تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):دانشمندی که از علمش سود برند ، از هفتاد هزار عابد بهتر است .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1797770702




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

علاقه نداشتن به بچه دار شدن و این توصیه ها


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:

fertility-issues


اگر به هر دلیل علاقه و تمایلی به فرزند دارشدن ندارید توصیه می کنیم با در پیش گرفتن برخی راه و روش ها مراقب باشید تا به بارروری خود و همسرتان آسیبی وارد نسازید

برخی زوج‌ها به علل پایین بودن سن، عدم ثبات وضعیت مالی و اقتصادی، ابتلا به برخی بیماری‌ها یا مشکلات دیگر ممکن است در ابتدای زندگی تا چند سال قصد بچه‌دار شدن نداشته باشند و زمانی به خود بیایند که امکان پدر و مادر شدن‌شان کم یا بسیار دشوار ‌شود.

گاهی اوقات یکی از طرفین در ازدواج میلی به بچه‌دار شدن ندارد به همین دلیل بهتر است قبل از ازدواج و در صحبت‌های نهایی این موضوع بررسی شود. البته گاهی برخی زوج‌ها با هم به توافق می‌رسند که تا پایان زندگی یا دست کم مدتی طولانی بچه‌دار نشوند که بهتر است نسبت به عواقب این تصمیم خود آگاهی پیدا کنند.


چرا بعضی‌ها دوست ندارند بچه‌دار شوند؟
گاهی اوقات برخی زوج‌ها به علت عدم رضایت از زندگی مشترک و شریک زندگی‌شان میل به بچه‌دار شدن را از دست می‌دهند که بهتر است در چنین شرایطی با کمک یکدیگر، خانواده و مراجعه به مشاور این مشکل را ریشه کن کنند.

علاوه بر این، برخی مشکلات و اختلالات روحی نیز می‌تواند میل به پدر و مادر شدن را به شدت کاهش دهد؛ به عنوان مثال، بیماری افسردگی، اختلالات روحی و جسمی شدید و همچنین خاطرات تلخ دوران کودکی نیز به این مشکل دامن می‌زند. در چنین شرایطی مشورت با یک مشاور می‌تواند بهترین گزینه باشد.

در این بین، برخی از افراد نیز به علت عدم پایبندی و وفاداری به شریک زندگی، بچه‌دار شدن را مانند سرعت‌گیری بر سر خوش‌گذارنی‌ها و وابستگی‌های خود به زندگی قلمداد می‌کنند و از آن سر باز می‌زنند.

مراقب بالا رفتن سنتان باشید!
توجه به این نکته بسیار مهم است در صورت بالا بودن سن زوج‌ها، به خصوص زنان بهتر است بعد از ازدواج هرچه سریع‌تر بچه‌دار شوند تا بازه سنی که در آن دارای قابلیت باروری هستند را از دست نداده یا در صورت باردار شدن، کودک آن‌ها دچار اختلالات نشود.

بارداری در سنین بالای 35 سال ممکن است نیازمند مراقبت‌ها و بررسی‌های بیشتری باشد به گونه‌ای که برخی غربالگری‌ها برای زنان بالاتر از 35 سال در هفته 10 تا 20 بارداری تجویز می‌شود تا اختلالات ژنتیکی همچون بیماری تای ساکس، فیبروز و برخی از اختلالات کروموزومی همچون سندروم داون، تریزومی 18 و اسپینا بیفیدا بررسی شود.

از بچه دار شدن نترسید!
برخی زوج‌ها به علت ترس و نگرانی از افزایش مسئولیت‌ها و وظایف بعد از پدر و مادر شدن، صاحب فرزند شدن را به تعویق می‌اندازند یا نسبت به آن دو دل می‌شوند. گاهی فشارهای زندگی و شاغل بودن زوج‌ها به خصوص زنان امکان بچه دار شدن و نگهداری‌های بعد از آن زوجین را به نوعی با سردرگمی روبرو می کند.

برای رفع این مشکل بهتر است با همسر و نزدیکانتان صحبت کنید؛ فراموش نکنید قرار نیست تمام وظایف نگهداری از کودک بر عهده یکی از زوج‌ها باشد بلکه با تقسیم مسئولیت و برنامه‌ریزی دقیق به همراه کمک گرفتن از نزدیکان و خانواده در کنار کاهش زمان کار یا ترک موقت آن می‌توان از حجم این مشکل کاست.



حواستان به سرد شدن روابطتان باشد
برخی زوج‌ها بعد از گذشت مدتی پس از ازدواجشان از هم دور شده یا درگیر مسائل شخصی، اجتماعی، کاری و اقتصادی شده و ممکن است مدت زمان کوتاه‌تری را کنار هم سپری کنند. به همین دلیل ممکن است در ابتدای زندگی بچه‌دار شدن را فقط به تعویق بیندازید اما با گذشت زمان و افزایش مسئولیت‌ها و مشغله‌ها به طور کلی فکر پدر و مادر شدن را از ذهن بیرون کرده و لذت آن را برای همیشه از خود بگیرید.

فراموش نکنید تولد نوزاد نوعی تمدید عهد میان زوجین و به نوعی ثمره ازدواجشان است و می‌تواند قوی‌ترین و مهم‌تری عاملی باشد که دو فرد و رویاهایشان را به هم نزدیک و اهداف، آروزها و تلاش‌هایشان را با هم مرتبط می‌کند. علاوه بر این، وجود موجودی کوچک و شیرین می‌تواند روابط را مستحکم‌تر و شما را شادتر از قبل کند و هر روز با رشد و بزرگ شدن او بر شادی‌ها، انگیزه‌ها و تلاش‌هایتان بیفزاید.

همیشه تا این حد پرانرژی نیستید!
ممکن است در ابتدای ازدواج به علت پایین بودن سنتان بچه دار شدن را به تاخیر بیندازید اما فراموش نکنید ممکن است است با گذشت چند سال، انرژی و سلامتی روحی و جسمی سابق خود را نداشته باشید. پدر و مادر شدن کاری تمام وقت است و نیاز به انرژی، انگیزه و رفتاری سنجیده دارد.

گاهی اوقات پس از گذشت سال‌ها زوج‌ها اقدام به بارداری می‌کنند و همان زمان متوجه می‌شوند که مبتلا به مشکلات باروری هستند و مدت زمانی را باید صرف درمان کنند و آن زمان است که با خود می گویند “ای کاش زودتر اقدام به بارداری می‌کردیم تا دچار چنین مشکلاتی نمی شدیم”.

در نهایت همواره به یاد داشته باشید بچه‌دار شدن مسئله‌ای جدی و مهم در زندگی است و زوج‌ها باید برای آن برنامه‌ریزی کرده و علاوه بر داشتن انگیزه و توانایی، به بلوغ فکری، جسمی و رفتاری رسیده باشند. چشم و هم چشمی، حسادت، افزایش نفوذ خانواده ها، افزایش وفاداری یکی از زوجین، بازگرداندن زندگی از دست رفته نمی‌تواند دلایل محکم و قابل قبولی برای بچه‌دار شدن باشد.

منبع: Medical News Today
Medical Daily

انتهای پیام/

4 خرداد 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن