تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانش، نابود كننده نادانى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797854460




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خندوانه بد است چون تک صدایی خوب است!


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: خندوانه بد است چون تک صدایی خوب است!
روزگاری تک صدایی اعمال شدنی بود ولی در حال حاضر اگر صدا و سیما بخواهد همین روزنه ها را هم ببندد مخاطبان کنونی را هم از دست می دهد.
عصر ایران- «معلوم نیست چرا یگانه تریبون دیداری و شنیداری نظام جمهوری اسلامی، باید جولانگاه چند صدایی قرار بگیرد و دیگر رسانه های معاند که شعار چند صدایی می دهند اساسا اعتنایی به حضور چند صدا در برنامه های خود ندارند؟!»

عبارت پایانی روزنامه اصول گرا - که فراتر از یک رسانه جوهره فکری یک جریان را هر روز با تندترین ادبیات و بی هیچ بیم برخورد تکثیر و منتشر می کند - بسیار قابل تامل است.

این عبارت در پایان مطلبی در نقد برنامه «خندوانه» و به بهانه آیتمی که نحوه ادای یک کلمه از زبان یکی از چهره های سیاسی را دستمایه طنز و شوخی قرارداده بود نوشته شده است.


علیه «خندوانه» با دفاع بی رودربایستی از « تک صدایی»!



 
این که رسانه ای ایدیولوژیک برنامه ای کاملا غیر ایدیولوژیک را نپسندد البته امری طبیعی است همان گونه که وقتی دو برنامه پربیننده ایدیولوژیک ترین تلویزیون دنیا مربوط به خنده و فوتبال باشند هم موضوع جالبی است.

درباره عبارت مورد بحث اما چند نکته را می توان یادآور شد:

1- سال هاست که اصول گرایی رادیکال با حمایت از تک صدایی شناخته می شود. این که ارگان فکری آنان چنین آشکارا از تک صدایی حمایت و به آن اذعان کنند اما نکته تازه ای است.

توجیه آنان البته این است که صدا و سیما یگانه تریبون دیداری و شنیداری نظام است و نمی تواند جولانگاه چند صدایی باشد. اما آیا صدا و سیما تنها «تریبون» است و برنامه سرگرمی نباید داشته باشد؟ در برنامه های سرگرمی هم تک صدایی باشد و خود این آقایان منتقد را بیاورند و استندآپ و پانتومیم اجرا کنند؟

سه حوزه مشخص صدا و سیما اطلاع رسانی، آموزش و سرگرمی است. تک صدایی در بخش اخبار و اطلاع رسانی کم بود می خواهید به حوزه آموزش و سرگرمی هم تسرّی دهید؟

2-اگر صدا وسیما تنها تریبون دیداری و شنیداری نظام است چرا از این عنوان در توصیف خود استفاده نمی کند و بر عنوان «رسانه ملی» اصرار دارد؟ احتمالا پاسخ داده خواهد شد وقتی نظام مردمی است رسانه ملی همان رسانه نظام است.
 
ما نیز همین را می گوییم. اما مدعیان سینه چاک می خواهند یک قرائت را به نام همه نظام قالب و غالب کنند. وقتی نظام در انتخابات اخیر چند صدایی بودن خود را اعلام می کند و رقیبان رییس جمهور مستقر هر چه خواستند علیه او گفتند و رییس جمهور مستقر و کاندیدا هم پاره ای از نهادها را مورد انتقاد قرار داد یعنی چند صدایی بودن یک اصل است و«رسانه رسمی» هم باید چند صدایی باشد.

3- روزنامه اقتدارگرا پرسیده چرا رسانه های معاند چند صدایی نیستند؟ این پرسش شأن سازمانی رسمی با بیش از هزار میلیارد تومان بودجه را با رسانه های خصوصی و نابرخوردار از بودجه های دولتی و عمومی در ان سوی مرزها برابر می داند.

 ضمن این که انتخابات اخیر نشان داد اگر قراربر غلبه یک صدا باشد آن صدا کدام است و روزنامه ای که از جانب همه مردم و همه نظام سخن می گوید اتفاقا نه صدای همه مردم است و نه صدای همه نظام. اگر صدای همه نظام بود به دو رکن نظام که دولت و مجلس اند هر روز نمی تاخت و اگر صدای همه مردم بود نامزد های مورد حمایت ان رای می آوردند.

4- نکته مهم تر که مورد غفلت تک صدایی هاست این است که روزگاری تک صدایی اعمال شدنی بود ولی در حال حاضر اگر صدا و سیما بخواهد همین روزنه ها را هم ببندد مخاطبان کنونی را هم از دست می دهد.

مانند سابق نیست که مردم به هر برنامه ای تن بدهند. چون اگر دوست نداشته باشند کانال را عوض می کنند. تلویزیون هم البته خیلی دنبال چند صدایی نیست. می خواهد بیننده داشته باشد و می داند با تکرار محتویات رسانه های اصول گرا نه که بیننده جذب نمی کند که همین آگهی های قابلمه هم از دست می رود!



تاریخ انتشار: ۱۲:۱۲ - ۲۲ مرداد ۱۳۹۶ - 13 August 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن