تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايمان، آس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796781189




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آینده مبهم شرکت های چند ملیتی در عصر ترامپ


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: ساکن جدید کاخ سفید در حال به هم ریختن ارزش های اقتصادی آمریکایی است. شرکت‌های بزرگ جهانی از آن دسته مسائلی هستند که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، علاقه‌ای به آنها ندارد. او این شرکت‌ها را، متهم می کند که از طریق انتقال مشاغل و کارخانه‌ها به خارج، مردم عادی آمریکا را«قتل عام» می‌کنند.


به گزارش اقتصاد نیوز؛ پاسخ ترامپ به این مساله اهلی کردن این شرکت‌های چندملیتی شکارچی است. کاهش مالیات شرکتی، نقدینگی این شرکت‌ها را به آمریکا برخواهد گرداند؛ مالیات‌های مرزی، زنجیره عرضه فرامرزی آنها را مختل خواهد کرد و توافق‌نامه‌های تجاری که به انجام کسب‌وکار آنها کمک می‌کند، مورد بازبینی قرار خواهد گرفت. او هفته گذشته به مدیران ارشد آمریکایی گفت: «برای اجتناب از رفتارهای تنبیهی تنها کاری که باید انجام دهید، ماندن در آمریکاست.»


ترامپ در برنامه‌های حمایت‌گرایانه خود رفتاری غیرعادی دارد. اما او از مسائل بسیاری بی‌خبر است. شرکت‌های چندملیتی، قبل از ظهور پوپولیست‌ها در سال 2016، درحال عقب‌نشینی بودند. عملکرد مالی آنها دچار ضعف شده است. بنابراین دیگر نمی‌توانند از شرکت‌های محلی سبقت بگیرند. توانایی آنها در کاهش هزینه‌ها و مالیات‌ها و همچنین شکست دادن رقبای محلی تحلیل رفته است. ترامپ شرکت‌هایی را هدف حمله قرار می‌دهد که به‌طور چشمگیری آسیب‌پذیر هستند و در موارد بسیاری، هم‌اکنون در راه بازگشت به خانه‌اند. این مساله بر تجارت جهانی تاثیر شگرفی خواهد داشت.


شرکت‌های چندملیتی تنها یک نفر از 50 کارگر در سراسر جهان را استخدام می‌کنند. با این وجود این شرکت‌ها مهم هستند. این شرکت‌ها که تعدادشان چندان هم زیاد نیست، بر آنچه میلیارد‌ها نفر می‌بینند، می‌پوشند و می‌خورند، نفوذ دارند. شرکت‌هایی مانند آی‌بی‌ام، مک‌دونالد، فورد، اچ‌اندام، اینفوسیس، لنوو و هوندا الگویی برای مدیران بوده‌اند. آنها زنجیره عرضه را که بیش از 50 درصد از کل تجارت را تشکیل می‌دهد، هماهنگ می‌کنند. این شرکت‌ها یک سوم ارزش بازارهای سهام جهان را تشکیل می‌دهند.


اما طی پنج سال گذشته سود شرکت‌های چندملیتی تا 25 درصد کاهش یافته است. بازگشت سرمایه این شرکت‌ها نیز به کمترین سطح طی دو دهه گذشته رسیده است. این مساله تاحدودی به دلیل افزایش ارزش دلار و افت قیمت نفت است. بازده حقوق صاحبان سهام در حدود 40 درصد از کل شرکت‌های چندملیتی کمتر از 10 درصد بوده است. این مساله معیاری از عملکرد ضعیف این شرکت‌ها محسوب می‌شود. این در شرایطی است که بسیاری از کشورهایی که دارای کسری تجاری هستند، به جریان سرمایه‌ای که شرکت‌های چندملیتی می‌آورند، وابسته هستند.


اگر سود این شرکت‌ها بیش از این دچار کاهش شود، ارزش بازارهای سهام نیز سقوط خواهد کرد. از سوی دیگر، بازگشت شرکت‌های چندملیتی نمی‌تواند همه آن مشاغلی را که افرادی همچون ترامپ وعده داده‌اند، بازگرداند. این مساله به معنی افزایش قیمت‌ها، کاهش رقابت و کندی رشد نوآوری خواهد بود. سرانجام میلیون‌ها شرکت کوچک که تجارت فرامرزی دارند به‌عنوان انتقال دهنده ایده و سرمایه، شناخته خواهند شد. اما این شرکت‌های کوچک از وزن کمی برخوردار خواهند بود. مردم به گذشته‌ای نگاه خواهند کرد که شرکت‌های بزرگ کسب‌وکار جهانی را رهبری می‌کردند و حسرت آن روزها را خواهند خورد.


منبع : اکونومیست




۰۹ بهمن ۱۳۹۵ - ۲۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن