تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 31 فروردین 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):هر كس فكرش به جايى نرسد و راه تدبير بر او بسته شود، كليدش مداراست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

لوله پلی اتیلن

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

مرجع خرید تجهیزات آشپزخانه

خرید زانوبند زاپیامکس

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

کلاس باریستایی تهران

تعمیر کاتالیزور

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1796952752




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ایران به لحاظ تولیدات علمی پراستناد در جایگاه برتر منطقه قرار دارد


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ایران به لحاظ تولیدات علمی پراستناد در جایگاه برتر منطقه قرار دارد
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: بررسی تعداد کل استنادهای صورت گرفته به تولیدات علمی ایران در سال 2014 تا 16 بهمن ماه سال جاری در دو پایگاه استنادی اسکوپوس و آی.اس.آی نشان می دهد که ایران در این زمینه به برترین کشور منطقه تبدیل شده است.
آفتاب : به گزارش روز یکشنبه گروه علمی ایرنا از روابط عمومی و همکاری های علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدجواد دهقانی اظهار کرد: هرچند جمهوری اسلامی ایران از نظر کمیت تولید علم کمتری نسبت به ترکیه دارد، اما کیفیت تولیدات علمی ایران بالاتر از ترکیه است.

وی با بیان اینکه بررسی تولید علم ایران و ترکیه در معتبرترین مجلات بین المللی نمایه شده در پایگاه استنادی تامسون رویترز (آی.اس.آی) این واقعیت را به خوبی نشان می دهد، افزود: کیفیت علم تولید شده که با شمارش میزان استفاده از آن و یا میزان استنادها به مقالات سنجیده می شود یکی از مهمترین عوامل مرجعیت علم بین الملل هستند.

دهقانی با اشاره به این که مرجعیت علمی و فناوری اولین بند از سیاست های کلان علم و فناوری ابلاغی توسط رهبر معظم انقلاب است، ادامه داد: اگر توسعه علمی را تنها از نگاه کمی مورد توجه قرار دهیم، ترکیه نه تنها نسبت به 10 سال گذشته کمیت تولید علم خود را دو برابر کرده، بلکه در سال 2014 در بخش معتبرترین مجلات بین المللی حدود چهار هزار مدرک بیش از ایران تولید کرده است.
وی خاطر نشان کرد: با این حال، ترکیه مدل مناسبی برای توسعه علمی نیست زیرا این کشور بیش از هر چیز به افزایش کمیت تولید علم می اندیشد در حالی که کیفیت تولیدات علمی در این کشور رشد منفی دارند.

دهقانی افزود: ایران در سال 2010 تعداد 19 هزار و 551 مدرک در معتبرترین مجلات بین المللی منتشر کرد. در این سال ترکیه 27 هزار و 289 مدرک در همین مجلات منتشر کرد.
وی خاطر نشان کرد: هر دو کشور به صورت مستمر به توسعه کمی تولیدات علم در طول سال های 2010 تا 2014 ادامه دادند به نحوی که در سال 2014 ترکیه 33 هزار و 875 مدرک و ایران 30 هزار و 19 مدرک در سطح بین المللی منتشر کرد.

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با اشاره به اینکه استناد به تولیدات علمی بیانگر میزان استفاده از این تولیدات است و هر چه استفاده بیشتر باشد، مرجعیت بیشتر است، گفت: سهم ایران از کل استنادهای دنیا در سال ۲۰۱۰ حدود ۰.۹٪ (نه دهم درصد) بود و این رقم در سال ۲۰۱۴ به حدود ۱.۴٪ ( یک و چهار دهم درصد) از کل استنادهای دنیا رسیده است. اما برای ترکیه این وضعیت کاملا متفاوت است و تولید علم ترکیه از لحاظ کیفی افت داشته است. سهم ترکیه از کل استنادهای دنیا در سال ۲۰۱۰ حدود ۱٪ ( یک درصد) بود و از این سال تا ۲۰۱۴ سهم ترکیه ثابت مانده است.

دهقانی گفت: در طول پنج سال اخیر سهم ایران از کل کمیت تولید علم دنیا حاصل از انتشار مدارک در معتبرترین مجلات بین المللی به طور مرتب افزایش یافته است. در سال ۲۰۱۰ سهم ایران از علم دنیا از یک درصد فراتر رفته و این رقم به حدود ۱.۱٪ (یک و یک دهم درصد) رسید. در سال ۲۰۱۴ ایران حدود ۱.۵٪ (یک و نیم درصد) از علم دنیا را تولید کرد.
به گفته وی، ایران علاوه بر توسعه کمی تولید علم، کیفیت تولیدات علمی را نیز مورد توجه قرار داده است، اما شکاف بین کمیت و کیفیت تولید علم ترکیه مرتب در حال افزایش است؛ بنابراین پژوهشگران ترکیه کمیتی را ارائه می دهند که از کیفیت لازم برخوردار نیست، از همین رو باید نتیجه گیری کرد که ترکیه مدل توسعه کمی را دنبال می کند.

دهقانی خاطرنشان کرد: کمیت تولید علم ترکیه کاملا از یک روند رو به رشد تبعیت کرده است به نحوی که در سال ۲۰۱۰ سهم ترکیه از کل کمیت تولید علم دنیا به حدود ۱.۶٪ ( یک و شش دهم درصد) رسید و اکنون در سال ۲۰۱۴ سهم ترکیه از کل علم دنیا حدود ۱.۷٪ ( یک و هفت دهم درصد) است.
سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام گفت: جمهوری اسلامی ایران هر چند از کشور ترکیه بسیار شایسته تر عمل کرده است، اما هنوز در این زمینه نیاز به کارهای اساسی دارد تا کیفیت تولیدات علمی بالاتر رود چراکه صرف نگاه کمی به تولید علم منجر به توسعه علمی نخواهد شد.








تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۳:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن