تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به آنچه می ‏داند عمل كند، خداوند دانش آنچه را كه نمی ‏داند به او ارزانى م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796920684




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

روش ساخت یک اینفوگرافیک ویدئویی یا موشن اینفوگرافیک


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: مولف کتاب گرافیک خبری و اطلاع رسان طی یادداشتی به تشریح چگونگی تولید یک اینفوگرافیک ویدئویی یا موشن اینفوگرافیک پرداخته است.
 
مریم سلیمی مدرس و مولف کتاب گرافیک خبری و اطلاع رسان و نیز مترجم تخصصی کتاب گرافیک اطلاع رسان (2) برهم کنشی، طی یادداشتی به تشریح چگونگی تولید یک اینفوگرافیک ویدئویی یا موشن اینفوگرافیک پرداخته است که در ادامه می خوانید.
 

یکسالی است که انواع اینفوگرافیک به ویژه نوع ایستا و متحرک آن مورد توجه و استفاده سازمانها و رسانه ها با اهدافی همچون افزایش میزان بازدیدهای خود در سایت، کانال و... قرار گرفته است . توجه و استفاده ای که امید می رود مسیر منطقی را طی کند و صرفاً به یک تب شبیه نباشد.  
 

کلمه اینفوگرافیک  مختصر information graphic  و ترکیب دو کلمه information ( اطلاعات) و graphic   است. اینفوگرافیک به یاری اطلاعات و گرافیک و دانش بصری سازی اطلاعات حاصل می شود. بسته به نوع اینفوگرافیکی که تولید می شود در این مسیر از روشها و ابزارها و نرم افزارهای مختلفی استفاده می شود.
 

به عنوان مثال در تولید اینفوگرافیکهای ایستا برخی نرم افزارها همچون ایلاستریتور، فتوشاپ، اکسل و... راهگشاست. در تولید اینفوگرافیکهای ویدئویی (video infographic) یا متحرک که این روزها در ایران (به طور نامناسب) به موشن گرافیک معروف شده می توان از نرم افزارهایی همچون  افترافکت بهره گرفت که یکی از قدرتمندترین ابزارهای پویانمایی بوده که از هماهنگی بالایی با نرم افزارهای Adobe Photoshop, Adobe Premiere  و Adobe Audition برخوردار است.
 

علت اینکه موشن گرافیک کلمه مناسبی نیست از این روست که موشن گرافیک هر آن گرافیک متحرک را شامل می شود که خود مقوله ای وسیع است ولی اینفوگرافیک که از کاربرد اطلاع رسان به ویژه با نگارش مطبوعاتی بهره می گیرد، یک حیطه تخصصی در این میان است. براین اساس وقتی هدف از تولید یک اثر اینفوگرافیک با شیوه نمایش متحرک است، کلمه مناسب تر اینفوگرافیک ویدئویی یا موشن اینفوگرافیک است.

آیا هر نوع اطلاعاتی قابلیت تبدیل به اینفوگرافیک ویدئویی دارد؟
 

مهمترین نکته در تهیه اینفوگرافیک بیش از هر چیز توجه به قابلیت تبدیل اطلاعات به این نوع گرافیک است. بسیاری از اطلاعات توانایی تبدیل به هیچ نوع اینفوگرافیکی را ندارند. براین اساس پیش از سفارش یا تلاش برای تهیه اینفوگرافیک باید مطمئن شد که اطلاعات مدنظر قابلیت تبدیل به اینفوگرافیک را دارند. با توجه به هزینه بالاتری که اینفوگرافیکهای ویدئویی یا موشن اینفوگرافیکها دارند باید از مشاوره لازم بهره گرفت تا کسب اطمینان کرد که این اطلاعات به نوع ویدئویی امکان تبدیل دارند.
 

باید به خاطر سپرد که اینفوگرافیک ویدئویی جایگزین اینفوگرافیک ایستا نیست، بلکه زمانی باید از آن استفاده کرد که تحقق اهداف مدنظر برای دسترسی بیشتر مخاطبان به اطلاعات با اینفوگرافیک ایستا ممکن نیست. زمانی که تبدیل تمام اطلاعات اینفوگرافیک به ویدئو به نظر غیرممکن است، بهتر است فقط بخشی از آن را پویانمایی شود. قسمتی باید انتخاب شود که درک آن مشکل‌تر بوده یا از پیچیدگی برخوردار است. همچنین از ویدئو می توان به عنوان مکمل اینفوگرافیک خود بهره گرفت.

مزایای اینفوگرافیک ویدئویی یا موشن اینفوگرافیک چیست؟
 

اینفوگرافیک ویدئویی از مزایای بسیاری برخوردار است که از این جمله تبدیل یک اثر رسانه ای ناموفق به یک کار تأثیرگذار  و نیز بیان خبری روشن تر و مستقیم تر آن نسبت به دیگر انواع اینفوگرافیک است. همچنین این نوع گرافیک از امکان تطبیق اطلاعات برای تولید پیوندها و فعالیت اجتماعی بیشتر برخوردار است.
 

در حال حاضر اینفوگرافیک ویدئویی یکی از استراتژی بازاریابی دیجیتال بسیاری از سازمانها و برندهای بزرگ جهان است.

مراحل تهیه اینفوگرافیک ویدئویی
 

به طور کلی در تهیه هر نوع اینفوگرافیک، طی 4 مرحله تبیین، اطلاعات، طرح ریزی و اجرا ضروری است که اینفوگرافیک ویدئویی نیز از آن مستثنی نیست.
 

موفقیت در حوزه اینفوگرافیک ویدئویی یا موشن اینفوگرافیک مستلزم داشتن اطلاعات ارزشمند، داستان یا روایت مناسب و رعایت اصل زیبایی شناسی است.
 

پس از طی مرحله اول که در آن هدف و موضوع، شیوه نمایش و قابلیتها، نرم افزارها، اعضای تیم و ترکیب آنها و زمان در اختیار تعیین می شود، گام بعدی استفاده از اطلاعات و طراحی اطلاعات است. اطمینان از صحت و اعتبار اطلاعات، پالایش دسته بندی و خلاصه سازی آنها مربوط به همین گام است. گام سوم ، طرح ریزی است. این مرحله از مراحل مهم در اینفوگرافیک ویدئویی است. پیش از هرگونه تهیه ماکت یا اجرا باید مبتنی بر اطلاعات موجود، به برگزاری جلسه و نشستهای تخصصی و... نیز تهیه فیلمنامه مناسب اقدام کرد. در این مرحله ، توجه به نگاه و احساس حاکم بر کار ضروری است. گام بعدی تهیه استوری بورد (فیلمنامه مصور) است که بصری سازی دستی و اولیه تک تک فریمهای اینفوگرافیک ویدئویی است.  





چنانچه این ویدئو چند رسانه ای است باید برای تک تک رسانه های مورد استفاده برنامه ریزی کرد و برای نحوه ورود و خروج و ایفای نقش آنها در این ویدئو تصمیم گیری کرد.
 

براین اساس، پیش از ورود به مرحله اجرا انتخاب صداها و افکتها، نریشنها و... مبتنی بر فیلمنامه ضروری است. در انتخاب صداها باید مشخص شود که از چه زبانها یا لهجه هایی استفاده خواهد شد. عامل موثر بر همه این فعالیت ها، زمان در اختیار و نیز هزینه مورد توافق در این میان است. زمان و بودجه بیشتر در نظر گرفته شده برای هر کار، بر کیفیت آن اثر مثبت می گذارد.
 

علاقمندان به ادامه این مطلب می توانند مقاله کامل آن را در شماره آتی ماهنامه مدیریت ارتباطات دنبال کنند و با اصول طراحی این نوع اینفوگرافیک، نکات ضروری که باید در آن مدنظر قرار گیرند، نرم افزارها و سایتهای مناسب برای تهیه آن، مزایای ساخت و انتشار اینفوگرافیک ویدئویی  و.. آشنا شوند.  



۰۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 103]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن