تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):دانايى، ريشه همه خوبى‏ها و نادانى ريشه همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796364826




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلفن همراه را به رختخواب نبرید


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تلفن همراه را به رختخواب نبرید
نور تلفن های همراه و دستگاه های مشابه ، اختلالات خواب شبانه را برای کاربر ایجاد می کند. نور مصنوعی این دستگاه ها بدن انسان را دچار سردرگمی کرده و با اختلال در ترشح هورمون ملاتونین ، اثر منفی بر خواب فرد خواهد داشت.
آفتاب‌‌نیوز :  مطالعات جدید نشان می دهد که استفاده از تلفن همراه و دیگر ابزارهای هوشمند پیش از خواب ، باعث اختلالات در خواب شبانه می شود. بر اساس مطالعات انجام شده توسط آن ماری چانگ، از مرکز تحقیقات دانشگاه ایالتی پنسیلوانیای امریکا،  نور دستگاه هایی همچون آی پد ، موبایل های هوشمند و غیره باعث می شود تا بدن در شب هنگام  دچار سردرگمی شود.


هنگامی که افراد  با دستگاه کتاب الکترونیکی به رختخواب می روند و به مدت ده دقیقه از آن استفاده می کنند ، مدت بیشتری طول می کشد تا بخوابند و در مدت کوتاه تری از خواب عمیق در طول شب بهرمند می شوند در حالی که این اتفاق برای همین افراد زمانی که از این دستگاه ها پیش از خواب استفاده نمی کنند ، رخ نمی دهد.


 نور هائی که از دستگاه های الکترونیکی مذکور منتشر می شوند از طول موج کوتاه غنی برخوردار هستند و دارای غلظتی بالاتر از نور آبی با نطقه اوج حدودا 450 نانومتر نسبت به نور طبیعی هستند. آن ماری چانگ در ادامه توضیحاتش اشاره کرد که در حقیقت بین ترکیبات نور طبیعی و نور مصنوعی تولید شده از این گونه دستگاه ها تفاوت بسیاری وجود دارد که تاثیر زیادی بر خواب شبانه و رتیم و زمان بندی آن خواهد داشت. 


پژوهشگران در این مطالعات دوازده نفر بزرگسال را به مدت دو هفته مورد بررسی و تحقیق قرار دادند. در این برنامه تحقیقاتی ، مقایسه ای بین دو حالت این گونه افراد در حالی که با کتاب و یا با دستگاه کتاب الکترونیکی به رختخواب رفته اند، صورت گرفت.


بررسی این آزمایش مشخص کرده است که سطح ملاتونین بدن این افراد در این دو حالت متفاوت بوده است. قابل ذکر است که ملاتونین melatonin  هورمونی است که در غده صنوبری  Pineal gland، که غده کوچکی در مغز است ، تولید می شود و به تنظیم چرخه خواب و بیداری در بدن کمک می کند. در این مطالعات مشخص شد هنگامی که شرکت کنندگان با دستگاه کتاب الکترونیکی به رختخواب می روند و به مدت ده دقیقه از آن استفاده می کنند ، مدت بیشتری طول می کشد تا بخوابند و در مدت کوتاه تری از خواب عمیق در طول شب بهرمند می شوند در حالی که این اتفاق برای همین افراد زمانی که از این دستگاه ها پیش از خواب استفاده نمی کنند ، رخ نمی دهد.


به گزارش سیناپرس،لازم به ذکر است که یافته های این تحقیقات نشان می دهد که افرادی که پیش از خواب از دستگاه کتاب الکترونیکی استفاده می کنند ، فردای آن شب خسته تر هستند و زمان بیشتری طول می کشد تا هوشیاری پس از خواب را به دست آورند . این پیامدها ممکن است که در عملکرد فرد در طول روز تاثیر گذار باشد.


شرح کامل این پژوهش ها و نتایج به دست آمده در آن در مجموعه مقالات آکادمی ملی علوم ایالات متحده آمریکا (Proceedings of the National Academy of Sciences) به چاپ رسیده و در اختیار پژوهشگران قرار دارد.




۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 93]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن