تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 5 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حقيقت ايمان اين است كه حق را بر باطل مقدم دارى، هر چند حق به ضرر تو و باطل به...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797619902




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نگرانی از اجبار در انتخاب رشته تحصیلی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نگرانی از اجبار در انتخاب رشته تحصیلی
معاون سابق آموزش متوسطه وزارت آموزش‌وپرورش با اشاره به اینکه کار جدی برای هدایت تحصیلی دانش آموزان صرفاً دو تا سه ماه است آغاز شده، گفت: خانواده‌ها احساس می‌کنند بدون توجه به علایق و نمرات دانش‌آموز، او را مجبور می‌کنند در یک رشته خاص تحصیل کند.
تسنیم: ابراهیم سحرخیز در خصوص هدایت تحصیلی دانش آموزان اظهار کرد: هم اکنون این سوال مطرح است که در زمان تدوین سند تحول بنیادین چه چیزی هدف بوده وهدایت تحصیلی فعلی متناسب با این سند است یا خیر؟

وی افزود: در سند تحول بنیادین نظام جامع هدایت تحصیلی ذکر شده است که باید از دوره ابتدایی نگاه یک پارچه نظام جامع هدایت تحصیلی اجرا شود و نیروی انسانی مورد نیاز کشور را براساس آینده نگری تربیت کنیم در حقیقت باید دانش آموزان را از همان دوره ابتدایی با مشاغل موجود در جامعه آشنا و بسترهای رغبت سنجی را فراهم کرد.

معاون سابق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: درسال 91 شاهد استقرار نظام 6.6.3 بودیم که براین اساس پایه ششم به دوره ابتدایی اضافه شد و در سال 95 دانش آموزان پایه نهم باید در پایان این پایه رشته تحصیلی خود را انتخاب کنند اما چرا در طول این سه سال بسترسازی لازم صورت نگرفت و برای توانمندسازی مدیران و مشاوران مدارس کاری انجام نشد تا خانواده‌ها هم اکنون احساس نکنند که بدون توجه به علایق و نمرات دانش آموزان آنها را مجبور می‌کنند در یک رشته خاص تحصیل کنند.

سحرخیز در برنامه گفت‌وگوی ویژه خبری ادامه داد: توسعه متوازن رشته‌ای باید عملیاتی شود چرا که تمام دانش‌آموزان نباید به رشته ریاضی و تجربی بروند و سایر رشته‌ها از جمله فنی و حرفه‌ای مورد توجه قرار گیرد.

وی بیان کرد: هم اکنون در مقطعی قرار گرفته‌ایم که دانش‌آموز پایه نهم می‌خواهد با انتخاب رشته تحصیلی در کلاس دهم ثبت‌نام کند اما هدایت تحصیلی فعلی در سطح نظام جامع نیست و رونمایی از برنامه‌های جدید طی سه ماه گذشته صورت گرفته است.

معاون سابق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد: پیش از این مشاوران مدارس در دوره متوسطه دوم متمرکز بودند و در یک سال اخیر به دوره متوسطه اول و پایه نهم منتقل شدند. سوال بنده از مسئولان این است که آیا با یک کتاب کار و فناوری می‌توان انتخاب رشته تحصیلی را انجام داد؟ طبق نظام جامع هدایت تحصیلی از پایه اول ابتدایی مشاور و معلم باید توانمند شده و دانش‌آموز را با آینده شغلی کشور آشنا کند.

سحرخیز با طرح این پرسش چرا هم اکنون مردم از هنرستان‌ها استقبال نمی‌کنند، گفت: با نبود استادکار و بودجه اندک چگونه می‌توان دانش‌آموزان را به رشته فنی و حرفه‌ای هدایت کرد؟ چرا در روستاها 53 درصد دانش‌آموزان رشته علوم انسانی را انتخاب می‌کنند و چرا اغلب دختران به سمت رشته تجربی می‌روند؟

وی ادامه داد: مطابق با روند جدید هدایت تحصیلی باید معضل کنکور نیز حل شود و بحث شناسایی استعدادهای خاص از دوره ابتدایی صورت ‌گیرد.

معاون سابق آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: در دوران فعالیت ما 12 هزار هنرآموز برای هنرستان‌ها استخدام شدند چرا که خواب نیروی انسانی را از همان ایام دیده بودیم. همچنین 1600 هنرستان ضمیمه دبیرستان‌ها ایجاد شد چون در روستاها به دلیل عدم امکانات اغلب دانش‌آموزان به رشته انسانی می‌روند اما با تأسیس این هنرستان‌ها توانستیم آنها را نیز به سمت رشته‌های فنی هدایت کنیم.





تاریخ انتشار: ۰۴ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 97]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن