تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):یک ساعت اندیشیدن در خیر و صلاح از هزار سال عبادت بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797569219




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اهمال‌کاری پرستار و فوت بیمار در بیمارستان طبس


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: اهمال‌کاری پرستار و فوت بیمار در بیمارستان طبس
بیماری که در بخش داخلی بیمارستان سید مصطفی خمینی (ره) طبس بستری بود بعد از مراجعه به سرویس بهداشتی حالش وخیم شده و به زمین می افتد اما پرستار بخش از کمک به وی به بهانه باردار بودن خودداری کرده و خدمه بیمارستان را صدا می‌زند.


به گزارش ایلنا، ماجرا از آنجایی آغاز می شود که بیماری به دلیل تنگی نفس در تاریخ 27 /6/ 1395 در بخش داخلی بیمارستان طبس بستری می‌شود که حدودا ساعت یک بامداد، بعد از اینکه این بیمار با کمک خواهر خود به سرویس بهداشتی می رود حالش بد شده و توسط همراه بیمار از پرستار درخواست کمک می‌کند ولی وی از کمک به بیمار برای انتقال به تخت خودداری کرده و اعلام می‌کند که من باردار هستم و خدمه بخش را صدا می‌زند تا بیماری را کنترل خود را از دست داده و بیحال روی شانه های همراه خود افتاده است را به تخت منتقل کنند.


بعد از این موضوع تلفنی با پزشک مربوطه تماس گرفته شده و دارو به بیمار تزریق می‌شود ولی پزشک علی رغم وضعیت نامناسب بیمار بر بالین وی حاضر نمی شود.


حدود ساعت: 2:00 بامداد شلنگ اکسیژنی که به بیمار وصل بوده است از دستگاه خارج می شود که بیمار مجددا حالش بدتر شده و باز هم پرستار از نصب مجدد شلنگ اکسیژن امتناع می‌کند و اینکار را وظیفه خدمه می داند و تا لحظه ای که خدمه برای اینکار مراجعه کنند همراه بیمار شلنگ را با دست نگه می‌دارد تا بیمار بتواند نفس بکشد.


بعد از مراجعه خدمه نیز به سختی شیلنگ در جای خود با چسب محکم می شود.


مجددا همراه بیمار به پرستار اطلاع می دهد که  لیوان آبی را که به دستگاه مانومتر اکسیژن وصل است خالی است که بازهم پرستار از  رسیدگی به موضوع خودداری کرده و از همراه بیمار می خواهد که خود نسبت به رفع مشکل و آب کردن آن اقدام کند.


حوالی ساعت 4 بامداد بیمار هوشیاری خود را از دست می‌دهد و به حالت بیهوش روی تخت می‌افتد که بعد از چندین بار مراجعه همراه بیمار  به پرستار بخش، وی از رسیدگی و حضور بر بالین بیمار خودداری می کند و اعلام داشته که حالت وی طبیعی است و اگر بدتر شد اعلام کنید که در نهایت بعد از چندین مرتبه مراجعه و وخامت حال بیمار پرستار بر بالین وی حاضر می‌شود ولی بعد از گذشت حدود 2 ساعت از اینکه بیمار تقریبا بی هوش شده است پزشک بر بالین وی حاضر می شود و حتی پزشک اورژانس از رسیدگی به وضعیت بیمار بستری خودداری کرده و به همراه بیمار اعلام می کند که بیمار در بخش بستری است و به من ارتباطی ندارد و در نهایت بعد از اصرارهمراه بیمار وی حاضر به مراجعه به بخش می‌شود.


تمامی این موارد در حالی هست که حدودا دو ساعت بیمار بیهوش روی تخت بوده است تا با تشخیص پزشک متخصص به دلیل پر بودن بخش آی سی یو(ICU) بیمار به سی سی یو (CCU) منتقل می‌شود تا بخش آی سی یو خالی شده و بیمار به آنجا منتقل شود که در نهایت بیمار بعد از چند روز بستری در آی سی یو فوت می‌کند.


حال جای سئوال است که اگر پرستاری به هر دلیل امکان انجام وظایف خود را ندارد چرا مدیریت بیمارستان از وی در شیفت ها استفاده می‌کنند و دیگر اینکه وظیفه پزشک اورژانس و متخصص در اینگونه موارد چیست و چه هنگام باید بر بالین بیمار حاضر شوند و آیا به صورت تلفنی امکان رسیدگی به وضعیت بیمار و تجویز دارو وجود دارد؟


تاریخ انتشار: ۱۹:۰۹ - ۰۳ آبان ۱۳۹۵ - 24 October 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن