تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نـادانى، مايـه مرگ زندگان و دوام بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797156150




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نسخه طب سنتی برای درمان بیماری‌های پاییزی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: نسخه طب سنتی برای درمان بیماری‌های پاییزی
مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی گفت: فصل پاییز با سردی و خشکی همراه است و کسانی که طبعشان سوداوی است، در این فصل باید مراقبت‌های غذایی و دارویی داشته باشند.
آفتاب‌‌نیوز : «مریم نواب‌زاده» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به آغاز فصل پاییز اظهار کرد: با شروع این فصل حتی اگر دچار سرماخوردگی و حساسیت فصلی نشده‌اید بهتر است به مدت ۲۰ روز شروع به تقویت سیستم ایمنی بدن کنید و در این زمینه نیاز به مصرف داروی خاصی نیست.

وی افزود: مصرف دمنوش‌هایی که شمار گلبول‌های سفید را افزایش دهد و سطح ایمنی سیستم بدن را تقویت کند، کافی است.

مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی با اشاره به این‌که با آغاز سرما، به لحاظ اقلیمی فصل پاییز شروع شده هرچند تقویم آن را نشان ندهد، ادامه داد: فصل پاییز با سردی و خشکی همراه است و با ویژگی‌های مزاج سودا و غلبه سودا همخوانی دارد، کسانی که طبعشان سوداوی است، در این فصل باید مراقبت‌های غذایی و دارویی داشته باشند.

نواب‌زاده ادامه داد: به طور معمول حجامت در اول فصل تجویز می‌شود، چون خون فاسد و رسوبات بدن، غلیان می‌کند و زمان خوبی است برای زدودن رسوبات. بنابراین فصل پاییز، فصل سم‌زدایی و تصفیه رسوبات است.

وی با تأکید بر این‌که اگر مراقبت‌های لازم در این فصل را انجام نشود در فصل زمستان دچار بیماری می‌شویم، تصریح کرد: غلبه سودا یا غلبه سردی باعث آغاز حساسیت‌های فصلی شده و در این فصل که هم‌زمان با آغاز سال تحصیلی است، اگر کودکان درگیر بیماری شوند قطعاً تمرکز کافی نخواهند داشت و مصرف داروهای ضدحساسیت نیز عوارض خود را دارد.

مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: اگر کودکان دچار سرماخوردگی پاییزی طولانی شود تا پایان زمستان همراهشان خواهد بود که بسیاری از غذاها و دمنوش‌های گیاهی برای پیشگیری از این موارد به ما کمک می‌کند.

نواب‌زاده خاطرنشان کرد: در فصل تابستان به‌علت گرمی، از شربت‌ها و دمنوش‌های خنک استفاده می‌کردیم اما با آغاز فصل پاییز باید این نوشیدنی‌ها تغییر کند به‌ویژه از غروب آفتاب به بعد باید مصرف سردی‌ها را کاهش داد.

وی افزود: از شیر، دوغ و ماست به همراه گرمی استفاده کنیم و یا از غروب آفتاب به بعد مصرف نکنیم، چون در غیر این صورت باعث غلبه بیشتر سودا همراه با آبریزش بینی، خارش حلق و عطسه می‌شود، این علامت‌ها فرد را مجبور به مصرف آنتی‌هیستامین کرده و بالطبع دچار عوارض آن خواهد شد.

مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی با اشاره به اصلاح روش‌های غذایی در این فصل افزود: از غذاهای پرادویه، تند و تیز، نوشیدنی‌های سرد و یخ استفاده نکنید.

نواب‌زاده تقویت سیستم ایمنی و درمان کم‌خونی را نیز از دیگر پیشنهادات لازم برای این فصل دانست و ادامه داد: اگر دچار سرماخوردگی و حساسیت فصلی نشده‌اید بهتر است به مدت ۲۰ روز شروع به تقویت سیستم ایمنی بدن کنید.

وی خاطرنشان کرد: در این زمینه نیاز به مصرف داروی خاصی نیست و مصرف دمنوش‌هایی که شمار گلبول‌های سفید را افزایش دهد و سطح ایمنی سیستم بدن را تقویت کند، کافی است.

مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی یادآور شد: همان طور که می‌دانید، در آغاز فصل پاییز با ورود آنفلوآنزاهای جدید مواجه هستیم بنابراین بهتر است پیش از این‌که این بیماری ما را درگیر کند، سیستم ایمنی بدن را تقویت کنیم.

نواب‌زاده تصریح کرد: در شرایط سردی هوا امکان ابتلا به آنفلوآنزاهای مختلف وجود دارد، بنابراین باید برای تقویت سیستم ایمنی بدن برنامه غذایی مناسبی داشته باشیم.

وی افزود: یکی از مواد غذایی مناسب در این زمینه، عناب است حتماً به جای تنقلات، عناب در اختیار کودکان بگذارید این میوه علاوه بر تقویت سیستم ایمنی مانع از خشکی پوست می‌شود.

مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی خاطرنشان کرد: زنان شیرده حتماً از این میوه استفاده کنند تا از طریق خون مادر وارد بدن جنین و تقویت وی شود.

نواب‌زاده تصریح کرد: دمنوش‌های حاوی آویشن، مرزنجوش، پرسیاوشان، ختمی سفید و ناخنک نیز باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود و سطح گلبول‌های سفید را افزایش و بدن را در برابر ورود میکروارگانیسم‌های جدید مقاوم می‌کند.

وی با اشاره به این‌که برای تقویت سیستم ایمنی بدن روزانه از سبزی تره، مقداری تربچه و شلغم استفاده شود، افزود: دمنوش بابونه و دارچین نیز بسیار مفید است، سازمان بهداشت جهانی بر خواص این دمنوش از جمله اکسیژن رسانی بیشتر به اندام‌های تنفسی، بهبود آسم و تنگی نفس تأکید می‌کند.

مدیرگروه علوم پزشکی مرکز آموزش‌های تخصصی کوتاه مدت جهاد دانشگاهی خراسان‌جنوبی  ادامه داد: این دمنوش به‌ویژه برای کودکانی که به مدرسه می‌روند و به‌علت حضور افراد زیاد در یک محیط در معرض ابتلا به بیماری قرار دارند و ممکن است باعث انتقال بیماری از مدرسه به خانه شوند، بسیار مفید است.

نواب‌زاده یادآور شد: بهارنارنج، خلال نارنج و شقاقل نیز علاوه‌بر تقویت سیستم ایمنی قدرت بهره‌وری ذهن را افزایش می‌دهد.

وی خاطر نشان کرد: تخم شنبلیله را در حرارت ملایم تفت دهید و سپس آسیاب کنید و در کنار ادویه‌های دیگر نصف قاشق چایخوری از آن را در غذا استفاده کنید تا غلبه سودا کم شود.



۰۴ مهر ۱۳۹۶ - ۱۱:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 129]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن