تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):تکمیل روزه به پرداخت زکاة یعنى فطره است، همچنان که صلوات بر پیامبر (ص) کمال نماز ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797774228




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صادرات غیرنفتی فقط 21صدم درصد رشد كرد!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: صادرات غیرنفتی فقط 21صدم درصد رشد كرد!
اتاق‌هاي بازرگاني واردات و صادرات هر ساله براي رشد صادرات غيرنفتي خواستار دهها امتياز و حمايت از سوي دولت هستند و دست آخر مشخص مي‌شود كه حتي با احتساب ميعانات گازي و فرآورده‌هاي مربوط به انرژي در آمار صادرات غيرنفتي باز هم آمار اين بخش تغييري نكرده است، در اين ميان جا دارد استراتژي كلي ايران در واردات و صادرات به طور كل تغيير كند.


اتاق‌هاي بازرگاني واردات و صادرات هر ساله براي رشد صادرات غيرنفتي خواستار دهها امتياز و حمايت از سوي دولت هستند و دست آخر مشخص مي‌شود كه حتي با احتساب ميعانات گازي و فرآورده‌هاي مربوط به انرژي در آمار صادرات غيرنفتي باز هم آمار اين بخش تغييري نكرده است، در اين ميان جا دارد استراتژي كلي ايران در واردات و صادرات به طور كل تغيير كند.
به گزارش «جوان» تازه‌ترين آمار گمرك جمهوري اسلامي ايران حاكي از آن است كه صادرات غيرنفتي در ۱۱ ماهه سال 95 نسبت به مدت مشابه سال گذشته تنها ۲۱ صدم درصد افزايش داشته است، اين در حالي است كه بخش اعظمي از آمار فوق با احتساب صادرات كالاهايي است كه در واقع اين كالاها جزو اقلام و فرآورده‌هاي نفتي و گازي به شمار مي‌آيند.
براساس آمار جديد گمرك از تجارت خارجي ۱۱ ماهه 95 ميزان صادرات غيرنفتي در اين مدت به ۳۸ ميليارد و ۴۹۲ ميليون دلار رسيده و اين در حالي است كه واردات ايران در همين مدت ۳۸ ميليارد و ۴۱۵ ميليون دلار بوده و نسبت به ۱۱ ماهه سال گذشته 47/3 درصد افزايش را تجربه كرده است. به اين ترتيب رقم واردات به صادرات نزديك شده و در يك قدمي آن قرار دارد.
از نظر وزني نيز در اين مدت تشريفات گمركي ۳۰ ميليون و ۵۰۰۰ تن كالاي وارداتي و ۱۱۱ ميليون و ۸۱۲ هزار تن كالاي صادراتي در گمركات سراسر كشور انجام شده كه در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته به ترتيب 97/3 و 49/32 درصد افزايش داشته است.
  ميعانات گازي در صدر اقلام صادراتي
بر اساس اين گزارش، همچنين در اين مدت ميعانات گازي به 6 ميليارد و ۵۷۱ ميليون دلار، عمده‌ترين كالاي صادراتي كشورمان بود كه 07/17 درصد از كل صادرات را به خود اختصاص داده است.
گازهاي طبيعي مايع‌ شده نيز با يك ميليارد و ۹۵۲ ميليون دلار و سهم 07/5 درصدي در رتبه بعدي قرار دارد و پس از آن به ترتيب روغن‌هاي سبك و فرآورده‌ها جز بنزين با يك ميليارد و ۳۶۵ ميليون دلار و سهم 55/3 درصدي، گازهاي نفتي و هيدروكربورهاي گازي شكل مايع شده با يك ميليارد و ۱۰۶ ميليون دلار و سهم 87/2 درصدي و پروپان مايع‌شده با يك ميليارد و ۷۷ ميليون دلار و سهم 8/2 درصدي قرار دارند.

  كالاهاي عمده وارداتي
اقلام عمده وارداتي نيز در اين مدت به ترتيب شامل ذرت دامي به ارزش يك ميليارد و ۳۰۰ ميليون دلار، لوبياي سويا به ارزش ۸۴۸ ميليون دلار، قطعات منفصله جهت توليد اتومبيل سواري به ارزش ۷۳۰ ميليون دلار، وسايل نقليه موتوري با حجم هزار و 500 تا 2 هزار سي‌سي به ارزش ۷۰۵ ميليون دلار و وسايل نقليه موتوري با حجم موتور 2 هزار تا 2 هزار و 500 سي سي به ارزش ۵۷۲ ميليون دلار بود.

  چين بزرگ‌ترين خريدار كالاهاي ايراني
چين همچنان جايگاه خود را به عنوان بزرگ‌ترين خريدار كالاهاي ايراني حفظ كرده است؛ به طوري كه در ۱۱ ماهه سال جاري حجم صادرات غيرنفتي كشورمان به چين به 7 ميليارد و ۲۹۸ ميليون دلار رسيده كه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 91/6 درصد افزايش داشته است كه بهترين رشد در ميان ديگر كشورهاي عمده خريدار كالاي ايراني را داشته است.
پس از چين، به ترتيب امارات متحده عربي با 6ميليارد و ۱۴۱ ميليون دلار، عراق با 5 ميليارد و ۵۱۴ ميليون دلار، تركيه با 2 ميليارد و ۹۵۸ ميليون دلار و جمهوري كره با 2 ميليارد و ۶۹۱ ميليون دلار قرار دارند.
  ايران مشتري پر و پا قرص كالاهاي چيني
آمار تجارت خارجي كشورمان در اين مدت نشان مي‌دهد كه رتبه‌هاي اول تا چهارم كشورهاي عمده صادركننده كالا به ايران به ترتيب به كشورهاي چين با ۹ ميليارد و ۳۷۳ ميليون دلار، امارات متحده عربي با 5 ميليارد و ۷۹۷ ميليون دلار، جمهوري كره با 3 ميليارد و ۲۷ ميليون دلار و تركيه با 2 ميليارد و ۳۸۹ ميليون دلار اختصاص دارد.
روند واردات ايران از چين ۹ صدم درصد افزايش و به ترتيب كشورهاي مذكور 02/15 درصد، 57/9 درصد و 99/10 درصد كاهش داشته است.
واردات ايران از آلمان نيز در اين مدت به 2ميليارد و ۱۷۰ ميليون دلار رسيده و اين كشور پنجمين كشور عمده طرف معامله با كشورمان بوده كه واردات از آن 3/36 درصد رشد داشته است.


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۲۱:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن