تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):ارزش چهار چيز را جز چهار گروه نمى‏شناسند : جوانى را جز پيران، آسايش را جز گرفتاران...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797949719




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فعالیت بیش از سه هزار سازمان مردم نهاد در حوزه مواد مخدر


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: فعالیت بیش از سه هزار سازمان مردم نهاد در حوزه مواد مخدر
معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر ریاست جمهوری گفت: بیش از سه هزارسازمان مردم نهاد در حوزه مواد مخدر فعالیت می کنند.
به گزارش پرویز افشار روز شنبه در جلسه شورای مواد مخدر لرستان گفت: از این تعداد 2 هزار و 370 سازمان مردم نهاد در بانک اطلاعاتی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، استانداردهای لازم را کسب کرده و اسم آنها ثبت شده است.

وی ادامه داد: اعتیاد مقوله ای است که ظهور آن می تواند علت های متنوعی از جمله فرهنگی، اجتماعی، جسمی، روانی، اقتصادی و خانوادگی داشته باشد پس باید از همه جهات، این معضل را مورد بررسی قرار داد.

افشار بیان کرد: پدیده مواد مخدر و اعتیاد یک موضوع پیچیده و چند وجهی است و مقابله با آن نیازمند اقدام مشترک و همه جانبه از سوی متخصصان این امر نظیر روانشناسان، روانپزشک ها، جامعه شناس ها، مددکاران و مشاوران اجتماعی است.

وی اضافه کرد: بر لزوم افزایش مراکز درمانی ترک اعتیاد و توجه به توزیع مناسب جغرافیایی آنها به لحاظ دسترسی راحت تر افراد به خدمات این مراکز تاکید کرد و افزود: در مبارزه و مقابله با مواد مخدر، بخش درمان و مبارزه انتظامی باید همراه و همگام یکدیگر حرکت کنند چراکه اقدام انتظامی بدون ملاحظات اجتماعی در برخی موارد می تواند اثرات منفی داشته باشد.

معاون کاهش تقاضا و توسعه مشارکت‌های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: کار پیشگیری به عنوان مهم‌ترین موضوع در امر مبارزه با مواد مخدر کاری از جنس دولتی نبوده و فعالیت در این راستا باید که به فرهنگی ملی و یک الزام تبدیل شده تا دارای اثرگذاری بیشتری باشد و در واقع در پیشگیری از اعتیاد با بسیج همگانی همه دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی و آحاد مردم به موفقیت خواهدرسید.

افشار بیان کرد: در حوزه پیشگیری مواد مخدر غیر از مباحث امنیتی و انتظامی که از کارهای حاکمانه و دولتی بوده بقیه بخش‌های کاری از جنس مردمی است که هزینه تمام شده آن پایین‌تر و مشارکت مردمی بیشتر است، براین اساس نیز دفتری به نام توسعه مشارکت‌های مردمی در این ستاد راه‌اندازی شده است.

وی تاکید کرد: ستاد مبارزه با مواد مخدر ایجاد شده تا پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با قاچاق موادمخدر اعم از تولید، توزیع، خرید، فروش و استعمال آنها و تمرکز کل عملیات اجرایی، قضایی و برنامه های پیشگیری و آموزش عمومی و تبلیغ علیه موادمخدر را در دستور کار قرار دهد.

افشار با اشاره به برگزاری کارگاه‌های آموزشی برای افزایش سطح مشارکت مردمی در مبارزه پیشگیرانه با اعتیاد به مواد مخدر گفت: قطعا بهترین راه مبارزه با اعتیاد، پیشگیری نوع اول است و بخش قابل توجهی از تلاش ما معطوف به افزایش سطح مشارکت‌ها و فعال شدن سازمان‌های مردم نهاد شده است.

وی یادآور شد : این سازمان‌ها براساس زیرساخت‌ها و تعداد اعضا و فعالیت‌هایی که انجام داده درسه سطح سه یک، دو وسه دسته‌بندی شده و سازمان‌هایی که در سطح کمتری قرار دارند در این رده‌بندی جای نمی گیرند.

سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور نظارت بر عملکرد بخش خصوصی فعال در حوزه درمان اعتیاد را یکی از موضوعات مهم مد نظر این ستاد عنوان کرد و گفت: مشکل اصلی تعدد مراکز درمان و کمبود نیروی انسانی در تیم‌های نظارتی است و به همین دلیل نظارت عالیه مستمر با تواتر و فواصل کم، انجام نمی‌شود.
وی ادامه داد: مراکز به لحاظ کیفیت و شیوه ارائه خدمات سطح‌بندی شده و مورد پایش مداوم قرار می‌گیرند البته علاوه بر مراکز مجاز فعال در این زمینه، یک سری مراکز غیرمجاز نیز وجود دارد که دسترسی به آنها خیلی راحت نیست و زمانی مشخص می‌شوند که فرد یا افرادی از این مراکز شاکی باشند.
سخنگوی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور برخورد با چنین مراکزی را بسیار سخت‌گیرانه توصیف و تاکید کرد: ما در مراکز ماده 15 به هیچ عنوان درمان اجباری نداریم، تنها مراکز ماده 16 مجاز به جمع‌آوری و درمان معتادان متجاهر هستند و اگر در نقطه‌ای مراکز ماده 16 وجود نداشته با حکم قاضی اینگونه افراد در مراکز ماده 15 نگهداری می‌شوند.

وی ادامه داد: مشارکت اجتماعی در این حوزه یک کار نرم و اجتماعی است و از جنس کارهای دولتی و حاکمیتی نیست و در این نوع مشارکت تک تک افراد جامعه باید در این مسئله ورود کنند.

وی گفت: اجتماعی شدن یعنی اینکه همانطور که به دنبال پیشرفت فرزندان خود هستیم باید مهارت زندگی و مقابله ای و نه گفتن را به آنان بیاموزیم در غیر این صورت در محیط پرتنش و چالش رشد فرهنگ و اجتماع امروز دچار مشکل خواهند شد و ممکن است حتی به درصد مورد قبول خود در داشتن یک فرزند موفق هم نرسیم.

معاون کاهش تقاضا و مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر اظهار کرد: معتادینی که از شرایط خود رهایی پیدا کرده و بهبود یافته اند دغدغه اصلی آنان اشتغال و رفتن به سوی یک زندگی مولد است که باید این امکان را برای آنان فراهم کرد و این موضوع یکی از دغدغه های اصلی است.

افشار افزود: در زندان های کشور یک برنامه بسیار موفقی اجرا شد که شامل راه اندازی کلینیک های مثلثی مشاوره رفتاری، درمان نگهدارنده با متادون، آموزش های اصولی، راه اندازی اتاق های ملاقات شرعی با دسترسی به ابزار کاهش آسیب و درمان اعتیاد و پیگیری و درمان اختلالات روانی و اعتیاد زندانیان بود و مشابه آن نیز در جامعه راه اندازی مراکز درمان اعتیاد و نگهدارنده با متادون، مراکز ترک اعتیاد و توزیع لوازم کاهش آسیب در بین معتادان تزریقی بود.

وی اظهار کرد: بنابراین با یکسری مشکلات مانند معتادان متجاهر خیابانی روبرو هستیم که بخشی از آنان نیاز به ساماندهی از طریق مراکز اقامتی داشته و بخش قابل توجهی از آنها نیز از طریق توسعه خدمات کاهش آسیب تحت پوشش قرار گرفته و ارتقا عملکردی پیدا می کنند و در نهایت تشویق شوند که بصورت داوطلبانه به مراکز درمانی سرپایی معرفی شوند و با هزینه کمتر و اثربخشی بیشتر تحت درمان قرار گیرند و نیاز به مداخلات و برنامه های اقامتی نداشته باشند.

معاون کاهش تقاضا ونوسعه مشارکت های مردمی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت:
دبیرخانه ستاد با حمایت جدی دبیرکل ستاد و قائم مقام وی برنامه های کاهش آسیب را به عنوان یکی از برنامه های اصلی و اولویت دار منظور و اعتبارات متمرکزی را به این امر اختصاص داده که مقرر شده علاوه بر اعتبار مذکور با مشارکت اعتباری و اجرایی وزارت بهداشت، بهزیستی و شهرداری خدمات کاهش آسیب توسعه قابل توجه کمی و کیفی پیدا کند.

منبع: ایرنا

مطالب مرتبط
روایت یک بازیگر زن از اعتیاد پدرش در «ماه عسل» / همه چیز از منقل و دوست‌های پدرم شروع شد
جزئیات جدید از حادثه جان‌باختن سربازان ارتشی
«اتاق‌های تزریق معتادان» به کنترل اعتیاد در شهرهای ایران کمک می کند؟
جرایم تلگرامی کدامند؟
17 درصد دانشجویان قلیان و 15 درصد سیگار می کشند



۰۵ تير ۱۳۹۵ - ۱۹:۳۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 163]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن