تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 28 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع): فضاى هر ظرفى در اثر محتواى خود تنگ‏تر مى‏شود مگر ظرف دانش كه با تحصيل علوم، فضاى آن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796333601




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه پشت میز کامپیو‌تر بنشینیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چگونه پشت میز کامپیو‌تر بنشینیم؟
نزدیک به صفحه کلید بنشینید. صفحه کلید را کاملا در جلوی خود قرار داده و مطمئن شوید که کلید‌ها در روبروی بدن شما و در مرکز قرار دارد.
بسیاری از ما هر روز در ساعاتی طولانی پشت میز و کامپیوتر می‌نشینیم. دانستن این که چگونه باید پشت میز نشست می‌تواندتاثیر بسیاری در کاهش خستگی و سالم ماندن بدن ما داشته باشد. با  ما همراه باشید تا با نحوه نشستن صحیح در پشت کامپیوتر آشنا شوید.

نشستن طولانی مدت پشت میز کامپیوتر می‌تواند عوارض زیادی بر روی بدن داشته باشد. اگر با وضعیتی صحیح پشت میز ننشینیم، با عوارضی چون دردِ پشت، زانو درد، گردن درد و سورن‌سوزن شدن دست‌ها و انگشتان روبرو خواهیم شد. در این‌جا شما را با چند نکته درباره حفظ ارگونومی صحیح و نشستن راحت درطول روز آشنا می‌کنیم. یک مطالعه در سال ۲۰۰۶ نشان داد که در مقایسه با حالتی عمود، یک زاویه ۱۳۵ درجه تاثیر بیشتری برای بهبود درد کمر و پشت دارد.

۱.در هنگام نشستن توجه کنید که کمر و نشیمن‌گاه خود را تا جای ممکن به صندلی بچسبانید. ارتفاع صندلی را طوری تنظیم کنید که پاهایتان صاف بر روی زمین قرار گیرد و به همین‌ترتیب هر دو زانو هم‌سطح و صاف خواهند بود، می‌توانید زانو‌ها را کمی پایین‌تر از نشیمن‌گاه خود نگاه دارید. تکیه‌گاه صندلی خود را با یک زاویه ۱۰۰ تا ۱۱۰ درجه تنظیم کنید. توجه داشته ‌باشید که پشت شما در قسمت بالا و پایین به پشت صندلی تکیه داده باشد. اگر نیاز است می‌توانید از تکیه‌گاه‌های طبی یا بالشتی کوچک استفاده کنید. اگر صندلی شما دارای امکان تغییر زاویه تکیه‌گاه با میزان فشار شما است، از این قابلیت برای تغییر دادن مرتب حالت خود استفاده کنید. دسته‌های صندلی را به شکلی تنظیم کنید که شانه‌هایتان در حالتی راحت قرار گیرد و اگر فکر می‌کنید این دسته‌ها دست و پای شما را در حین کار می‌بندد، آن‌ها را از صندلی جدا کنید.
 
۲.نزدیک به صفحه کلید بنشینید. صفحه کلید را کاملا در جلوی خود قرار داده و مطمئن شوید که کلید‌ها در روبروی بدن شما و در مرکز قرار دارد.

۳.ارتفاع صفحه کلید را تنظیم کنید به‌طوری که شانه‌هایتان در حالتی راحت باشند و آرنج‌ها در حالتی کمی‌ باز قرار بگیرند. مچ و خود دست هم باید مستقیم باشند.
 
۴.شیب صفحه کلید را براساس وضعیت خود تنظیم کنید. می‌توانید برای انجام این کار از پایه‌های صفحه کلید استفاده کنید. اگر به حالت عمودی یا رو به جلو نشسته‌اید، صفحه کلید را طوری تنظیم کنید که نسبت به بدن شما شیب کاملی داشته باشد، ولی اگر به صندلی تکیه بیشتری می‌دهید، زاویه صفحه کلید را با شیب بسیار کمی تنظیم کنید تا مچ دستتان در حالت صاف باقی بماند.
 
۵.از استراحت‌دهنده‌های مچ دست استفاده کنید، این‌کار به شما کمک می‌کند که حالت طبیعی دست خود را حفظ کرده و  این وسیله در سطوح سخت به عنوان یک پد برای دست شما عمل می‌کند. این وسیله تنها برای استراحت کف دست و زمانی که در حال تایپ کردن نیستید، قابل استفاده است. موس را تا جای ممکن نزدیک به صفحه کلید قرار دهید.
 
۶.مانیتور را در فاصله مناسبی قرار دهید. مانیتور یا اسنادی که می‌خواهید به آن‌ها نگاه کنید را طوری قرار دهید که گردن در حالتی طبیعی و راحت قرار بگیرد. مانیتور را دقیقا در روبروی خود و بالاتر از صفحه کلید قرار دهید. قسمت بالای مانیتور باید حدود۲/۳  بالاتر از سطح چشم در حالت نشسته باشد. اگر از عینک دو‌کانونی استفاده می‌کنید، مانیتور را تا یک سطح خواندن راحت پایین بیاورید.حداقل به اندازه یک طول بازو از مانیتور فاصله بگیرید و فاصله را برای دید خود تنظیم کنید.

۷.اگر می‌خواهید از روی یک متن تایپ کنید، بهتر است که از یک پایه برای صفحات متن استفاده کرده و آن را دقیقا در جلوی خود قرار دهید. اگر جایی کافی برای قرار دادن آن‌ها وجود نداشت، از یک نگهدارنده صفحات که در کنار مانیتور قرار گرفته است، استفاده کنید. با قراردادن صحیح صفحه نمایش در جایی مناسب، می‌توانید هر نور اضافه‌ای را حذف کنید. شما باید به طور مستقیم به مانیتور نگاه کنید ولی معمولا نگاهی روبه پایین به صفحه نمایش دارید چرا که آن را به درستی تنظیم نکرده‌اید. اگر نیاز است، از پرده و نورگیر استفاده کنید. زاویه عمودی صفحه نمایش را تنظیم کرده و آن را به شکلی قرار دهید که نور‌های سقف بر روی برخورد نکرده و دید شما را با مشکل روبرو نکند.

تلفن را در محلی قرار دهید که به راحتی به آن دستیابی داشته باشید. می‌توانید از هدست یا حالت بلندگوی تلفن استفاده کنید تا راحت‌تر باشید.

۸.یک طبقه جداگانه و چرخ‌دار مخصوص صفحه‌کلید، فضایی مطلوب را برای دیگر وسایل فراهم می‌کند. در هر صورت این سینی باید موس را در کنار صفحه کلید بگنجاند. این طبقه باید امکان تنظیم ارتفاع و شیب صفحه‌کلید را هم داشته باشد و نباید شما را از دیگر وسایل مورد نیاز مثل تلفن دور نگه دارد.

اگر قسمت صفحه کلید میز شما به طور کامل قابل تنظیم نیست، شاید بهتر باشد که ارتفاع صندلی و کامپیوتر خود را تنظیم کنید. شما همچنین می‌توانید از یک کوسن بر روی صندلی استفاده کنید تا در ارتفاع و حالتی مناسب قرار بگیرید. اگر پاهایتان آویزان می‌ماند، حتما از یک استراحت‌دهنده پا استفاده کنید.
 
۹.هر روز استراحت‌هایی کوتاه در بین ساعت‌های کاری خود داشته باشید تا از فشار عضلانی موجود بر روی بدن خود بکاهید. مطالعات نشان می‌دهد که نشستن دائم می‌تواند برای سلامتی بسیار مضر باشد. بهتر است از پشت میز بلند شوید و چند دقیقه‌ای در اطراف قدم بزنید، بایستید و حرکات کششی انجام دهید. هرچیزی که بتواند روند یکنواخت نشستن شما در پشت میز را تغییر دهد برای سلامت بدن شما مفید است.
 
۱۰.دست‌های خود را با فشار دادن بالای انگشتان خود و حرکت‌های مقاومتی به سمت عقب، ورزش دهید. این حرکت را حداقل پانزده بار برای هر دست و شش‌بار در هر روز انجام دهید. این حرکت ساده می‌تواند از به وجود آمدن مشکلات تونل کارپال انگشتان در آینده جلوگیری کند. حتی اگر در حال حاضر مشکلی ندارید، با چند تمرین و ورزش ساده می‌توانید از درد‌های بسیاری در آینده جلوگیری کنید.
 
منبع: زومیت









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 106]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن