تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):در هر جمعه، اندكى از سبيل و ناخن‏هاى خود را بگير، و اگر هم چيزى وجود نداشته باشد، آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797897484




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهترین زمان تامین ذخیره استخوانی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مهترین زمان تامین ذخیره استخوانی
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران سن مدرسه و حوالی سن بلوغ را بهترین زمان به حداکثر رساندن ذخیره استخوانی برای پیشگیری از بروز پوکی استخوان در بزرگسالی دانست و گفت: با تغذیه سالم و ورزش می توان این ذخیره را به حداکثر رساند.
آفتاب‌‌نیوز : دکتر احمدرضا جمشیدی روز یکشنبه در نشست خبری به مناسبت یازدهمین کنگره انجمن روماتولوژی ایران اظهار کرد: پس از سن 35 سالگی برداشت استخوانی آغاز می شود و افرادی که ذخیره استخوانی آنها به میزان کافی نباشد، در اثر این برداشت ها به تدریج دچار پوکی استخوان و در نهایت عوارض ناشی از آن می شوند. 


وی افزود: با این عبارت که پوکی استخوان بیماری خاموش است موافق نیستیم زیرا بیماری خاموش است که پیشرفت نکند اما پوکی استخوان بیماری پیشرونده ای که در نهایت به شکستگی های متعدد و ناتوانی و حتی مرگ بیماران منتهی می شود.


جمشیدی ادامه داد: نظام سلامت کشور باید به پیشگیری از پوکی استخوان توجه بیشتری داشته باشد و این توجه را از سن مدارس و در بین دانش آموزان آغاز کند؛ پوکی استخوان بیماری بسیار خطرناک و هزینه بر است. 


وی گفت: زنان در سنین یائسگی (متوسط سن یائسگی در ایران 47 سالگی) باید به پیشگیری از بروز پوکی استخوان توجه جدی داشته باشند زیرا شیب برداشت استخوانی در این سن بسیار تند می شود؛ زیرا هورمون استروژن که برداشت استخوانی را مهار می کند پس از یائسگی کاهش می یابد و همین مساله سبب افزایش برداشت استخوانی می شود. 


جمشیدی ادامه داد: برداشت استخوانی در دوران بارداری نیز افزایش می یابد که باید مراقبت های لازم در این زمینه صورت گیرد؛ همچنین نوعی پوکی استخوانی متعاقب بارداری نیز شناخته شده است که مادران باید با آگاهی نسبت به آن، با بررسی های پزشکی لازم از بروز آن پیشگیری کنند. 


وی کم تحرکی، دیابت، تیروئید پرکار و کم کار، انواع سرطان ها و استفاده از داروهای کورتونی، ضدانعقادی و ضد تشنج را نیز عوامل ایجادکننده پوکی استخوان برشمرد و بر توجه بیماران مبتلا به این بیماری ها برای پیشگیری از پوکی استخوانی تاکید کرد. 


** کمبود ویتامین D و کلسیم و پوکی استخوان 


فوق تخصص روماتولوژی کمبود ویتامین D را از عوامل بروز پوکی استخوان دانست و گفت: در ایران به دلایل ژنتیکی و محیطی با کمبود میزان این ویتامین مواجه هستیم؛ کمبود ویتامین D سبب نرمی استخوان و همچنین پوکی استخوان می شود. 


جمشیدی افزود: هر فرد عادی روزانه به 200 تا هزار و 200 میلی گرم کلسیم روزانه نیاز دارد اما در کشور ما بیشتر افراد با کمبود کلسیم مواجه هستند که در نهایت به پوکی استخوان منجر می شود. 


وی اظهار کرد: به طور کلی از نظر سطح تراکم استخوانی در کشور پائین تر از متوسط جهانی هستیم و به همین دلیل بین 10 تا 15 درصد ایرانی ها با احتمال پوکی استخوان مواجه اند. 


استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران ادامه داد: همچنین در کشور ما از هر زن بالای سن 80 سال، یک نفر دچار شکستگی ناشی از پوکی استخوان می شود. 


جمشیدی بر لزوم پیشگیری از بروز پوکی استخوان تاکید کرد و گفت: با مصرف لبنیات و مواد حاوی کلسیم، ورزش کردن و مصرف مکمل ها زیرنظر پزشک معالج می توان از بروز پوکی استخوان پیشگیری کرد. 


** خروج سنجش تراکم استخوان از پوشش بیمه ای 


استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: سنجش تراکم استخوان برای افرادی که مستعد ابتلا به پوکی استخوان هستند مانند افرادی که داروهای کورتونی مصرف می کنند، بیماری های مزمن ایجادکننده پوکی استخوان دارند، افراد بالای 65 سال و زنان یائسه تجویز می شود؛ این سنجش می تواند سبب تشخیص به موقع پوکی استخوان و پیشگیری از پیشرفت بیماری شود. 


جمشیدی افزود: این تست تشخیصی تاکنون تحت پوشش بیمه قرار داشت اما به تازگی اعلام شده است که بیمه ها هزینه های آن را دیگر پوشش نمی دهند و بار دیگر هزینه های آن به دوش بیماران گذاشته می شود. 


وی ادامه داد: ممکن است بسیاری از بیماران به دلیل هزینه این تست، آن را انجام ندهند و دچار عوارض ناشی از پوکی استخوان و تحمیل هزینه های سنگین بر بیمه ها شوند. 


جمشیدی با انتقاد از خروج سنجش تراکم استخوان از پوشش بیمه ای گفت: این تست برای افرادی که واقعا نیاز به آن دارند، تجویز می شود و قطع پوشش بیمه ای می تواند عواقب سنگینی برای بیماران و نظام سلامت کشور به دنبال داشته باشد. 


به گزارش ایرنا، یازهمین کنگره روماتولوژی ایران از سوم تا پنجم آبان ماه با حضور صاحب نظران این رشته در سالن همایش های کتابخانه ملی ایران برگزار می شود.








۱۸ مهر ۱۳۹۶ - ۰۵:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن