تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):شتاب کردن در کاری پیش از بدست آوردن توانایی و سستی کردن بعد از به دست آوردن فرصت...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797612720




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تضمینی برای آینده مدارک موسسات غیر انتفاعی نیست/ تولید مدرک راهی برای کسب ثروت !


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



تضمینی برای آینده مدارک موسسات غیر انتفاعی نیست/ تولید مدرک راهی برای کسب ثروت !
روز نو : عضو مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور، موسسات غیر انتفاعی زمانی به وجود آمد که تمایل افراد به سمت گرفتن مدرک بالا و کسب دانش در اولویت آخر قرار گرفت.
محمد امین قانعی راد، عضو مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به ایسکانیوز گفت: تقاضای بالا موجب شد تا دولت نتواند به تنهایی پاسخ گو این نیازها باشد و آن زمان بود که از سازمان های خصوصی کمک گرفته شد. ضمنا یک گردش مالی ایجاد کرد و پولی را به وسیله کسانی که اقدام به تاسیس دانشگاه های غیردولتی کردند در جریان انداخت بعلاوه درکنار آن اشتغالی کوچک شکل گرفت و همینطور نیاز جوانان پاسخ داده شد و طبیعتا دغدغه دولت نیز کمتر شد.


او سیستم آموزشی موسسات آموزش عالی غیر انتفاعی را از پایه غلط دانست و افزود: غلط ترین شیوه آموزش کشور این است که یک سیستم اداری به اضافه چند دبیر و چند کلاس گرد هم جمع شوند و تولید مدرک کنند و در نهایت به دست دانشجو دهند.


تمامی مراکز این چنینی در دنیا در سطح اجتماعات محلی کوچک و اختصاص به آموزش و مهارت های شغلی و فنی و حرفه ای ساخته می شوند که در دنیا به کالج معروف هستند. مزیت این مراکز در دنیا این است که بعد از اتمام دوره تحصیلات برای فرد شغل ایجاد می کنند اما در کشور ما این مراکز همچین امکانی را ندارد.


این نهادها در همه جای دنیا دارای تجهیزات و ابزارهای آزمایشگاهی و امکانات فنی هستند. متاسفانه هیچ یک از موسسات عالی غیر انتفاعی در ایران از این مزیت ها برخوردار نیستند. بنابراین نقش این مراکز در کشور ما می تواند به همین کوچکی باشد ولا غیر.


او تاکید کرد: در حال حاضر دانشگاه های غیرانتفاعی مکانی برای تولید مدرک و راهی برای سرمایه گذاری و تولید ثروت برخی از افراد سودجو شده است. همچنین مساله مهم تر این است که تضمینی برای آینده این مدارک وجود ندارد.


دانشگاه های علمی کاربردی امکانات آموزشی لازم را در اختیار ندارند


عضو مرکز تحقیقات سیاست های علمی کشور به مشکل اصلی دانشگاه های علمی کاربردی اشاره کرد وگفت: دانشگاه های علمی کاربردی باید بتواند به دانشجویان آموزش هایی در زمینه مهارت های شغلی دهند و افرادی را تربیت کنند که بعد از فارغ التحصیلی بتوانند به عنوان یک تکنسین وارد بازار کار شوند. هچنین بتوانند صنعت گرانی را آموزش دهند که عمدتا در بخش تولید و سپس در بخش خدمات فعالیت کنند.
او تاکید کرد: در ابتدا دانشگاه های علمی کاربردی وظیفه خود را انجام نمی دهند که اگر این امر صورت می گرفت، هم اکنون در کشور شاهد کاردان هایی بودیم که تخصص لازم را دارند و مشغول به کار هستند.
او ادامه داد: این دانشگاه دانشجو را محدود به خواندن کتاب و دادن امتحان کرده و در نهایت مدرک بی ارزشی را به آنها می دهند.
مراکز علمی کاربردی ما باید کانونی باشد با تاسیسات فنی و آزمایشگاهی که دانشجویان بتوانند مهارت ها را به خوبی بیاموزند اما حقیقت این است که دانشگاه های علمی کاربردی امکانات آموزشی لازم را در اختیار ندارند و تنها به داشتن کلاس ها در دانشگاه اکتفا کرده اند.


او به زمین های بزرگی که در اشغال این دانشگاه هاست اشاره کرد و افزود: جای تاسف است که فضاهای به این بزرگی فاقد هر نوع فضای آزمایشگاهی و علمی است بنابراین دانشگاه های علمی کاربردی اسم علمی کاربردی را ضایع کردند.




تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن