواده‎ها باید فضای داخل خانواده را برای افزایش دانش و آگاهی جنسی کودکان فراهم کرده و از آسیب‎های وارده جلوگیری کنند، چون آسیب‎های جنسی، از فرد یک قربانی انتقام جو می‎سازد که آسیب‌ آن به مراتب جبران‌ناپذیرتر از آسیب‎های جسمی هستند. 


 وی افزود: اندام‎های جنسی  را باید به کودکان شناساند و مادر باید تأکید کند که کسی حق ندارد این قسمت از بدن تو را لمس کند و آن را ببیند و اگر چنین اتفاقی افتاد، بدون هیچ ترسی حتماً من را در جریان بگذار. 


کودکان را به اجبار نبوسید 


این مشاور خانواده خاطرنشان کرد: کودکان باید یاد بگیرند که اجازه ندهند نزدیک‎ترین افراد نیز آنان را به اجبار بوسیده و در آغوش بگیرند. بوسیدن اجباری کودک از سوی والدین سبب می‎شود تا قدرت نه گفتن در کودکان پایین بیاید، بنابراین برای بوسیدن کودکان از آنان اجازه بگیرید تا کودک متوجه شود که همه افراد برای بوسیدن و در آغوش گرفتن کودک باید اجازه بگیرند. 


وی اظهار کرد: طبق گزارش‌ها و پژوهش‌های انجام شده اغلب افراد آشنا و گاه اقوام درجه یک  دختران را مورد آزار جنسی قرار می‎دهند. از این‌رو مراقبت برای جلوگیری از آزار جنسی کودکان باید از فضای خصوصی و محیط خانه آغاز شود و فضاها و اشخاصی که کودک در ارتباط مستقیم با آنان قرار دارند نیز باید تحت کنترل و مراقبت باشد. 


استاد دانشگاه تبریز خاطرنشان کرد: کودکان می‎توانند به  راحتی به افرادی که برایشان آشنا هستند و کودک آن‎ها را چندین بار در کنار پدر و مادرش دیده، اعتماد کنند. از این‌رو باید در انتخاب پرستار و مراقب کودک، سرایدار ساختمان و راننده‎ی سرویس مدرسه نیز دقت کرد که این نیز مستلزم آموزش است.


وی یادآور شد: طبق شواهد موجود، سوءاستفاده‎ی جنسی از کودکان بندرت در مدرسه و محله و توسط افراد غریبه اتفاق می‎افتد، چون کودکان تا حدودی از غریبه‎ها «ناآشنا هراسی» دارند و به حکم صیانت از ذات، از خود مراقبت می‎کنند (که این در مورد کودکان رها شده و بدسرپرست و بی سرپرست صدق نمی‎کند و آنان به احتمال زیادتری ممکن است مورد سوء قصد جسمی، جنسی و روانشناختی افراد غریبه قرار بگیرند).








۳۰ آبان ۱۳۹۶ - ۰۵:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن