تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 4 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):نشانه هاى مؤمن پنج چيز است: ... و بلند گفتن بسم اللّه  الرحمن الرحيم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797574172




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

شباهت آفرینش حضرت آدم (ع) و حضرت مسیح (ع) در سوره آل عمران


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: شباهت آفرینش حضرت آدم (ع) و حضرت مسیح (ع) در سوره آل عمران
بعد از نپذیرفتن اسلام توسط نجرانیان مسیحی و نزول دستور مباهله از طرف خداوند به رسول گرامی اسلام(ص) ، ایشان به همراه حسنین(ع)، خانم فاطمه زهرا(س) و امام علی(ع) به مکان وعده داده شده رفتند.


به گزارش خبرنگار حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ خداوند متعال در آیه 61 سوره مبارکه آل عمران می فرماید: هرگاه بعد از علم و دانشی که(درباره مسیح) به تو رسیده(باز) کسانی با تو به بحث و ستیز بر می خیزند.به آن ها بگو : بیائید ما فرزندان خود را فرا میخوانیم و شما هم فرزندان خود را ، ما زنان خویش را فرا می خوانیم ، شما هم زنان خویش را ، ما از نفوس خود دعوت می کنیم ، شما هم از نفوس خود ،آنگاه مباهله می کنیم و لعنت خدا را بر دروغگویان قرار می دهیم.

این آیه پس از آن نازل شد که مسیحیان نجران به پیامبر(ص) گفتند : مارا به چه دعوت می کنی؟

رسول گرامی اسلام(ص) فرمودند: شما را به خدای یگانه دعوت می کنم از این رو که از طرف او رسالت و هدایت خلق را دارم و مسیح ، بنده ای از بندگان اوست ، و حالات بشری داشت و مانند دیگران غذا می خورد...

مسیحیان این موضوع را از پیامبر(ص) نپذیرفتند و به او گفتند او بدون پدر آفریده شده است و این دلیل بر اولوهیت اوست ، اما پیامبر(ص) با استناد به آیه 59 سوره مبارکه آل عمران فرمودند : مثل عیسی(ع) در نزد خدا ، همچو مثل آدم(ع) است که او را از خاک آفرید و سپس به امر فرمود موجود باش و او هم فورا موجود شد.

بنابراین پیامبر(ص) طبق آیه فوق به آنان ثابت کرد که آفرینش بدون پدر مسیح(ع) دلیل بر اولوهیت این پیامبر اولولعزم نیست.

بعد از نپذیرفتن اسلام توسط نجرانیان مسیحی و نزول دستور مباهله از طرف خداوند به رسول گرامی اسلام(ص) ، ایشان به همراه حسنین(ع)، خانم فاطمه زهرا(س) و امام علی(ع) به مکان وعده داده شده رفتند.

اما نهایتا مسیحیان نجران با دیدن پیامبر(ص) و اهل بیت ایشان (ع) از مباهله پشیمان شدند و گفتند : بیایید جان خویش را حفظ نموده و به دادن جزیه راضی شویم (طبری ،1415 ق ، ج 3 ، ص408 / یعقوبی ،1415 ق ،ج2 ، ص 82 و 83 /زمشخری ، 1415 ،ق ، ج1 ، ص 368و 369 )

سرانجام برخی از آنان به اسلام گرویدند و برخی هم با دادن تعهدی به پیامبر(ص) صلح نامه ای امضا کرده و به دیار خود بازگشتند.

 هنوز هم هستند افراد بسیاری که با دیدن ساده ترین مثال الهی توانایی تشخیص حق و باطل را ندارند.آیه مباهله ، حقانیت اهل بیت پیامبر(ص) را بر غیر مسلمانان نجران مشخص کرد و آنها حتی جرئت اجرای مباهله را نداشتند.

خداوند آفریننده انسان ، فرستاننده قرآن و پیامبران(ع) و انتصاب کننده امامان (ع) است.خداوند توانا است.می تواند سال ها انسانی را بخواباند بدون اینکه گزندی به او وارد شود(مانند اصحاب کهف). او می تواند انسانی را سال ها زنده نگه دارد و از بیماری ها و مرگ دور نگاه دارد(مانند حضرت نوح(ع))

آیه مباهله یعنی حقانیت منجی عالم بشریت ، امام زمان (عج) که از اهل بیت(ع) است. یعنی توانا بودن خداوند و بیش از هزار سال زنده نگه داشتن ایشان.مباهله درس ایمان آوردن واقعی به قدرت لایزال الهی است.مباهله عشق و توسل به پیامبر(ص) و ائمه اطهار(ع) است و ایمان به اینکه حزب خداوند نهایتا پیروز خواهد شد.

سرپرست شما تنها خدا و پیامبر او است و کسانی که ایمان آورده اند.همان کسانی که نماز برپا می دارند و در حال رکوع زکات می دهند و هرکس خدا و پیامبر او و کسانی را که ایمان آورده اند را ولی خود بداند (پیروز است، چرا)که حزب خدا همانا پیروزمندان اند.آیه 56 سوره مبارکه مائده
گزارش از  پوریا سلیمان زاده







۰۵ مهر ۱۳۹۵ - ۱۶:۳۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 82]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن