تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ميان حق و باطل جز كم عقلى فاصله نيست. عرض شد: چگونه، اى فرزند رسول خدا؟ فرمود...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797877126




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توضیح وزیر اقتصاد درباره اموال توقیفی ایران در لوکزامبورگ


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


در جمع خبرنگاران مطرح شد؛
توضیح وزیر اقتصاد درباره اموال توقیفی ایران در لوکزامبورگ
روز نو : وزیر اقتصاد گفت: در فاصله زمانی سال ۸۶ تا سال ۸۷ که فرصت داشتیم این منابع را منتقل کنیم اما اقدام به این کار نکردیم.
 
به گزارش روز نو، علی طیب‌نیا در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه هیات دولت درباره ۱.۶ میلیارد دلار از سرمایه‌های ایران که بلوکه شده است، گفت: از سال‌های گذشته مرسوم بود که بانک مرکزی بخشی از دارایی خود را به صورت دارایی های خارجی به صورت ارز و اوراق قرضه نگهداری کند، در فاصله سال ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۷ بانک مرکزی نسبت به خرید اوراق قرضه دلاری که در اروپا منتشر شد، اقدام کرد.
 
وی افزود: در آن زمان هم مشکل خاصی وجود نداشت. این اوراق خریداری می‌شد و به فروش می‌رسید و در سررسید آن سود پرداخت می‌شد. اما از سال ۲۰۰۶ مشکلاتی به وجود آمد و قوانینی در آمریکا علیه ایران تصویب شد.
 
وزیر اقتصاد گفت: این اقدام باعث شد وجوهی که به صورت دلار در خارج از کشور داشتیم در معرض خطر قرار بگیرد. از انتهای پاییز سال ۸۶ شرکت لوکزامبورگی کیلیرسلیم که اوراق قرضه دلاری ایران را نگهداری می‌کرد به ایران هشدار می‌دهد که دیگر نمی‌تواند امنیت را برای سرمایه‌های ما تامین کند و بهتر است که این منابع را از این شرکت خارج سازید.
 
طیب‌نیا با بیان اینکه در آن زمان چیزی حدود ۲۲۰ میلیون دلار از این اوراق قرضه را به فروش می‌رسانند و منابع آن منتقل می‌کنند و از معرض خطر خارج می‌کنند، ادامه داد: تا اینکه خرداد ماه سال ۸۷ یعنی تا ۶ ماه فرصت وجود داشت این منابع منتقل شود اما متاسفانه برای خارج سازی ۲۲۰ میلیون دلار اقدام می‌شود.
 
وی افزود: بر اساس  آن چیزی که در مستندات آمده از آنجایی که مناسب نبود اقدام به فروش مابقی اوراق نشد. آنطور که به بنده گزارش داده شده، این استنباط هم وجود داشته که چون این منابع متعلق به بانک مرکزی بوده و متعلق به دولت نیست امکان توقیف آن وجود ندارد.
 
طیب‌نیا با بیان این که در فاصله آذر ماه سال ۸۶ تا خرداد سال ۸۷ حدود ۶ ماه فرصت وجود داشت اما متاسفانه اقدام نشد، گفت: برخی از آمریکایی‌ها در دادگاه های مختلف علیه ما شکایت کردند و قصد برداشت از این منابع را داشتند. ایران در دادگاه‌های مختلف حضور پیدا کرده و درباره ۱.۶ میلیارد دلار میلارد دلار قبلی شکایت شده به دیوان عالی دادگستری بین المللی و این مورد اخیر هم در حال پیگیری است.
 
وزیر اقتصاد گفت: نکته من این است که شروع موضوع را درآن زمان بدانید یعنی فاصله زمانی سال ۸۶ تا سال ۸۷ که فرصت داشتیم این منابع را منتقل کنیم اما اقدام به این کار نکردیم.
 
وی ادامه داد: اقدامی که امروز در حال انجام است با حقوق بین الملل در تعارض است و موضوع عجیب و غریبی است که شهروند آمریکایی در یک دادگاه اروپایی در خصوص اموالی که در حوزه اقتدار آمریکا قرار ندارد، شکایت کند. ما امیدوار هستیم که دادگاه لوکزامبورگ به نفع ایران رای دهد. اما جای تعجب دارد که آمریکا تمام حقوق بین الملل را نقض کرده است. اموال و دارایی‌های بانک مرکزی در همه جای  دنیا مصونیت دارند.
 
وزیر اقتصاد همچنین درباره سود سهام عدالت گفت: برای اوراق سهام عدالت که صرفا ثبت نام صورت گرفته بود فروش اقساطی ۱۰ ساله بوده است یعنی افراد ذی نفع باید طی ۱۰ سال بهای آن را پرداخت می کردند اما دو دهک از افراد کم درآمد ۵۰ درصد تخفیف داشتند. برای پرداخت اقساط قرار شد از محل سود سهام شرکت‌های سرمایه پذیر طی مدت ده سال اقدام شود. امسال سال ۹۵ است و ۱۰ سال به پایان رسیده است.
 
وی افزود: طبق قانون مکلف بودیم بخشی که پرداخت نشده است را به مالکیت دولت برگردانیم اما در شورای عالی سیاست‌های کلی اصل ۴۴ بحث کردیم و به این جمع بندی رسیدیم که دو دهک کم درآمد جامعه ۵۰ درصد تخفیف داشتند و ۵۰ درصد دیگر را پرداخت کرده اند و الان مالک کل سهام هستند.
 
ارزش اولیه این سهام یک میلیون تومان بوده و ارزش فعلی آن امروز چیزی حدود دو برابر آن است. به این معنا که در دو گروه کم درآمد هر نفر چیزی حدود ۲ میلیون تومان سهام را  مالک شده و ما این مالکیت را به رسمیت می شناسیم و می تواند از سال آینده در آن دخل و تصرف داشته باشد.



منبع: ایلنا


تاریخ انتشار: ۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن