تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):رمضان ماه خدا و شعبان ماه رسول خدا و رجب ماه من است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797846338




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نحوه اطلاع از اصالت فرآورده‌های سلامت + عکس - ایسنا


واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
دکتر دیناروند معاون وزیر بهداشت
سامانه رهگیری و ردیابی سازمان غذا و دارو با هدف کنترل قاچاق و شناسایی تقلب از سال گذشته اجرایی شد و اکنون نیمی از اهداف آن محقق شده است. به گزارش ایسنا، زمزمه‌های اجرای سامانه اصالت و رهگیری برای فرآورده‌های سلامت محور از سال 93 در سازمان غذا و دارو به گوش رسید؛ به این صورت که نرم افزاری مخصوص تلفن همراه برای کنترل محصولات سلامت محور راه‌اندازی می‌شود تا مردم بتوانند با استفاده از آن از اصالت فرآورده‌هایی چون دارو، مکمل، آرایشی و بهداشتی و... مطمئن شوند. بر این اساس بود که مسوولان سازمان غذا و دارو اجرای فرآورده‌های غذایی و دارویی با هدف شناسایی تقلب و کنترل قاچاق در فرآورده های سلامت محور در سال 94 را وعده دادند؛ چرا که مسوولان سلامت کشور معضل قاچاق را یکی از آسیب‌های جدی در حوزه دارو و غذا دانسته که علاوه بر مضرات اقتصادی، آسیب‌های جدی به سلامت مردم وارد می‌کند و بر همین اساس بر ضرورت ایجاد سامانه رهگیری و اصالت تاکید می‌کردند. البته از ابتدای آغاز به کار این سامانه انتقاداتی به آن وارد شد و برخی سازمان غذا و دارو را به موازی کاری متهم کرده و سامانه اصالت را با طرح هایی مانند "شبنم" مقایسه می‌کردند. این در حالی بود که مسوولان سازمان غذا و دارو اعلام می‌کردند که طرح شبنم که از سوی وزارت بازرگانی دنبال می‌شد، شاید از نظر فلسفه وجودی تفاوت چندانی با طرح رهگیری و ردیابی سازمان غذا و دارو نداشته باشد، اما در ظاهر متاسفانه این طرح به چسباندن یکسری برچسب‌های ناهمگون، نامتمرکز و بعضا بی‌هویت منجر شد و در عمل خروجی کار هویت‌دار کردن بسیاری از کالاهای غیراصیل بود. ضابطه اول: چراغ راهنمای تغذیه‌ای اکنون بعد از گذشت دو سال از وعده و وعیدهایی که در زمینه اجرای سامانه اصالت و رهگیری فرآورده‌های سلامت محور داده شد، می‌گذرد. بر این اساس دکتر رسول دیناروند، رییس سازمان غذا و دارو درباره سرانجام این طرح به ایسنا می‌گوید: در زمینه برچسب‌گذاری ما دو ضابطه داشتیم؛ یک ضابطه مربوط به چراغ راهنمای تغذیه‌ای بر روی فرآورده‌های غذایی بود که اکنون بیش از 60 درصد کلیه فرآورده‌های غذایی، این چراغ را بر روی بسته بندی‌هایشان چاپ می‌کنند و این چراغ راهنما برای مصرف کننده قابل رویت است. وی با بیان اینکه کار نصب چراغ راهنمای تغذیه بالاخره بعد از تأخیری شش ماهه به نتیجه می‌رسد، می‌افزاید: به طوریکه پیش بینی کرده بودیم که این کار تا پایان سال 94 تمام شود، اما اینطور نشد و اکنون اعلام می‌کنیم که کار نصب چراغ راهنمای تغذیه روی همه محصولات تا پایان شهریور ماه سال جاری به اتمام می‌رسد. ضابطه دوم: سامانه رهگیری و ردیابی دیناروند، ضابطه دوم برچسب‌گذاری را در جهت کنترل اصالت محصولات سلامت محور و با عنوان سامانه رهگیر و ردیابی دانسته و اظهار می‌کند: این کار برای تمام داروها، مکمل‌ها و فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی وارداتی اعمال شده و تا پایان امسال نیز در مورد تجهیزات پزشکی، فرآورده‌های غذایی و داروهای تولید داخل نیز اعمال می‌شود. یعنی این سامانه برای همه این اقلام در سال 95 اجرا می‌شود. به گفته رییس سازمان غذا و دارو در بحث کنترل اصالت، رهگیری و ردیابی سامانه کدینگی وجود دارد که اکنون برای فرآورده‌های وارداتی در حوزه سلامت به صورت 100 درصد در حال اجراست و به تدریج برای کل فرآورده‌های سلامت محور اجرا می‌شود.





به گزارش خبرنگار ایسنا، اکنون این سامانه در حال اجراست و نحوه کار با آن به این صورت است که کد رهگیری بر روی جعبه داروها، مکمل‌ها و فرآورده های آرایشی و بهداشتی وارداتی، نصب شده و مصرف کننده می‌تواند با برداشتن برچسب روی کد، آن را به سامانه پیامکی که روی جعبه درج شده ارسال کند. بعد از چند دقیقه مشخص می‌شود که کالای خریداری شده اصیل است یا خیر. در ضمن به گفته سازمان غذا و دارو در صورت غیراصیل بودن فرآورده، داروخانه موظف است که فرآورده را از مشتری پس بگیرد.
انتهای پیام


شنبه / ۲ مرداد ۱۳۹۵ / ۰۱:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 56]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن