تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سنگهاى زیربناى اسلام سه چیز است: نماز، زکات و ولایت که هیچ یک از آنها بدون دیگرى درست ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797946726




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آلزایمر چه بلایی سر مغز می‌آورد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: آلزایمر چه بلایی سر مغز می‌آورد؟
پزشکان تخمین می‌زنند که حدود ۵۰ میلیون نفر از مردم جهان در حال حاضر به بیماری آلزایمر مبتلا هستند و با افزایش میانگین سنی در بسیاری از کشورها تعداد مبتلایان به این بیماری بیشتر هم می‌شود.
آفتاب‌‌نیوز : بیماری آلزایمر به دلیل بروز مشکلاتی در مغز بوجود می‌آید. سلول‌ها عملکرد خود را از دست می‌دهند و در نهایت از بین می‌روند که این روند به از دست رفتن قدرت حافظه، کاهش توانایی در فکر کردن و حتی تغییرات شخصی منجر می‌شود.

به گزارش ایسنا، همچنین مناطق مهمی از مغز کوچک می‌شوند که این امر کاهش چشمگیر حجم مغز را به دنبال دارد. اما پرسش این است که چه اتفاقی در مغز رخ می‌دهد که زمینه ساز این شرایط می‌شود؟

مسیر اصلی این بیماری مختل کردن ارتباط بین نورون‌هاست؛ نورون‌ها سلول‌های خاصی هستند که سیگنال‌های شیمیایی و الکتریکی بین بخش‌های مغز را پردازش و منتقل می‌کنند. این وضعیت عامل مرگ سلول در مغز است که به اعتقاد متخصصان به دلیل تشکیل دو نوع پروتئین موسوم به آمیلوئید و "تاو" بروز می‌کند.

تعامل دقیق بین این دو پروتئین ناشناخته است اما آمیلوئیدها در خوشه‌های چسبنده به نام پلاک‌های بتاآمیلوئید انباشته می‌شوند در حالیکه پروتئین تاو داخل سلول‌های مرده شکل می‌گیرد.

یکی از مشکلات تشخیص بیماری آلزایمر این است که روش دقیق و قابل اعتمادی برای سنجش و اندازه‌گیری تشکیل این پروتئین در مراحل اولیه بیماری وجود ندارد. در حقیقت به طور قطع نمی‌توان بیماری آلزایمر را تا پس از فوت بیمار و بررسی بافت مغز او تشخیص داد.

همچنین مشکل دیگر این است که پلاک‌های بتا آمیلوئید در مغز بیماران سالم هم وجود دارد. به همین دلیل وجود آمیلوئید و پروتئین تاو نمی‌تواند تنها فاکتورهای بروز این بیماری باشد.

تحقیقات اخیر همچنین نشان می‌دهد التهاب مزمن می‌تواند در بروز آلزایمر نقش داشته باشد. التهاب بخشی از فعالیت سیستم دفاعی بدن علیه بیماری است اما در طولانی مدت می‌تواند آسیب زننده باشد.

بسیاری از بیماران مبتلا به آلزایمر دچار مشکلات قلبی و سیستم گردش خون هم می‌شوند. این مشکلات عروقی می‌توانند منجر به کاهش جریان خون در مغز و همچنین موجب از بین رفتن سد خونی - مغزی شود در حالی که این ساختار برای از بین بردن مواد زائد سمی از مغز ضروری است.

علاوه بر این‌ها اخیرا پزشکان و محققان حوزه مغز و اعصاب بخش‌های عمیق‌تر مغز را به خصوص ارتباطات ظریف بین نورون‌ها موسوم به سیناپس‌ها را مورد بررسی قرار داده‌اند. در این بررسی نوعی فرآیند داخل سلولی تشریح شده که می‌تواند در از بین رفتن این ارتباطات بین نورون‌ها نقش داشته باشد.

به گزارش روزنامه ایندیپندنت، به لطف این مطالعات داروهای جدیدی در حال تولید و مراحل آزمایشی است که تغییرات مغز را در بیماری آلزایمر مورد هدف قرار می‌دهند. به علاوه بسیاری از محققان و پزشکان هم اکنون معتقدند که می‌توان در آینده از روش‌های درمانی شخصی‌تر و ترکیبی برای معالجه بهتر این بیماران بهره جست.



۱۷ آبان ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 141]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن