تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 1 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797011023




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشکل اصلی روهینگیاها نداشتن تابعیت است/ برخی مسلمانان میانمار در قایق و روی آب زندگی می‌کنند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


ملازهی:
مشکل اصلی روهینگیاها نداشتن تابعیت است/ برخی مسلمانان میانمار در قایق و روی آب زندگی می‌کنند
روهینگیاهای میانمار از گذشته تاکنون با مشکل نداشتن تابعیت معین و مشخص روبه‌رو هستند و از این جهت نه شهروند میانمار محسوب می‌شوند و نه اتباع بنگلادش.
روز نو : روهینگیاهای میانمار از گذشته تاکنون با مشکل نداشتن تابعیت معین و مشخص روبه‌رو هستند و از این جهت نه شهروند میانمار محسوب می‌شوند و نه اتباع بنگلادش.


به گزارش روز نو "«پیرمحمد ملازهی» تحلیلگر ارشد مسائل شبه قاره در تشریح آخرین وضعیت مسلمانان روهینگیای میانمار  اظهار کرد: روهینگیاهای مقیم میانمار یکی از طیف‌های قدیمی مسلمانان هستند اما ملیت آنها نامشخص است. زمانی که بریتانیا وارد این منطقه شد و گستره استعماری خود را به سمت هند و بنگلادش سوق داد، شاهد بودیم که این منطقه یعنی جایی که روهینگیاها در آنجا حضور داشتند به خاک هند الحاق شد اما از آن موقع تاکنون دولت میانمار حاضر نشده این طیف از مسلمانان را به عنوان ملیتی از میانمار قبول کرده و به رسمیت بشناسد. درگیری‌هایی که میان بودایی‌ها و روهینگیاها اتفاق افتاد موجب شد تا برخی از آنها به سمت بنگلادش سوق داده شوند و حتی سازمان‌ ملل در برهه‌ای اقدام به تاسیس کمپ‌های موقت برای آنها کرد.


وی ادامه داد: موضوع اصلی این است که حدود ۸۰ هزار روهینگیا در میانمار حضور دارند و مابقی مسلمانان که چیزی حدود پنج تا هفت هزار نفر می‌شوند را طیف‌های دیگری از جمله مسلمانان ترک، عرب و ایرانی‌تبار تشکیل می‌دهند حتی برخی از آنها همچنان به زبان فارسی صحبت می‌کند؛ اما مساله اینجاست که دولت میانمار جمعیت روهینگیا را به رسمیت نمی‌شناسد اما مابقی را از خودشان می‌داند.


این کارشناس مسائل بین‌الملل در پاسخ به این پرسش که آیا روی کار آمدن «آنگ سان سوچی» توانست از میزان خشونت علیه روهینگیاهای میانمار بکاهد یا خیر، گفت: حزب اتحادیه ملی برای دموکراسی که سوچی رهبری فعلی آن را به عهده دارد، به عنوان جریان غالب و حزب حاکم در میانمار شناخته می‌شود اما نخست‌وزیر این کشور از این حزب نیست. مساله اینجاست که در بررسی علت سکوت سوچی موضوع‌های مختلفی وجود دارد. به گونه‌ای که وضعیت روهینگیاهای میانمار به یک پرونده قومی مذهبی و امنیتی تبدیل شده است و از این منظر سوچی نمی‌خواهد با اعمال فشار بر بودائیان وجهه و جایگاه خود را از دست بدهد. درست است که جایزه صلح نوبل به وی تعلق گرفته است اما سکوت در برابر چنین جنایتی مغایر با قوانین بین‌المللی و حقوق بشر است.


در سال ۱۹۸۲ قانون ملیت در میانمار به تصویب رسید و ۱۴۴ مورد از اقوام مورد شناسایی قرار گرفتند که نهایتاً ملیت میانماری به آنها اعطا شد؛ اما در این بین ۹ ملیت مورد تایید میانمار قرار نگرفتند و به رسمیت شناخته نشدند که روهینگیاها یکی از آنها هستند. واقعیت این است که این جمعیت از حدود ۱۰۰ سال قبل و شاید هم بیشتر در این منطقه حضور داشتند و حتی زمانی که بریتانیا وارد این منطقه شده بود آنها در این جغرافیا ساکن بودند ولی در حالت فعلی شاهد هستیم که بنگلادش و میانمار به هیچ وجه جمعیت روهینگیا را به رسمیت نمی‌شناسند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: بحران این طیف از مسلمانان میانمار تا جایی ادامه پیدا کرده بود که بسیاری از آنها به کشورهای شرق و جنوب شرق آسیا مهاجرت کرده بودند و حتی عده‌ زیادی از آنها همچنان در قایق و روی آب زندگی می‌کنند. از این منظر سازمان‌ملل می‌تواند برای سامان بخشیدن به این وضعیت وارد این پرونده شود؛ چراکه کمک‌هایی از گذشته تاکنون توسط این نهاد بین‌المللی به مسلمانان میانمار صورت می‌گرفته اما در حالت فعلی این کمک‌ها قطع شده است. لذا مفیدترین اقدام این است که سازمان ملل برای اخذ تابعیت برای این طیف از مسلمانان میانمار وارد میدان شود تا بتواند به این بحران سر و سامان بدهد.


منبع: ایلنا


تاریخ انتشار: ۲۲ تير ۱۳۹۶ - ۱۵:۴۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 86]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن