تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):با علما معاشرت كن تا علمت زياد، ادبت نيكو و جانت پاك شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797910570




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پیامدهای منفی نشستن های طولانی را چگونه از بین ببریم


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:

21-active-weekend-join-club

اگر جزو افرادی هستید که بیشتر وقتتان را در حالت نشسته به سر میبرید پیشنهاد میدهیم تا دچار عارضه های ناشی از کم تحرکی نشده اید به فکر چاره باشید و اجازه ندهید پیامدهای منفی نشستن های طولانی مدت سراغتان بیاید به این منظور چند راهکار موثر برای راه رفتن برایتان در نظر گرفته ایم با ما در ادامه مطلب همراه باشید و سبک زندگی خود دگرگونی هایی ایجاد کنید به عنوان مثال زمان نشستن خود را بنویسید و دفعات بلندشدن و ایستادن خود را مرور کنید یا زنگ هشداری برای بلندشدن و فعالیت خود تنظیم کنید .



 تحقیقات نشان می‌دهند که نشستن برای مدت طولانی در هر روز، برای بدن‌های ما انسان‌ها خوب نیست. یک مطالعه‌ی جدید که ماه گذشته منتشر شد، خطر نشستن طولانی مدت را باز هم بالاتر برد. افرادی که قسمت عمده‌ی ساعات بیداری شان را در حالت نشسته سپری می‌کنند، در معرض خطر بالاتری برای ابتلا به دیابت,بیماری قلبی, برخی از انواع سرطان‌ها, و مرگ زودرس قرار دارند! این مطالعه دریافت حتی افرادی که سه بار یا بیشتر در هفته، ورزش شدید انجام می‌دهند اما در بقیه اوقات کم تحرک هستند، هنوز هم در معرض خطر تمام این پیامدهای منفی قرار دارند. اگر ۱۵ ساعت یا بیشتر در روز در حالت نشسته بسر می‌برید، فقط ۶۰ دقیقه دویدن در روز کافی نخواهد بود!

اما آن، بخش تاریک ماجراست. هر چند زندگی کم تحرک می‌تواند به بیماری‌های بسیاری منجر شود، اما به تنهایی، یک بیماری نیست، و یک نوع رفتار است. این بدان معناست که شما قطعا می‌توانید آن را تغییر دهید، حتی اگر یک کار پشت میزی دارید یا عاشق تماشای تلویزیون در شب هستید.
در واقع فعالیت‌های کوتاه و مکرر در طول روز، ممکن است برای برنامه زمانی شما واقع بینانه‌تر باشند. اگر شما یک شغل و یک خانواده دارید، ممکن است منطقی‌تر باشد که بجای مثلا یک تمرین کامل در هر صبح، هر ساعت، کمی فعالیت داشته باشید. بجای در نظر گرفتن هدفی که باعث شود احساس سرخوردگی و دستپاچگی کنید، انجام تمرینات کوچک را بعنوان هدفتان در نظر بگیرید. در اینجا ۶ راه برای تحرک داشتن بیان می‌کنیم. بدانید که چه مدتی می‌نشینید چقدر در روز می‌نشینید؟ جواب این سوال را پیدا کنید. مانند داشتن یک دفترچه ثبت وقایع، ثبت کردن اینکه چطور از بدنتان استفاده می‌کنید، به شما کمک می‌کند که واضح‌تر بفهمید کجا را باید تغییر دهید. بعنوان مثال، شما ممکن است متوجه شوید که در ساعت ۷ شب به خانه می‌رسید، و به معنای واقعی کلمه، بیشتر از یک یا دو بار در ۴ ساعت بعد، از جایتان بلند نمی‌شوید. یک قلم و دفترچه برای دنبال کردن این داده‌ها کافی خواهد بود. فقط کافی است زمان هر باری که بلند می‌شوید را یادداشت کنید و سپس طول فواصل نشستن‌تان را محاسبه نمایید. برای آگاه شدن از عادات‌تان، این کار را برای چندین روز متوالی انجام دهید. یک زنگ هشدار ۳۰ دقیقه‌ای تنظیم کنید اگر برای مدت زمان طولانی روی صندلی می‌نشینید، یک زنگ هشدار تنظیم کنید تا هر 30 دقیقه از جایتان بلند شوید. هنگامیکه زنگ هشدار به صدا در آمد، از جایتان بلند شوید و چند دقیقه راه بروید. معمولا توصیه می‌شود که ۱ تا ۳ دقیقه تحرک داشته باشید. بیرون بروید، انگشتان پایتان را لمس کنید، به یک گیاه آب دهید، برای رساندن پیام به همکارتان، نزد او بروید یا چند حرکت کششی ساده را امتحان کنید. قرارهای ملاقات پیاده بگذارید یا جلسات ایستاده ترتیب دهید باید با یک همکار یا همسایه ملاقات کنید؟ یک قرار ملاقات پیاده در فضای باز بگذارید. اگر آب و هوا با شما همکاری نمی‌کند، یک جلسه ایستاده ترتیب دهید. کفش‌های راحت و همچنین پوسچر خوب به پابرجا ماندن این عادت کمک می‌کنند: شانه‌ها به سمت پایین و عقب، گردن بطور مستقیم و لگن کمی تو داده شود. یک مزیت دیگر اینگونه قرارهای ایستاده یا پیاده، این است که ممکن است باعث شود جلسات طولانی، کوتاه شوند. تمرین‌تان را به سر کارتان ببرید حتی یک اطاق کار کوچک، فضای کافی برای انجام مقداری تمرین قدرتی ۵ دقیقه‌ای را دارد. خوردن سالاد و کوینولا در پشت میز کارتان خوب است، اما درست نیست که آنجا ورزش کنید؟ بجای خوردن یک شکلات انرژی زای دیگر، ۱۰ شنای سوئدی با کمک میز، یا دیپ با کمک صندلی انجام دهید، و سپس به سر کارتان برگردید.


حرکت‌تان را در برنامه‌تان قرار دهید خواه یک ست ۵ تایی اسکات با وزن بدن باشد، خواه یک ورزش نیم ساعته، آن را در تقویم‌تان وارد کنید. برای ورزش، در روال روزانه‌تان برنامه ریزی کنید، همانطور که این کار را در مورد سایر فعالیت‌ها و جلسات انجام می‌دهید. این کار، درست به اندازه قرارتان با دندانپزشک یا ثبت نام خودرو مهم است، حتی اگر فقط ۲ دقیقه طول بکشد. بین قسمت‌های سریال، از جایتان بلند شوید یک نصیحت متداول برای ورزش کردن در خانه، تحرک داشتن در طول پیام‌های بازرگانی تلویزیون است. اما اگر شما چندین قست از سریال مورد علاقه‌تان را پشت سر هم و بصورت آنلاین می‌بینید، باید چاره دیگری پیدا کنید. در عوض، در پایان هر قسمت سریال از روی مبل بلند شوید و به فکر بدنتان باشید. البته فعالیت شدید، هنوز هم باید بخشی از زندگی شما باشد. گرگم به هوا با بچه‌ها در آخر هفته، شرکت در یک تمرین کوتاه و شدید چند روز در هفته، خلاصه هر چیزی که خون شما را به پمپاژ وا دارد و ریه‌های تان را بکار بیندازد عالی است. اما برای بقیه ساعات بیداری، هدف این است که خودتان را در حال حرکت نگه دارید. شما طوری طراحی شده اید که اینگونه باشید! برترینها



9 مهر 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 43]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن