تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):مومن همانند دو کفه ترازوست. هرگاه به ایمانش افزوده گردد، به بلایش نیز افزوده می ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797617792




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گراني سوخت، صادرات كالا با هواپيما را به صفر رساند‌


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: گراني سوخت، صادرات كالا با هواپيما را به صفر رساند‌
دبير انجمن شركت‌هاي هواپيمايي گفت: نداشتن توجيه اقتصادي صادرات كالا با هواپيما به دليل گراني سوخت هواپيماي باري، موجب شده است صاحبان كالا تمايلي براي اين كار نداشته باشند و ايرلاين‌ها هم دنبال خريد هواپيماي باري نباشند.
دبير انجمن شركت‌هاي هواپيمايي گفت: نداشتن توجيه اقتصادي صادرات كالا با هواپيما به دليل گراني سوخت هواپيماي باري، موجب شده است صاحبان كالا تمايلي براي اين كار نداشته باشند و ايرلاين‌ها هم دنبال خريد هواپيماي باري نباشند.
مقصود اسعدي ساماني در گفت‌وگو با فارس، اظهار داشت: پس از آزادسازي نرخ حامل‌هاي انرژي قيمت سوخت هواپيما نيز افزايش يافت. در اين راستا قيمت سوخت هواپيما براي هواپيماهاي مسافري در ايران امروز هر ليتر 600 تومان و براي هواپيماهاي باري مطابق با نرخ فوب خليج فارس به عنوان مثال هزار و 300 تومان عرضه مي‌شود.
وي با اشاره به اينكه يكي از هزينه‌هاي اصلي پروازها، هزينه سوخت است، گفت: در اين راستا با توجه به قيمت بالاي سوخت براي هواپيماهاي باري (كارگو)، براي صادركنندگان ايراني مقرون به صرفه نيست كالاي خود را از طريق هواپيما جابه‌جا كنند. مثلاً بخش كشاورزي كشور مايل بود برخي از توليدات خود را از طريق هواپيما به كشورهاي حاشيه خليج فارس صادر كند اما به دليل هزينه بالاي صادرات با هواپيما از اين كار منصرف شد.
دبير انجمن شركت‌هاي هواپيمايي با بيان اينكه مصرف سوخت هواپيما، نسبت به مصرف ديگر حامل‌‌هاي انرژي در كشور بسيار پايين‌تر است، گفت: در كشور ما روزانه حدود 2/4 ميليون ليتر سوخت هواپيما مصرف مي‌شود كه نسبت به مصرف سوخت در ديگر مدل‌هاي حمل‌ونقل نظير خودرو، خيلي كمتر است. اسعدي ساماني ادامه داد: از سوي ديگر كشورهاي دنيا چون حمل‌ونقل هوايي را در ارتباط با توسعه و نهاده توليد مي‌دانند به اين صنعت توجه خاصي دارند ضمن آنكه ابزار مهمي در جهت رشد اقتصادي است، بنابراين يارانه به سوخت حمل‌ونقل هوايي اختصاص مي‌يابد اما در ايران از زمان آزادسازي نرخ حامل‌هاي انرژي، قيمت سوخت هواپيماي باري آزاد شد و اين به كاهش صادرات با هواپيما انجاميد.
وي افزود: رقم 60 هزار تن جابه‌جايي كالا توسط هواپيما در سال 90 با آزادسازي نرخ سوخت هواپيماي باري، امروز‌ به 10 هزار تن كاهش يافت.
دبير انجمن شركت‌هاي هواپيمايي توضيح داد: در همين راستا مي‌توان گفت خريد هواپيماي باري براي ايرلاين‌هاي ايراني مقرون به صرفه نيست و امروز تعداد انگشت‌شماري هواپيماي باري در ناوگان تجاري هوايي كشور فعاليت مي‌كنند ضمن آنكه از نظر بهره‌وري نيز در رتبه پاييني قرار دارند، زيرا به عنوان مثال بوئينگ 747 باري هما، حداكثر در هفته‌‌ يك پرواز دارد در حالي كه اگر نرخ سوخت متناسب باشد ميزان ناوگان باري هوايي و صادرات از طريق حمل‌ونقل هوايي افزايش مي‌يابد.
اسعدي ساماني گفت: روزانه 70 ميليون ليتر بنزين، 100 ميليون ليتر گازوئيل و 10 ميليون ليتر نفت سفيد در كشور مصرف مي‌شود و اين ارقام نسبت به مصرف روزانه 2/4 ميليون‌ ليتر سوخت هواپيما بسيار بزرگ‌تر است. وي ادامه داد: سوخت هواپيما شبيه نفت سفيد است و هزينه توليد آن هم چندان گران نيست، بنابراين توصيه مي‌شود اگر به دنبال افزايش صادرات از محل حمل‌ونقل هوايي هستيم بايد نرخ سوخت هواپيماهاي باري كاهش يابد.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 8]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن