تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):حريص از دو خصلت محروم شده و در نتيجه دو خصلت را با خود دارد: از قناعت محروم است و در...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796834858




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۷ روش کارآمد برای متقاعد کردن افراد


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
convincing



در کل یکی از مشکلات نیروهای جوان یک مجموعه، متقاعد کردن مافوق و سرپرست و اعضای تصمیم گیرنده میباشد؛ از این رو بیشتر طرح های ناب و مدرن در شرکت های قدیمی سوخت میشوند. ولی از کجا معلوم؛ شاید خود طراح نتوانسته آنطور که باید منظور خود را برساند و متقاعدسازی کند؟ در کل هر فردی برای انجام خواسته‌اش توسط دیگران روشی دارد. بعضی افراد با گفتن بی‌پرده‌ی حقیقت، خواسته‌شان را بیان می‌کنند؛ که بهترین راه همین است؛ اگر قصد دارید با حقیقت با دیگران را متقاعد کنید؛ در ادامه به توصیه های ما گوش دهید.

هر فردی برای انجام خواسته‌اش توسط دیگران روشی دارد. بعضی افراد با گفتن بی‌پرده‌ی حقیقت، خواسته‌شان را بیان می‌کنند. دیگران حقیقت را دستکاری کرده، چاپلوسی می‌کنند و نا‌مشخص و رمزی صحبت می‌کنند. اینها کسانی هستند که درمجموع متقاعد‌کننده نیستند.
بهرحال مهم نیست که شما جزء کدام دسته‌اید و از چه روشی استفاده می‌کنید ،توانایی تاثیر‌گذاری روی دیگران بسیار مهم است.
در اینجا ۷ روش برای متقاعد‌سازی دیگران بیان می‌کنیم. برخی شاید اندکی فریب‌آمیز به نظر برسند ولی می‌توانند کمک جدی برای زندگی‌تان فراهم کنند.
***
۱٫ همیشه یک تصویر خوب آماده داشته باشید
یک تصویر ارزش هزاران کلمه را دارد .همان‌گونه که فوربس توضیح داد ،برندان نیهان از دانشگاه دورتموند و جیسون ریفلر از ایالت جرجیا مطالعه‌ای نسبت به آگهی‌های سیاسی موثر ، انجام داده‌اند.
محققان اطلاعاتی ارائه کردند که با شرکت‌کنندگان جهانی بررسی، تناقض داشت. مطالب برای خلاصه‌ی کتبی مدارک یا برای کم‌کردن احساس خود ارزشمندیشان و احساس راحتی داشتنشان، درست جواب نمی‌دهد‌.
اگر چه همه چیز از دست نرفته است. بر اساس مطالعه ،جدول‌ها عملاً متقاعد‌کننده بودند.
انجام این کار همیشه آسان نخواهد بود. شبیه این نیست که شما هر جا لازم داشتید کسی را درباره‌ی چیزی مجاب کنید همیشه جدول یا پاور‌پوینتی در دستتان داشته باشید.
گرچه به خاطر داشتن اینکه حقایق غیر‌دوستانه و ارتباطات شخصی همیشه نیرنگ نیستند ،مهم است. معرفی دیداری برای مواقعی که نیاز به مجاب کردن دارید تحریک‌کننده است.
حتی به داشتن تخیل زیاد احتیاج ندارید ، چنانچه استفان مایر به فوربس نوشت: ˝تمام پارامتر‌های دیداری استفاده شده در مطالعه، نمودار‌های درختی واضح ساده بودند، بنابراین توانشان چیزی برای ازدحام طراحی تخیلی یا ارزش‌های تولیدی بزرگ نداشت. اینها موثر بودند زیرا با مغز در زبان شخصی خودش صحبت کردند.˝
***
۲٫ باعث شوید افراد احساس خوب داشته باشند
دکتر رابرت کیالدینی نویسنده ˝تاثیر :روانشناسی متقاعد‌سازی: ˝علایق فرد را به عنوان ˝اسلحه ی تاثیر ˝معرفی کرده است.
مطابق با انجمن روانشناسی امریکا، زمانی که ما احساس خوبی درباره‌ی فردی داشته باشیم احتمالاً بیشتر او را متقاعد‌کننده می‌بینیم.
این خیلی حیرت‌آور نیست. باز هم برای هر کسی این کمی خجالت‌آور یا دستپاچه‌کننده است، احتمالاًگفتنش از انجام‌دادنش آسانتر خواهد بود.
***
۳٫ مراقب شخصیت خود باشید
آیا شما از فروشنده‌ای که سر‌به‌زیر و بی‌قرار است و از ارتباط چشمی دوری می‌کند ،خرید می‌نمایید‌؟ البته که نه ! آنها ممکن است درستکار‌ترین افراد روی کره زمین باشند ولی موضوع این نیست .زبان بدنشان در بهترین حالت کمبود اعتماد‌به‌نفس و در بدترین حالت، فریب را نشان می‌دهد.
اگر قرار است متقاعد‌کننده باشید باید روی برخی از نکات زبان بدن تجدید نظر کنید وشروع به پذیرش نقش کنید.
***
۴٫ خودتان را تکرار کنید
همان‌گونه که هملت گفته:˝کلمات ،کلمات، کلمات.˝
تکرار تا حدی می‌تواند آزار‌دهنده باشد. در نوشته اگر زیاد انجام شود وحشتناک است. در گفتگو زننده است (همه ما کسی را می‌شناسیم که بین تعداد کمی داستان یکسان دور میزند –یا اگر شما مثل من باشید ،خودتان آن فرد هستید).
به‌هر‌حال تکرار در گفتگو‌ها لزوماً چیز بدی نیست. سخنگو‌های مشهور بسیاری، شیوه‌های معانی بیانی را به کارگرفته‌اند که شامل تکرار بوده است. در بکار‌گیری تکرار برای تایید و موضوعتان را مطابق انتظارتان جلو‌بردن ،راحت باشید.
***
۵٫ مردم را وادار کنید که بخواهند به شما کمک کنند
انجمن روانشناسی امریکا گزارش می‌دهد که کیالدینی تشخیص داده مقابله به مثل فاکتور کلیدی در متقاعد‌سازی است.
این کار، حسی عالی را ایجاد می‌کند .مردم به افراد حمایت‌کننده که به طور قابل اثباتی کاری برایشان انجام داده‌اند، بیشتر گرایش دارند.
پس ایجاد شبکه ای از افرادی که ˝یکی به شما بدهکارند˝ فکر بدی نیست.
***
۶٫ ناله یا در خواست نکنید
ایجاد تعادل خوب زمانی که سعی در ارائه موضوع متقاعد‌کننده‌ای دارید ،می‌تواند مشکل باشد. شما نمی‌خواهید انسانی مطیع ظاهر شوید همچنین نمی‌خواهید که خیلی قوی هم به نظر بیایید.
جان برندن از Inc می‌نویسد ،احتمالاً بهتر است که جنبه‌ای از صداقت و ادب را نشان دهید:
˝برخی از افراد تیره‌روزی که من می‌شناسم این رفتار درباره متقاعد‌سازی را دارند که قصد فریب دیگران را دارند. شما سعی می‌کنید که برای بدست‌آوردن آنچه شما می‌خواهید، گولشان بزنید (معمولاً از طریق رفتاری محکم یا صدایی رسا). این واقعاً کار نمی‌کند مگر اینکه واقعا مشکلاتی داشته باشید.˝
***
۷٫ تظاهر به کمیابی
چه چیزی طلا و الماس را بسیار ارزشمند می کند؟ کمیابی. مطابق با انجمن روانشناسی امریکا، کمیابی یکی دیگر از مشخصات متقاعد‌سازی است.
مردم به بها‌دادن آنچه کمیاب و نا‌معمول است، متمایل هستند. این کار بعضی مواقع نیرنگ‌آمیز است ولی برای بیان‌کردن و شکل‌دادن به یک بحث متقاعد‌کننده، در بکار‌گیری خصوصیات روانشناختی مفید است.
در این مقاله شما را با ۷ راهکار آشنا کردیم. آیا تا کنون از این ترفندها برای ارتباط با دیگران، استفاده کرده‌اید؟ برای شما کارساز بوده‌اند؟ منبع: پنجره خلاقیت


 
4 مهر 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 117]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن